Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

thrashGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αναθεμα τιν ορα και τι στιγμη που μπικα να δω αυτο το θρεντ ποροθικα μαγκεσ πσαχνω κατι σε σχεδιο παραλαγησ φοτιστε με λεφτα δεν πσαχνς κατι ακριβο

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Θα κυκλοφορησουν οπου να ναι και ρολογια-κινητο,ακουσα στις ειδησεις!!
Αρε σκονακια που εχουν να γινουν στις πανελλαδικες!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η adidas εχει βγαλει κανενα μοντελο καλο τωρα τελευταια?

eeeeee_20000

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω φοραω ενα swatch αλλα ουτε καν ξερω τι μοντελο ειναι.

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λίγο ψάξιμο και το βρήκα ...
Είναι Oris τελικά και όχι Ori ...
Ο γιατρός φόραγε αυτό 3.350.000$ ... γιαυτό χρεώνει 40€ την επίσκεψη χωρίς απόδειξη ...
Τι λένε σα μηχανισμός ? κανα μαγαζί που να τα έχει στην αθήνα ?
Model: 649 7541 70 64 RS
Collection: ORIS TT1
Serie: Oris TT1 Der Meistertaucher
Diameter: 44.00 mm
Lug width: 24.00 mm
Movement: Cal. Oris 649, Regulator, base ETA 2836-2, 25,60 mm, 11 1/2''', bi-directional automatic winding, ball bearing, 27 jewels, Incabloc, 28 800 A/h, 4 Hz, power-reserve 38 h, fine timing device and stop-second, centre hand for minutes, subsidiary hour at 3 h, subsidiary second at 9 h, date window at 6 h, instantaneous date, date corrector. Oris development based on ETA movement. Initial production 1995.
Case: Titanium
Attachment: rubber strap
Water resistance: 1000 meters

τι λες γιαυτο?δεν του μοιαζει?το εχω.το πηρα 1600.θεσσαλονικη η αλυσιδα senso di metalo δινει oris.και διπλα στο καταστημα l&k - μητροπολεως φωτοτυπαδικο- ειναι ενα ρολογαδικο και εκει θα το βρεις.

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κι όχι μόνο ποιότητα, ιστορία, κύρος + σεβασμό στον χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας...

π.χ. φέτος στην έκθεση της Βασιλείας παρουσίασε αυτό το υπέροχο κομψοτέχνημα
στην φετινη basel πριν μερικες μερες τι νεα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
στην φετινη basel πριν μερικες μερες, τι νεα?

χμ... μέτρια (λόγω της κρίσης) σε σχέση με άλλες χρονιές... χαρακτηριστικότερα γεγονότα ήταν η έξυπνη κίνηση από το swatch group για φθηνό Ελβετικό αυτόματο ρολοϊ ώστε να κρατήσουν μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς δεδομένου κ του σκληρού ανταγωνισμού, αλλά και οι μειώσεις τιμών εως και 40% σε "μεγαλες" μαρκες (π.χ. Βreiting).

Αναλυτικά τα καθημερινά νέα...

και στο εξειδικευμένο forum...

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ ωραιο αυτο το ΩΜΕGA φιλε ντουρασελ, οντως συλλεκτικο κομματι με αφορμη την ολυμπιαδα του πεκινου. Το δοκιμασα το καλοκαιρι σε μαγαζι στη μυκονο αλλα βεβαια δεν κοιτουσα για κατι τοσο ακριβο, ηθελα ενα πιο απλο για παραλια και σπορ. Τελικα πηρα ενα hamilton χ-wind αυτοματο απο γκοφα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κανενα site μαγαζιου η αποθηκης στη νεα υορκη για να δω τιμες ενοψει επικειμενης επισκεψης μου. Φυσικα οπως καταλαβαινεις θα ψωνισω δια ζωσης και οχι μεσω παραγγελιας απο ιντερνετ. Ευχαριστω.

ενα hamilton x-wind εχω και γω αν θες ποσταρε εικονα.

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θελω να παρω σε μια κοπελα γνωστη μου το ar7000 απο που προτεινεται να το παρω?
στο ebay δεν το βρισκω και το θελω για δωρο καινουργιο.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
υπάρχει κανένα μαγαζί που αγοράζει μεταχειρισμένα ρολόγια;; έχω βαρεθεί το suunto μου και σκέφτομαι να το πουλήσω

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα!duraccel επειδη  σε βλεπω πολυ ενημερωμενο στο θεμα τον ωρολογιων θgraphα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για ενα ulysse nardin to blue seal maxi marine chronograph.ειναι συλεκτικο σε 1846 τεμ.8ελω γνωμη και προτεινομενη τιμη.ευχαριστω πολυ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
καλησπερα!duraccel επειδη  σε βλεπω πολυ ενημερωμενο στο θεμα τον ωρολογιων θgraphα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για ενα ulysse nardin to blue seal maxi marine chronograph.ειναι συλεκτικο σε 1846 τεμ.8ελω γνωμη και προτεινομενη τιμη.ευχαριστω πολυ!

Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Το ρολόϊ είναι πολύ ωραίο κ κυκλοφορεί εκτός από ατσάλινο (που είναι τα 1846 κομμάτια που αναφέρεις) κ σε 18Κ χρυσό (999 κομμάτια) που είναι κατά την γνώμη μου ποιό όμορφο!
Οσον αφορά την τιμή, τι να σου πω... εξαρτάται από ΠΟΥ θα το πάρεις κ ΠΩΣ θα το πληρώσεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom