You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
πολυ ομορφο και κυριλε!!Εχει αρωμα απο IWCΕγώ πάλι αγόρασα το παρακάτω
και είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται στις φωτο
eeeeee_20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω φοραω ενα swatch αλλα ουτε καν ξερω τι μοντελο ειναι.
Model: 649 7541 70 64 RSΛίγο ψάξιμο και το βρήκα ...
Είναι Oris τελικά και όχι Ori ...
Ο γιατρός φόραγε αυτό 3.350.000$ ... γιαυτό χρεώνει 40€ την επίσκεψη χωρίς απόδειξη ...
Τι λένε σα μηχανισμός ? κανα μαγαζί που να τα έχει στην αθήνα ?
Collection: ORIS TT1
Serie: Oris TT1 Der Meistertaucher
Diameter: 44.00 mm
Lug width: 24.00 mm
Movement: Cal. Oris 649, Regulator, base ETA 2836-2, 25,60 mm, 11 1/2''', bi-directional automatic winding, ball bearing, 27 jewels, Incabloc, 28 800 A/h, 4 Hz, power-reserve 38 h, fine timing device and stop-second, centre hand for minutes, subsidiary hour at 3 h, subsidiary second at 9 h, date window at 6 h, instantaneous date, date corrector. Oris development based on ETA movement. Initial production 1995.
Case: Titanium
Attachment: rubber strap
Water resistance: 1000 meters
τι λες γιαυτο?δεν του μοιαζει?το εχω.το πηρα 1600.θεσσαλονικη η αλυσιδα senso di metalo δινει oris.και διπλα στο καταστημα l&k - μητροπολεως φωτοτυπαδικο- ειναι ενα ρολογαδικο και εκει θα το βρεις.
στην φετινη basel πριν μερικες μερες τι νεα?Κι όχι μόνο ποιότητα, ιστορία, κύρος + σεβασμό στον χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας...
π.χ. φέτος στην έκθεση της Βασιλείας παρουσίασε αυτό το υπέροχο κομψοτέχνημα
στην φετινη basel πριν μερικες μερες, τι νεα?
χμ... μέτρια (λόγω της κρίσης) σε σχέση με άλλες χρονιές... χαρακτηριστικότερα γεγονότα ήταν η έξυπνη κίνηση από το swatch group για φθηνό Ελβετικό αυτόματο ρολοϊ ώστε να κρατήσουν μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς δεδομένου κ του σκληρού ανταγωνισμού, αλλά και οι μειώσεις τιμών εως και 40% σε "μεγαλες" μαρκες (π.χ. Βreiting).
Αναλυτικά τα καθημερινά νέα...
και στο εξειδικευμένο forum...
πολυ ωραιο αυτο το ΩΜΕGA φιλε ντουρασελ, οντως συλλεκτικο κομματι με αφορμη την ολυμπιαδα του πεκινου. Το δοκιμασα το καλοκαιρι σε μαγαζι στη μυκονο αλλα βεβαια δεν κοιτουσα για κατι τοσο ακριβο, ηθελα ενα πιο απλο για παραλια και σπορ. Τελικα πηρα ενα hamilton χ-wind αυτοματο απο γκοφα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κανενα site μαγαζιου η αποθηκης στη νεα υορκη για να δω τιμες ενοψει επικειμενης επισκεψης μου. Φυσικα οπως καταλαβαινεις θα ψωνισω δια ζωσης και οχι μεσω παραγγελιας απο ιντερνετ. Ευχαριστω.
ενα hamilton x-wind εχω και γω αν θες ποσταρε εικονα.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
υπάρχει κανένα μαγαζί που αγοράζει μεταχειρισμένα ρολόγια;; έχω βαρεθεί το suunto μου και σκέφτομαι να το πουλήσω
έχω βαρεθεί το suunto μου και σκέφτομαι να το πουλήσω
Ποιό μοντέλο έχεις κ πόσο το δίνεις?
Μπορείς να βάλεις κι εδώ μια αγγελία...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ποιό μοντέλο έχεις κ πόσο το δίνεις?
Μπορείς να βάλεις κι εδώ μια αγγελία...
suunto vector με το κουτί του,χρώμα μάυρο με χακί γύρω στα 220 το δίνω
suunto vector με το κουτί του,χρώμα μάυρο με χακί γύρω στα 220 το δίνω
ΑΚΡΙΒΑ το δίνεις...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
κάνε μου μια αντιπρόταση ;)
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλησπερα!duraccel επειδη σε βλεπω πολυ ενημερωμενο στο θεμα τον ωρολογιων θgraphα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για ενα ulysse nardin to blue seal maxi marine chronograph.ειναι συλεκτικο σε 1846 τεμ.8ελω γνωμη και προτεινομενη τιμη.ευχαριστω πολυ!
καλησπερα!duraccel επειδη σε βλεπω πολυ ενημερωμενο στο θεμα τον ωρολογιων θgraphα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για ενα ulysse nardin to blue seal maxi marine chronograph.ειναι συλεκτικο σε 1846 τεμ.8ελω γνωμη και προτεινομενη τιμη.ευχαριστω πολυ!
Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Το ρολόϊ είναι πολύ ωραίο κ κυκλοφορεί εκτός από ατσάλινο (που είναι τα 1846 κομμάτια που αναφέρεις) κ σε 18Κ χρυσό (999 κομμάτια) που είναι κατά την γνώμη μου ποιό όμορφο!
Οσον αφορά την τιμή, τι να σου πω... εξαρτάται από ΠΟΥ θα το πάρεις κ ΠΩΣ θα το πληρώσεις!
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά ενδιαφέρεται κανείς για το παρακάτω? 'Αριστη κατάσταση και ο μόνος λόγος που το πουλάω είναι για να αγοράσω το μεγάλο μου απωθημένο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 11K