Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ROLEX πουλάνε και οι πέτρες βρίσκεις και χαμηλότερα σε μέτρητά πάντα. PANERAI αγοράζεις με τιμή καταλόγου και μετρητά  :o
Υπαρχουν και rolex που τα αγοραζεις και ακριβοτερα απο την τιμη καταλογου, οπως το ατσαλινο daytona. Επειδη λογω ονοματος αγοραζονται σαν ζεστα ψωμακια, η εκπτωση (του 20%)μπορει να ειναι εφικτη, αλλα οχι παντα ευκολη. Για τα Panerai εχεις δικιο,αν και το φαινομενο επικρατει κυριως στην Αθηνα...

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ναι το daytona ss έχει μεγάλη αναμονή εξού και τα "ζοριλικια" με την τιμη, αν και το μόνο που άξιζε, για τα δικά μου γούστα, ήταν με el primero μηχανή.
Καλά σιγά μην τραβιόμουνα Ρόδο για 5-10%  :2funny:
Έχω λήξει τους λογαριασμούς μου με την εταιρεία - PAM233 και PAM112 - από την πηγή.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ναι το daytona ss έχει μεγάλη αναμονή εξού και τα "ζοριλικια" με την τιμη, αν και το μόνο που άξιζε, για τα δικά μου γούστα, ήταν με el primero μηχανή.
Καλά σιγά μην τραβιόμουνα Ρόδο για 5-10%  :2funny:
Έχω λήξει τους λογαριασμούς μου με την εταιρεία - PAM233 και PAM112 - από την πηγή.
Αν δεν ειχες ληξει τους λογαριασμους σου με την εν λογω εταιρεια,μπορει το καλοκαιρακι να συνδυαζες λιγες μερες στο ομορφο νησι,οπου θα εκανες και τις αγορες σου. Το τερπνον μετα του ωφελιμου...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βασικα εψαχνα για χρονογραφο απο την CASIO και κατεληξα σε αυτον.

CASIO MTP-4700

mtp4700d2avefvelikada0.jpg

Βεβαια θα ηθελα και αλλες προτασεις μεχρι 5 κατοσταρικα τα δινω.

Βεβαια και ενα ρολοι για πιο ψαγμενες καταστασεις (μπαρομετρα, θερμομετρα, κτλ) αν ξερετε και εχετε!

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
ψαξε κατι σε tissot με τοσα χρηματα.. σιγουρα θα ειναι πιο καλο απο αποψη μηχανισμου.. :sunglasses:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν ψαχνετε κανενα με κωλοβυθομετρο ρωτηστε το λιλακι ολο και κατι θα εχει ξεχασει καποιος περαστικος  :tooth: :tooth: :tooth:

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εισαγωγικη εταιρια ρολογιων και κοσμηματων γενικα.
γενικη διευθυντρια της εταιριας ειναι μια φιλη μου.

IMG_6747.jpg

αυτο φοραω εγω.
41h5AFlMhbL_SL500_AA280_1.jpg

και αυτο φορα η κοπελα μου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου μολις το ειδα και μου αρεσε αρκετα.πιστευω εαν παω σε καταστημα και το δω και απο κοντα θα εχω ολοκληρωμενη αποψη.εχει επισης και καλα τεχνικα χαρακτιριστικα απο οτι διαβασα.

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μεχρι το καλοκαίρι πάντως φόραγε και το δικό μου αγαπημένο TAG 1500, που εκείνος όπως κι εγώ το αγόρασε όταν ξεκίνησε να δουλεύει ...

Καινουριος κλομπαλ ντουρασελ μας βρηκε μου φαινεται

Εσυ που τον ξερεις;  Συμμαθητες ησασταν;

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε αν τον δεις να κανει χειραψια στην τηλεοραση η να φοραει κοντομανικα φαινετε.εσυ τι θελεις να ερθει σπιτι σου για καφε και να στο δειξει?τι ειναι αυτα που λες τωρα?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καινουριος κλομπαλ ντουρασελ μας βρηκε μου φαινεται

Εσυ που τον ξερεις;  Συμμαθητες ησασταν;

Ναι, Harvard Law school class of 91, εκείνος προεδρος του Law Review, εγω του Business Review, πηρα TAG πηρε κι εκεινος και καλα τωρα με πικαρει στο FCB ότι έιναι πρόεδρος. Εσυ σκαρφάλωνε σε κανα στύλο και άσε τις ειρωνείες.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Βασικα εψαχνα για χρονογραφο απο την CASIO και κατεληξα σε αυτον.

CASIO MTP-4700

mtp4700d2avefvelikada0.jpg

Βεβαια θα ηθελα και αλλες προτασεις μεχρι 5 κατοσταρικα τα δινω.

Βεβαια και ενα ρολοι για πιο ψαγμενες καταστασεις (μπαρομετρα, θερμομετρα, κτλ) αν ξερετε και εχετε!

Speed  τα TISSOT touch τα έχεις δεί??? Ίσως βρεις κάποιο που να σου αρέσει...και έχουν θερμόμετρο, πυξίδα κλπ.)
:-*

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...θα ηθελα και αλλες προτασεις μεχρι 5 κατοσταρικα τα δινω.

Εκτός από την πρόταση της Θάλειας για τα TISSOT Touch που είναι πολύ καλά (έχω κι εγώ ένα, θα βρεις κ σχετικά posts σε προηγούμενες σελίδες του thread), κ την Extreme Sports σειρά της CASIO (που φαντάζομαι όμως θα έχεις ήδη δει), πολλές δυνατότητες έχουν κ τα SUUNTO, ψάξτα...

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1

Συνημμένα

• WJF2010.BA0592.jpg
    WJF2010.BA0592.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σήμερα το πήρα!!! Thanks duracell με βοήθησες αρκετά να προχωρήσω. Το πήρα και θα το στείλω φώτο να το δείτε φορεμένο. Απο ότι είδα έχει δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. 

Παρακαλώ... καλοφόρετο :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Speed  τα TISSOT touch τα έχεις δεί??? Ίσως βρεις κάποιο που να σου αρέσει...και έχουν θερμόμετρο, πυξίδα κλπ.)
:-*

TISSOT? Δεν τα ειχα υπ'οψην μου!

Τωρα που το ειπες θα κοιταξω! Να σαι καλα!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom