dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 62
- Like
- 35.671
- Πόντοι
- 22.936
Αργυροτέτοιε μου ,Oυτε στα σκυλιά δεν τα σερβίρουμε ετσι όπως τα τρώτε εσεις εκει "χάμω"...είστε τραγικοί .
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Αργυροτέτοιε μου ,Oυτε στα σκυλιά δεν τα σερβίρουμε ετσι όπως τα τρώτε εσεις εκει "χάμω"...είστε τραγικοί .
Ρε χαμωγκιουμια...από την στιγμή που το υπόλοιπο ΔΕΝ εχει πατατες ,τι πειράζει η τηγανητή πατάτα από δίπλα;Μιλάμε σοβαρά ??? το αν θα λέγονται σούπα τα γιουβαρλάκια σας χάλασε.
Το ότι ΔΕΝ ΤΡΏΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΈ Σ ΠΑΤΆΤΕΣ ας μη το σχολιάσουμε...
Γιατί έχουν ρύζι, αλεύρι, αυγολέμονο και είναι ήδη βαρύ φαΐ συν τις παπάρες που θα βουτάς.
Άμα βάλεις και τηγανητές πατάτες (άλλος ένας υδατάνθρακας) συν το λάδι που θα έχουν
από το τηγάνικαι άντε να φας και ένα γλυκάκι, πόσες πάνε οι θερμίδες ???
Τέσπα γράψτε και φάτε ότι θέλετε ....
Χωρίς να ξέρω τα άλλα συστατικά ,ο,τιδηποτε έχει μαγιονέζα.Αργυροτέτοιε μου ,με πονάει η μέσηφτιάχνω ένα σάντουιτς , τι αλοιφή να βάλω ?![]()
οποιος ζηταει λαβαινει κι οποιος ψαχνει βρισκει κατα ματθαιον κατι κλπ κλπΑν ειναι να πληρωνει το σαιτ εσενα για να γραφεις ... εμάς πρεπει να μας πληρωνει και μόνο που κανουμε λογκ-ιν![]()
οποιος ζηταει λαβαινει κι οποιος ψαχνει βρισκει κατα ματθαιον κατι κλπ κλπ
οπου και να κλικαρεις στο σαιτ σκανε ποπ απ διαφημισεις παιδια λεφτα υπαρχουν βγαλτε τις λουι βιτον βαλιτσες να τις γεμισουμε χαρτι![]()
και οι ποδοσφαιριστεςβουιτον έχουν οι γυφτοι ...
Ειμαστε σε άλλες μαρκες![]()
και οι ποδοσφαιριστες
αλλα παιζει να ειναι γυφτοι ποδοσφαιριστες
για καμια polo γκρι η μπλε τον κοβω τον κοουτς
Τα γιουβαρλάκια έχουν σάλτσα δεν είναι σούπα τσίμπα αναφοράOυτε στα σκυλιά δεν τα σερβίρουμε ετσι όπως τα τρώτε εσεις εκει "χάμω"...είστε τραγικοί .
Τα γιουβαρλάκια έχουν σάλτσα δεν είναι σούπα τσίμπα αναφορά
Τα γιουβαρλάκια έχουνε σάλτσα.
Δεν είναι Σούπα.
Πες τα μανΤα γιουβαρλάκια γίνονται αυγολέμονο και σούπα με καρότο και πατάτα κομμένα καρέ.
Με σάλτσα φτιάξε κοκκινιστούς κεφτέδες και φατους με μακαρόνι
Που μεγαλώσατε ρε στο ελμπασαν?
Πόσα κομμάτια μαν ?Η ωρα για γλυκό μιλφειγ από Αναστασία ηλιουπολη γαμαει
2 κομμάτια. Φοβερό είναι.Πόσα κομμάτια μαν ?![]()
Αυτή η Αναστασία είναι η γνωστή Αναστασία πού έχει και νήμα εδώ; Τρομερή ιδέα γαμας και μετά σε κερνάει και μιλφειγ,γουστάρω!!!Πόσα κομμάτια μαν ?![]()