Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ακριβως αυτο εννοω,οτι δεν χρειαζετε να παιδευομαστε,συνεχιζουμε, και πως σβηνουν οι πονεμενες αναμνησης?
εβαλες ερωτηματικο και νομιζα ρωτουσες πριν.
τι πως σβηνουν? δεν σβηνουν-ξεθωριαζουν σιγα σιγα.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Εννοώ να ξεχάσω το άτομο αυτό και όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν θες να ξεχασεις γιατι θα πονας εαν ξεχασεις.
και θες να θυμασαι για να εισαι σε μια ψευδαισθηση και να μην πονας?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
η ληθη δεν ποναει , ανακουφιζει τον πονο
ποναει μονο η μνημη

γι'αυτο οι ανθρωποι δεν θελουν να πονανε και ξεχνανε...ομως ετσι μενουν στασιμοι

στην περιπτωση σου πιστευω οτι πρεπει να πονεσεις κι αλλο για να καταλαβεις οτι πρεπει να προχωρησεις...

ξεχνας οτι ερωτευτηκες παρα μονο μια ελκυστικη επιφανεια και οχι το βαθος
Ακριβως πολυ ωραια,η ελκυστικη επιφανεια και οχι το βαθος,γιατι καμια φορα ο εγκεφαλος εγκλοβιζετε στην παραφορη αγαπη,νομιζουμε οτι επειδη εμεις ειμαστε σε αυτην την συναισθηματικη κατασταση ειναι και ο αλλος σε αυτην την θεση,και μετα ερχετε η αποριψη,και εκει αρχιζη το πρωτο σταδιο,το δηλητηριο της αμβιβολιας,και μετρατεπετε σε πονο,και πεφτη στην παγιδα της προσορινης εγκλοβισμενης καταστασης,στα λεγομενα σκοταδια,προσωρινα αδυναμη στα συναισθηματα μια πληγη που αιμοραγη συνεχως και βουλιαζουμε στον πατο μεχρι να δουμε μια νεα λαμψη στα ματια μας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μαλλον ενοει το να σε ξεχασουν ενω εσυ ακομη θυμασαι  :think:

γιατι αν ξεχασεςι εσυ τοτε στ @@ κιολας  :2funny:
no pain

εγω το καταλαβα , απλα προσπαθω να του το πω να το καταλαβει και ο Μαθιου...

τελοσπαντων για να μη γινει ενα νοητικο μπουρδελο το θεματακι που ο καθενας εννοει οτι να ναι

πιστευω οτι η μνημη ειναι δυνητικα το μεσο εξελιξης και ειναι επωδυνη διαδικασια
η ληθη ειναι ανωδυνη ευχαριστη και μεσο στασιμοτητας , δεν θα ξεχασω ποτε καποιες γριες σ'ενα γηροκομειο που ειχαν Belle Indifference και ηταν μονιμως με το χαμογελο της αννοιας
ενω οι θεραπευτες τους επρεπε να εχουν την επωδυνη μνημη των ψυχιατρικων γνωσεων για να τις βοηθησουν...

Χαιρετω για σημερα ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
δεν θες να ξεχασεις γιατι θα πονας εαν ξεχασεις.
και θες να θυμασαι για να εισαι σε μια ψευδαισθηση και να μην πονας?

Θέλω απλά και μόνο να νιώθω "ζωντανός".

Αυτό γίνεται μόνο με δύο τρόπους: α. Με το να είμαι κοντά της, δίπλα της. Να τη βλέπω, να την ακούω, να αναπνέω τον αέρα που αναπνέει, να την "αισθάνομαι". β. Με το να την σκέφτομαι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αρα το θυμασαι γι'αυτο πονας  ;)
πως ειναι δυνατον να πονας για κατι που ξεχασες? αφου ειναι κενο...

Ακριβως πολυ ωραια,η ελκυστικη επιφανεια και οχι το βαθος,γιατι καμια φορα ο εγκεφαλος εγκλοβιζετε στην παραφορη αγαπη,νομιζουμε οτι επειδη εμεις ειμαστε σε αυτην την συναισθηματικη κατασταση ειναι και ο αλλος σε αυτην την θεση,και μετα ερχετε η αποριψη,και εκει αρχιζη το πρωτο σταδιο,το δηλητηριο της αμβιβολιας,και μετρατεπετε σε πονο,και πεφτη στην παγιδα της προσορινης εγκλοβισμενης καταστασης,στα λεγομενα σκοταδια,προσωρινα αδυναμη στα συναισθηματα μια πληγη που αιμοραγη συνεχως και βουλιαζουμε στον πατο μεχρι να δουμε μια νεα λαμψη στα ματια μας.
πολυ ομορφα!

πριν με εγκαταλειψουν οι δυναμεις μου απο τη νυστα:

ερωτευομαστε ενα νοητικο προτυπο του αλλου , και οχι τον αλλο
δεν μπορουμε να εχουμε πληρη εικονα του ,αν δεν περασουμε χρονο μαζι του
η ελκυστικοτητα ειναι η ιδιοτητα μιας επιφανειας να μας ελκυει να προβαλλουμε πανω της τους ποθους μας, αλλα οπως πολλακις εχουμε πει το υλικο του περιτυλιγματος δεν ειναι ομοιογενως κατανεμημενο σε ολη τη μαζα του...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εβαλες ερωτηματικο και νομιζα ρωτουσες πριν.
τι πως σβηνουν? δεν σβηνουν-ξεθωριαζουν σιγα σιγα.
Ακριβως ειναι το ενα σκελος,το αλλο ειναι η αυτοθερπεια,μια νεα αγαπη η οποια θα μας κανη να ξεχασουμε προσωρινα την παλαια ασχετως αποτελεσματος!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αρα το θυμασαι γι'αυτο πονας  ;)
πως ειναι δυνατον να πονας για κατι που ξεχασες? αφου ειναι κενο...
πολυ ομορφα!

πριν με εγκαταλειψουν οι δυναμεις μου απο τη νυστα:

ερωτευομαστε ενα νοητικο προτυπο του αλλου , και οχι τον αλλο
δεν μπορουμε να εχουμε πληρη εικονα του ,αν δεν περασουμε χρονο μαζι του
η ελκυστικοτητα ειναι η ιδιοτητα μιας επιφανειας να μας ελκυει να προβαλλουμε πανω της τους ποθους μας, αλλα οπως πολλακις εχουμε πει το υλικο του περιτυλιγματος δεν ειναι ομοιογενως κατανεμημενο σε ολη τη μαζα του...
Μου αρεση που συμφωνουμε,αλλα ακριβως αυτο φταιη το υλικο του περιτυλιγματος.Καληνυχτα φιλε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παιδιά, ειλικρινα σας λέω πως ΔΕΝ το κάνω επίτηδες (απλά για να σας πάω κόντρα).

Προσωπικά με πονάει περισσότερο η λήθη... Η πιο βασανιστική ιδέα είναι, πως ίσως να έρθει μια μέρα που θα την έχω ξεχάσει...  
Μου είναι αφόρητη η σκέψη πως θα έρθει μια μέρα που όλα αυτά θα είναι θολές αναμνήσεις που θα ανήκουν στο παρελθόν...

Η λήθη πονάει πιο πολύ...
Αγαπητε μαθιου η ληθη δεν ποναη,σε ποναη τωρα η μνημη αλλα σε τρομαζη η ληθη,οπως αναφερης και παρακατω,ισως να ερθη μια μερα που θα την εχω ξεχαση.....και βεβαια θα ερθη αυτη η μερα,πως?αν σταματησης να βλεπης το ποτηρι αδειο και το δης γεματο.Γνωριζοντας μια νεα αγαπη μαθιου,με την οποια θα περνας το ιδιο ομορφα η και καλυτερα,μονο και μονο τοτε θα εχης θολες αναμνησης,και ετσι ερχετε η θεραπεια,η μια αγαπη διωχνη την αλλη,οχι πως σβηνετε η αναμνηση θα υπαρχη παντα,δεν θα ποναη ομως,ξερης γιατι?θα υπαρχη μετρο συγκρισης,και ισως μονος σου θυμωντας την να γελας και να πης δεν αξιζω εγω?οταν λοιπον δης τον ευατο σου και που πεφτης,τοτε ισως και δεν θα θελης να την θυμασαι!Πρεπη πρωτου δωσουμε και λαβουμε φιλε μου,να εχουμε καταλαβη πρωτα την δικια μας αξια!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αμα φας καμια φαπα να δεις πως θα ποναει  :tickedoff:

Αυτο το θεμα πως μου ξεφυγε ?  :think:
σαν αγαπουλης επρεπε να παρω θεση ... θα το διαβασω απ την αρχη και θα τοποθετηθω ( οχι σημερα ομως)
Αναμενουμε την τοποθετηση σου!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αγαπητε μαθιου η ληθη δεν ποναη,σε ποναη τωρα η μνημη αλλα σε τρομαζη η ληθη,οπως αναφερης και παρακατω,ισως να ερθη μια μερα που θα την εχω ξεχαση.....

Αισθάνομαι σαν ένας ηθοποιός που στέκεται ακίνητος στην μέση της σκηνής...

Κι έχει ξεχάσει τα λόγια που πρέπει να πει...

Κι έχει πια ξεχάσει τα συναισθήματα που πρέπει να νιώσει...

Και το πιο σημαντικό απ' όλα: έχει ξεχάσει πως γι' αυτούς τους λόγους, πρέπει να νιώσει πανικό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom