Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
το εχω δει 8εσσαλονικη σε γνωστο κοσμηματοπολειο ας μην αναφερω ονομα και μου ζητησε 6.000 για μετρητα!γιατο ατσαλινο,το αλλο σε ροζ χρυσο δεν 8ελω ακομα λογο νεαρησ σχετικα ηλικιας.αν παλι νομιζεις πως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω κατι αλλο καλυτερο ειμαι ετοιμος να διαβασω την προταση σου.ευχαριστω!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλησπερα!duraccel επειδη  σε βλεπω πολυ ενημερωμενο στο θεμα τον ωρολογιων θgraphα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για ενα ulysse nardin to blue seal maxi marine chronograph.ειναι συλεκτικο σε 1846 τεμ.8ελω γνωμη και προτεινομενη τιμη.ευχαριστω πολυ!

Βαλε καμια φωτο αν εχεις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το εχω δει 8εσσαλονικη σε γνωστο κοσμηματοπολειο ας μην αναφερω ονομα και μου ζητησε 6.000 για μετρητα!γιατο ατσαλινο,το αλλο σε ροζ χρυσο δεν 8ελω ακομα λογο νεαρησ σχετικα ηλικιας.αν παλι νομιζεις πως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω κατι αλλο καλυτερο ειμαι ετοιμος να διαβασω την προταση σου.ευχαριστω!

χμ... οκ, λοιπόν, αφού θέλεις ατσάλινο, θα σου πρότεινα έναn ωραίο χρονογράφο της ΩMEGA... κ μάλλιστα με τα μισά λεφτά! Εχω κάνει σχετική αναφορά σε προηγούμενες σελίδες... ψάξε κ ότι άλλο θες ρώτα!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σε αυτο το thread μιλατε για ρολογια αξιας χιλιαδων ευρω..
οποτε εγω ντρεπομαι που θα ρωτησω για ενα φτηνο πλην τιμιο ρολογακι...
(που παω ο καραμητρος?)

τελος παντων... σε μια εκδρομη στο Ναυπλιο ειδα σε ενα κοσμηματωπολειο αυτο το ρολοι...

http://[URL unfurl="true"]www.oroloi.gr/images/T34172852.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2063&osCsid=4d51f9d353d6e76fcbd45d3d53c13e19[/URL]

μου αρεσε οπτικα και μπηκα να το δοκιμασω να δω πως ειναι στο χερι μου.(ποτέ δεν θα αγοραζα ρολοι απο το ιντερνετ αν πρωτα δεν το εχω δοκιμασει)
Το συγκεκριμενο λοιπον ταιριαζε στο χερι μου, καθοτι εχω πολυ μικρο καρπο(σχεδον γυναικειο θα ελεγα), και η κεφαλη του ειναι σχετικα μικρη.
Χωρις παζαρια μου εριξε την τιμη στα 240 ευρω
Ψαχνω για ενα ρολογακι για το καλοκαιρι για casual ντυσιμο.(βασικα εψαχνα με καουτσουκ λουρακι. το συγκεκριμενο εχει δερματινο και με ψιλοχαλαει)
και επειδη οποτε ψωνιζω κατι θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειχα καλυτερη επιλογη ,και επειδη ειμαι ασχετος με τα ρολογια, ρωταω τα εξης....
τι λενε τα τισσοτ σαν μαρκα?
εχετε να προτεινεται κατι παρομοιο με καουτσουκ  μαυρο λουρακι και περεμφερη τιμη ,ωστε να το δοκιμασω?
Ψαχνω κατι παρομοιο σε εμφανιση και τιμη
εχει να προτεινει κανεις κατι?
ε? φανταστικε μου μοντερατορ που εχεις ονομα μπαταριας?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
σε αυτο το thread μιλατε για ρολογια αξιας χιλιαδων ευρω..

ΟΧΙ βέβαια! Αν διαβάσεις προσεχτικά κ από την αρχή το thread, θα δεις ότι αναφερόμαστε ΓΕΝΙΚΑ σε ρολόγια, όχι μόνον κάποιας συγκεκριμένης μάρκας ή αξίας...

οποτε εγω ντρεπομαι που θα ρωτησω για ενα φτηνο πλην τιμιο ρολογακι...

ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα! Οτι αρέσει (κ μπορεί ν' αγοράσει) ο καθένας... σημασία έχει ν' αξίζει τα (όποια) λεφτά του!

τι λενε τα τισσοτ σαν μαρκα?

Μια χαρά είναι η TISSOT σαν εταιρεία (μερικές σελίδες ποιό πριν έχουμε κάνει κ σχετική συζήτηση γι' αυτήν) κ το ρολόϊ που διάλεξες για την τιμή του... καλόφορετο!

εχετε να προτεινεται κατι παρομοιο με καουτσουκ  μαυρο λουρακι και περεμφερη τιμη ,ωστε να το δοκιμασω?
Ψαχνω κατι παρομοιο σε εμφανιση και τιμη
εχει να προτεινει κανεις κατι?
ε? φανταστικε μου μοντερατορ που εχεις ονομα μπαταριας?

Υπάρχουν πολλές επιλογές... ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες κ στο

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αν διαβάσεις προσεχτικά κ από την αρχή το thread, θα δεις ότι αναφερόμαστε ΓΕΝΙΚΑ σε ρολόγια, όχι μόνον κάποιας συγκεκριμένης μάρκας ή αξίας... ότι αρέσει κ μπορεί ν' αγοράσει ο καθένας!

Μια χαρά είναι η TISSOT σαν εταιρεία (μερικές σελίδες ποιό πριν έχουμε κάνει κ σχετική συζήτηση γι' αυτήν) κ το ρολόϊ που διάλεξες για τα λεφτά του... καλόφορετο!

καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση... εννοειται πως αναφερομαστε γενικα σε ρολογια. Αλλωστε εχω διαβασει και ποσταρισματα σου για ρολογια σε καθε κατηγορια τιμης. Απλα ενα αστειο εκανα...
Απλα  οι πιο πολλοι ρωτανε για τα ρολογια αξιας , εγω ρωταω για ενα ρολογακι απλο που θα φοραω με κανα τζινακι  το καλοκαιρακι.χαχαχαχαχα ... γιαυτο εκανα το σχολιο στην αρχη

να σε ρωτησω.. το λουρακι μπορει να αλλαξει στο μελλον με ενα καουτσουκ ας πουμε?
και....
αν και η tissot ειναι καλη εταιρια, οπως μου λες, εχεις να προτεινεις εστω μια ακομα παραμφερη να εριχνα μια ματια? ετσι να μου φυγει η απορια

μου αρεσει να ''ψαχνω΄΄ οτιδηποτε πριν το αγορασω. με κανει να χαιρομαι την αγορα πιο πολυ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο adidas γνωριζει καποιος αν εχει βγει κανενα καινουργιο μοντελο?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
χμ... μέτρια (λόγω της κρίσης) σε σχέση με άλλες χρονιές... χαρακτηριστικότερα γεγονότα ήταν η έξυπνη κίνηση από το swatch group για φθηνό Ελβετικό αυτόματο ρολοϊ ώστε να κρατήσουν μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς δεδομένου κ του σκληρού ανταγωνισμού, αλλά και οι μειώσεις τιμών εως και 40% σε "μεγαλες" μαρκες (π.χ. Βreiting).

Αυτές οι μειώσεις μπορείς καθόλου να υπολογίσεις πότε θα περάσουν και στην αγορά..? Γιατί ένα από τα ρολόγια που μου αρέσουν περισσότερο είναι της σειράς Breitling for Bentley και έχει τιμή καταλόγου 10.500 €. Μιλάμε για ένα πανέμορφο χρονογράφο ατσάλινο που όμως την τιμή του την βρίσκω τρομερά ακριβή.... Με 40% έκπτωση πέφτει στα 6 χιλιάρικα οπότε όλα αλλάζουν...

Το ρολόι είναι αυτό  

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

Και όνομα να αναφέρεις δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Εξάλλου στην Ελλάδα είναι τόσο συγκεκριμένοι αυτοί που πουλάνε καλά ρολόγια αλλά όχι πολύ εμπορικά (σε σχέση πχ με Rolex, Cartier, Panerai κλπ) που είναι ηλίου φαεινότερο ότι μάλλον αναφέρεσαι στο κοσμηματοπωλείο Vildiridis 

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γαμωτο εψαξα λιγο στο ντερνετ και βρηκα αλλο ενα που ομορφο ρολοι στα ιδια λεφτα και κολησα. ειναι jacques lemans
http://[URL unfurl="true"]www.oroloi.gr/images/11447C_1.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=402&products_id=7711&osCsid=9c08ae583a1bc6cf7653c9ea0b8c4c5a[/URL]

τωρα τι κανω? :think:ειναι και διαφορετικο στυλ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τωρα τελεθταια ενδιαφερομαι για Invicta Subaqua και Hamilton. Κατα την γνωμη μου ειναι προτωπορα σε σχεδιαση και καλης ποιοτητος. Κοιταξτε το Hamilton Code Breaker chronograph.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Μετα απο πολυ καιρο νομιζω βρηκα κατι καταλληλο για την περισταση που θελω.

Raymond Weil I don Giovanni Cosi Grande I

Τι εχεται να πειτε γι αυτο??

Την Raymond weil δεν την γνωριζω καθολου.

1500,- €

Συνημμένα

• Raymond_Weil.jpg
    Raymond_Weil.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 20

kostisaa

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ποια η γνώμη σας για αυτό ,κοστίζει γύρω στα 3,5 αξίζει;

Συνημμένα

• 51GDYKJF5NL._SS500_.jpg
    51GDYKJF5NL._SS500_.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 17

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
ξερει κανεις καποια σαιτ που διαφημιζουν επωνυμα ρολογια στην τιμη των 250$, καταλαβαινω οτι ειναι μαιμου.
ειναι αξιοπιστα να αγορασει κανεις μεσω πιστ.καρτας;εχετε εμπειρια;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το ρολόϊ La Machine à Ecrire le Temps (μετ. η μηχανή που γράφει τον χρόνο) πρωτοεμφανίστηκε στην Εκθεση Baselworld 2009 και είναι ένα τεχνολογικό και ωρολογιακό αριστούργημα! Δημιουργήθηκε από την Montres Jaquet Droz και χρειάστηκαν σχεδόν 10 χρόνια για να υλοποιήσουν αυτό το αριστούργημα, που αποτελείται από 1200 περίπου κομμάτια! Οι κατασκευαστές λένε ότι μπορούν να παραγάγουν μόνο μερικά αντίγραφα ετησίως και κοστίζει 342.000 δολάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom