Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προφανώς εννοείς την [size=12pt]Στοά Φέξη[/size], οπότε μην ανησυχείς... ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα, τα μαγαζιά είναι το ένα δίπλα στο άλλο κ ο ανταγωνισμός λειτουργεί ΥΠΕΡ του καταναλωτή!

...εκεί (μεταξύ Πατησίων και Πλ. Κάνιγγος) βρίσκεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ + ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ... οπότε όταν θέλετε αγοράσετε ρολόϊ ψάξτε τα!

Επίσης στην ίδια στοά βρίσκονται ένα σωρό μαγαζάκια με ηλεκτρονικές συσκευές (κ όχι μόνο), γενικά είναι ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ για αγορές στην Αθήνα, με πολλά συγκεντρωμένα καταστήματα, ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ...

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εξαρτάται τι εννοείς "καλή μάρκα"

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τους quartz μηχανισμούς που χρησιμοποιεί, ΑΛΛΑ έχει ωραία σχέδια... άλλη μια φίρμα που έχει ρίξει το βάρος στο design... με τιμές γύρω στα 300 e

ειδα και πιο ακριβα γυρω στα 400-500.. και μενα το design τους μου αρεσε πολυ. γιαυτο ρωτησα αν ειναι κατα τα αλλα καλα. μηχανισμο, βλαβες κ.τλ. δηλαδη γενικοτερα ειναι value for money?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ειδα και πιο ακριβα γυρω στα 400-500.. και μενα το design τους μου αρεσε πολυ. γιαυτο ρωτησα αν ειναι κατα τα αλλα καλα. μηχανισμο, βλαβες κ.τλ. δηλαδη γενικοτερα ειναι value for money?

Από κει κ πέρα είναι θέμα γούστου... εγώ πάντως 500 e για τέτοιο ρολόϊ ΔΕΝ τα δίνω!

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Από κει κ πέρα είναι θέμα γούστου... εγώ πάντως 500 e για τέτοιο ρολόϊ ΔΕΝ τα δίνω!

δηλαδη φιλε μου για 400-500 ευρω με παρομοιο(μοντερνο design) τι θα με συμβουλευες να κοιταξω? ποια μαρκα εννοω... ευχαριστω

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παρακαλω οπως η ιερη  :priest: λεξη ''τεμαχιο'', χρησιμοποιειται εφεξής, όπως ακριβως της αρμοζει.

σε διαφορετικη περιπτωση θα αξιωθουν πνευματικα δικαιωματα.

ευχαριστω
Ημαρτον Πάτερ, αμαρτησα :priest:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Στην πραγματικότητα πια, φοράει το δωρο που του εκαναν απο την Secret service, αξίας 210$ που δεν μπορει ν αγοραστει απο οποιονδήποτε.

Μεχρι το καλοκαίρι πάντως φόραγε και το δικό μου αγαπημένο TAG 1500, που εκείνος όπως κι εγώ το αγόρασε όταν ξεκίνησε να δουλεύει την ίδια χρονιά με μένα. Από τότε απέκτησα άλλα 2 TAG, αλλά μάλλον εκείνος προχώρησε πιο πολύ στην ζωή του. 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
δηλαδη φιλε μου για 400-500 ευρω με παρομοιο(μοντερνο design) τι θα με συμβουλευες να κοιταξω? ποια μαρκα εννοω... ευχαριστω

Παρακαλώ...

Αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το thread, θα δεις ότι σε πολλά posts έχω κάνει διάφορες προτάσεις για ωραία αντρικά αλλά κ γυνακεία (π.χ. ) ρολόγια σε αυτή την κατηγορία τιμών...
Ρίξε μια ματιά κ ότι άλλο θες ρώτα!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ καλά αυτόματα ρολόγια για τα λεφτά τους είναι και τα seiko. Σε τιμές ως 300 ευρώ κάτι σαν αυτό της φωτογραφίας και αν κάποιος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει αρκετά χιλιάρικα κάτι στην σειρά Grand Seiko που έχουν ίσως τους αυτόματους μηχανισμούς με την μεγαλύτερη ακρίβεια.

Συνημμένα

• Seiko SKX401K.jpg
    Seiko SKX401K.jpg
    194,7 KB · Εμφανίσεις: 24

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παρακαλώ...

Αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το thread, θα δεις ότι σε πολλά posts έχω κάνει διάφορες προτάσεις για ωραία αντρικά αλλά κ γυνακεία (π.χ. ) ρολόγια σε αυτή την κατηγορία τιμών...
Ρίξε μια ματιά κ ότι άλλο θες ρώτα!

πρεπει δηλαδη να διαβασβ ολες τις σελιδες.... θα προσπαθησω να το κανω μολις βρω χρονο(ειναι πολλες ρε γαμωτο). καποιες μαρκες που εχεις να προτεινεις σε στην ιδια κατηγορια με tw steel? (οχι συγκεκριμενα ρολογια απλα  καποιες μαρκες αξιολογες ,για να ψαξω απο αυτες)

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος στο σαιτ.μηπως ξερετε καμια καλη προταση για να παρω ενα ρολοι γυρω στις 2500-3000 ευρω.καμια καλη προταση,γιατι και τα λεφτα ειναι αρκετα καλα που διαθετω πιστευω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος στο σαιτ.μηπως ξερετε καμια καλη προταση για να παρω ενα ρολοι γυρω στις 2500-3000 ευρω.καμια καλη προταση,γιατι και τα λεφτα ειναι αρκετα καλα που διαθετω πιστευω.

Καλώς ήρθες στο Forum :)

Αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το thread, θα δεις ότι σε πολλά posts έχω κάνει διάφορες προτάσεις για ωραία αντρικά ρολόγια... εσένα όμως τι στυλ σ' αρέσει?

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω θα προτιμουσα κατι σε σπορ γραμμη.οχι αυτα τα πολυ κυριλε με χρυσο επανω και τετοια.και κατα προτιμηση οχι δερματινο λουρι.προτιμω καδενα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγω θα προτιμουσα κατι σε σπορ γραμμη. Οχι αυτα τα πολυ κυριλε με χρυσο επανω και τετοια. Και κατα προτιμηση οχι δερματινο λουρι, προτιμω καδενα.

Εννοείς με μπρασελέ...

Τα χρήματα είναι ΜΟΝΟΝ τόσα ή μπορείς ν' ανέβεις κ λίγο παραπάνω?

Δες σε ROLEX, OMEGA, TAG-HAUER (ΔΙΑΒΑΣΕ το thread ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ από την αρχή, έχω κάνει πολλά σχετικά posts)...

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου ευχαριστω για της πληροφοριες.γυρω στα 500ευρω ακομα κατι μπορω να κανω βρεθει κατι καλο ομως.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
φιλε μου ευχαριστω για της πληροφοριες.γυρω στα 500ευρω ακομα κατι μπορω να κανω βρεθει κατι καλο ομως.

Παρακαλώ :)

Σ' αυτά τα χρήματα, θα σου πρότεινα ένα Rolex Submariner ή GMT, ή έναν OMEGA χρονογράφο... έχουμε ξανακάνει σχετικές αναλυτικές συζητήσεις εδώ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ THREAD!

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτά τα χρήματα Ω μονόδρομος. Ιδίως το moonwatch -reference 3570.50.00- και μένουν και πολλά ρέστα  :sunglasses:

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και κατι τελευταιο.μπορεις να μου πεις τη εγγυηση περνω απο το καταστημα η την εταιρια,μια τετοια αγορα που δεν ειναι και φτηνη.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
και κατι τελευταιο.μπορεις να μου πεις τη εγγυηση περνω απο το καταστημα η την εταιρια,μια τετοια αγορα που δεν ειναι και φτηνη.

1 χρόνο κ όπως έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο σχετικό ερώτημα Συναγωνιστή, όταν αγοράζουμε οποιοδήποτε επώνυμο ρολόϊ, εκτός ότι το ελέγχουμε σχολαστικά (ποιοτητα κατασκευής, καλή λειτουργία κλπ) προσέχουμε ΠΑΝΤΑ τα χαρτιά του (να συμφωνεί το serial number της Εγγύησης ή στο κουτί, με αυτό που είναι χαραγμένο πάνω στο ρολόϊ) κ ζητάμε να σφραγιστεί κ η απόδειξη αγοράς αναγράφοντας το μοντέλο/serial number...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ! Κυκλοφορούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ απομιμήσεις... :headbang:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
εγω θα προτιμουσα κατι σε σπορ γραμμη.οχι αυτα τα πολυ κυριλε με χρυσο επανω και τετοια.και κατα προτιμηση οχι δερματινο λουρι.προτιμω καδενα.
Εγω (ετσι οπως το θετεις), θα σου προτεινα να κοιταξεις το OMEGA Seamaster Planet Ocean. Βγαινει σε δυο μεγεθη (42mm και 45,5mm) και ειναι σπορ χωρις να σε περιοριζει. Μπορεις να το φορας παντου και παντα. Εχει πιστοποιηση COSC για μεγαλυτερη δυνατη ακριβεια και σου μενουν και ρεστα. Μπες στο site της OMEGA και δεσ 'το. Βγαινει σε αρκετες παραλλαγες. Και κατι τελευταιο. Αν αποφασισεις να αγορασεις με μετρητα οποιοδηποτε ρολοι (εκτος απο Rolex), μη διαννοηθεις να το αγορασεις με μικροτερη εκπτωση του 20% επι της αρχικης τιμης (καταλογου).

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν αποφασισεις να αγορασεις με μετρητα οποιοδηποτε ρολοι (εκτος απο Rolex), μη διαννοηθεις να το αγορασεις με μικροτερη εκπτωση του 20% επι της αρχικης τιμης (καταλογου).

ROLEX πουλάνε και οι πέτρες βρίσκεις και χαμηλότερα σε μέτρητά πάντα. PANERAI αγοράζεις με τιμή καταλόγου και μετρητά  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom