Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
   Πολυ καλο φαινεται το Ομεγα....
   Αν δεν το θες εσυ ,το παιρνω εγω... :S :S

κάποια στιγμή θα τα κληρονομήσω και τα 3 ... και μερικά ακόμα πιο απλά ...

Οπότε ήθελα να έχω μία οικονομική ιδέα μιάς και δεν πρόκειται να το φορέσω ποτέ ... δεν είναι το στυλ μου ...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
να κάνω και γω μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως σε γνώστες (βλέπε Duracell.. αλλά και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να συνεισφέρει γνώμη θα βοηθήσει..) : Τι γνώμη έχετε για τα Paul Picot ? Σε ποια κατηγορία θα τα κατατάσατε..? Μου αρέσει ιδιαίτερα το μοντέλο Technograph αλλά επειδή ούτε πολλά καταστήματα τα έχουν ούτε πολύς ντόρος δεν γίνεται στις εξειδικεύμένες σελίδες του net είμαι λιγάκι προβληματισμένος...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κρίνοντάς τα 3 ρολόγια από τις φωτογραφίες κ στην κατάσταση που βρίσκονται... να υπολογίζεις το ΠΟΛΥ χίλια (1000) ευρώ συνολικά!

τώρα μου μάτωσες την καρδιά ... ευχαριστώ πάντως  :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
να κάνω και γω μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως σε γνώστες (βλέπε Duracell.. αλλά και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να συνεισφέρει γνώμη θα βοηθήσει..) : Τι γνώμη έχετε για τα Paul Picot ? Σε ποια κατηγορία θα τα κατατάσατε..? Μου αρέσει ιδιαίτερα το μοντέλο Technograph αλλά επειδή ούτε πολλά καταστήματα τα έχουν ούτε πολύς ντόρος δεν γίνεται στις εξειδικεύμένες σελίδες του net είμαι λιγάκι προβληματισμένος...

Διάβασε σχετικά εδώ...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν θα ελεγα παντως οτι εχει καλες τιμες.

παραδειγμα: www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5823&category_id=77&option=com_virtuemart&Itemid=1]739 ευρώ[/url] - www.amazon.com/Hamilton-Khaki-Frogman-watch-H77716353/dp/B000HF2VO6]893,10 δολαρια[/url]

περαν του οτι δεν εχει τρελλο στοκ. στα περισοτερα δινει παραδοση 4-6 μερες, δηλαδη μια εβδομαδα και βλεπουμε.

παιρνει την παραγγελια, το παραγγελνει και το αποστελει αφου το παραλαβει.

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
έχω πάρει αυτό το  tag 13 χρόνια πριν το φορώ καθημερινά και με σκληρή χρήση μάλιστα
αν το δει κάποιος είναι σαν καινούργιο ποτέ δεν μετάνιωσα τα 600,000 που έδωσα τότε

Συνημμένα

• 41ECE517P9L._SS500_.jpg
    41ECE517P9L._SS500_.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 19

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
δεν θα ελεγα παντως οτι εχει καλες τιμες.

Για Ελληνικό e-shop κ με φυσική παρουσία (καταστήματα όπου μπορείς να δεις-δοκιμάσεις τα ρολόγια), έχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τιμές, εξαρτάται το μοντέλο κ την χρονική στιγμή που θα τ' αγοράσεις... (π.χ. προσφορές, εκπτώσεις κλπ, έχω προσωπική πείρα), αλλά σε τελική ο καθένας αποφασίζει ανάλογα με τα γούστα κ την τσέπη του!

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
19 με 23 Ιανουαρίου πραγματοποιείται το 19ο σαλόνι της Γενεύης, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της ωρολογοποιίας.
Με αφορμή την παραπάνω έκθεση ένα λινκ με τα νέα των σημαντικότερων εταιρειών και τα μοντέλα του 2009.

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλημέρα παιδιά. Διαβάζω πολύ καιρό το site και ειδικά το forum αυτό. Λέω να πάρω το μεσημέρι το παρακάτω ρολογάκι απο κάνιγγος. το μόνο που με προβληματίζει είναι μη πάρω μαιμουδιά. Ξέρει κανείς τι βαθμό επικινδυνότητας έχει η στοά ανάμεσα σε πατησίων και κάνιγγος?

Υπάρχει περίπτωση να πετάξω τα λεφτά μου? Υπάρχουν τίποτα σημεία ελέγχου για προφανείς μαιμούδες στο συγκεκριμένο ή σε Tag Heuer γενικά?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγω παιδιά παρήγγειλα το κάτω τεμάχιο....
παρακαλω οπως η ιερη  :priest: λεξη ''τεμαχιο'', χρησιμοποιειται εφεξής, όπως ακριβως της αρμοζει.

σε διαφορετικη περιπτωση θα αξιωθουν πνευματικα δικαιωματα.

ευχαριστω

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
καλημέρα παιδιά. Διαβάζω πολύ καιρό το site και ειδικά το forum αυτό. Λέω να πάρω το μεσημέρι το παρακάτω ρολογάκι απο κάνιγγος. το μόνο που με προβληματίζει είναι μη πάρω μαιμουδιά. Ξέρει κανείς τι βαθμό επικινδυνότητας έχει η στοά ανάμεσα σε πατησίων και κάνιγγος?

Προφανώς εννοείς την Στοά Φέξη, οπότε μην ανησυχείς... ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα, τα μαγαζιά είναι το ένα δίπλα στο άλλο κ ο ανταγωνισμός μεγάλος!
Oπως έχω ξαναγράψει κ σε προηγούμενο σχετικό ερώτημα Συναγωνιστή, όταν αγοράζουμε οποιοδήποτε επώνυμο ρολόϊ, εκτός ότι το ελέγχουμε σχολαστικά (ποιοτητα κατασκευής, καλή λειτουργία κλπ) προσέχουμε ΠΑΝΤΑ τα χαρτιά του (να συμφωνεί το serial number της Εγγύησης ή στο κουτί, με αυτό που είναι χαραγμένο πάνω στο ρολόϊ) κ ζητάμε να σφραγιστεί κ η απόδειξη αγοράς αναγράφοντας το μοντέλο/serial number...

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε duracell ομολογώ ότι ηλπιζα ότι θα απαντούσες εσύ στο ερώτημα. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το τελευταίο με την απόδειξη δεν το ήξερα. Θα το ζητήσω.

Αν έχεις γνώμη για το συγκεκριμένο ρολόι μου τη λές. Δεν είναι τίποτα εξαιρετικό αλλά είναι μέσα στα λεφτά μου και το πρώτο brand ρολοι που παίρνω. Ευχαριστώ πάντως....

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Η tw steel θεωρειται καλη μαρκα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η tw steel θεωρειται καλη μαρκα?

Εξαρτάται τι εννοείς "καλή μάρκα"

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τους quartz μηχανισμούς που χρησιμοποιεί, ΑΛΛΑ έχει ωραία σχέδια... άλλη μια φίρμα που έχει ρίξει το βάρος στο design... με τιμές γύρω στα 300 e

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φίλε duracell ομολογώ ότι ηλπιζα ότι θα απαντούσες εσύ στο ερώτημα. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το τελευταίο με την απόδειξη δεν το ήξερα. Θα το ζητήσω.

Αν έχεις γνώμη για το συγκεκριμένο ρολόι μου τη λές. Δεν είναι τίποτα εξαιρετικό αλλά είναι μέσα στα λεφτά μου και το πρώτο brand ρολοι που παίρνω. Ευχαριστώ πάντως....

Παρακαλώ Συναγωνιστή, χαρά μου που μπόρεσα να σε βοηθήσω...

Οσον αφορά το εν λόγω ρολόϊ, η εταιρεία είναι πασίγνωστη κ αξιόπιστη, αλλά για το κάθε μοντέλο παίζει ρόλο το γούστο κ φυσικά η οικονομική δυνατότητα του καθενός... ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ κι αν σ' αρέσει κ σε κάνει να νιώθεις καλά... πάρτο!

Για την ιστορία πάντως, κ ο καινούργιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Tag φοράει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom