alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τον ρωτας πεντε χρονια μετα το ποσταρισμα, και ενω ο ιδιος εχει να μπει ενα χρονο. Μαλιστα.Μήτσο,τι λες για το παρακάτω;
Τον ρωτας πεντε χρονια μετα το ποσταρισμα, και ενω ο ιδιος εχει να μπει ενα χρονο. Μαλιστα.Μήτσο,τι λες για το παρακάτω;
εγω εχω ενα TISSOT αυτοματο χρονογραφο με μπρασελε . το ειχα παρει 900 € και ειναι ενα πολυ καλο ρολοι .
Όλα τα βλέπει,ο Μήτσος... ;)Τον ρωτας πεντε χρονια μετα το ποσταρισμα, και ενω ο ιδιος εχει να μπει ενα χρονο. Μαλιστα.
Όλα τα βλέπει,ο Μήτσος... ;)
Μήτσο,τι λες για το παρακάτω;
πρεπει να του μιλησεις να ξαναμπει μαν , τωρα που καθαρισε το σαιτ απο την σαβουρα
Μπιλλυ πολυ ωραιο ειναι αλλα απο τα προσιτα VC κοιτα σειρα.............Πατριμονι.
Τύπε από ακρίβεια ώρας πως πάει το αυτόματο Tissot ; Αν κάθε δυό μέρες ρυθμίζεις δεν λέει!
μια χαρα ειναι αν δεν το αφηνεις στο κομοδινο , δηλαδη το φορας συνεχως δεν χανει καθολου . αν το ξεχνας στο κομοδινο σε 1,5 μερα σταματαει.εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Μηχανικό και να μην χάνει δεν γίνεται. Εμένα το 16610 είναι στο +1sec/μέρα.
συμφωνω τυπε.καλα τα oozoo ειναι πεταμενα λευτα δε υπαρχει λογος να παρεις κατι τετοιο.οσο για τα ingersoll που ανεφερε πριν ειναι λιγο ακριβα αλλα μου αρεσουν πολυ γιατι εχουν ενα ξεχοριστο designeΑπο τα ακριβα Rolex k Patek
Απο τα φτηνοτερα seiko k Casio
Armani...κ ειδικα τα κλαρινογαμπριστικα oozoo ειναι μονο για δηθεν...μηχανισμοι της πλακας..των 10 ευρω
συμφωνω τυπε.καλα τα oozoo ειναι πεταμενα λευτα δε υπαρχει λογος να παρεις κατι τετοιο.οσο για τα ingersoll που ανεφερε πριν ειναι λιγο ακριβα αλλα μου αρεσουν πολυ γιατι εχουν ενα ξεχοριστο designe
φοιτητης ειμαι οποτε δε μπορουσα να δσω πολλα λευτα σε ρολοι.ηθελα να παρω κατι καλο σχετικα σε εμφανιση και με λιγα λευτα.το συγκεκριμενο το πηρα 60 ευρω.για το επομενο ρολοι θα δωσω πανω απο 200.δε ξερω ομως αν εκεινο το παρω μπρασελε η με λουρακιΦιλε οντως εχει ομορφο design. K τα Casio τα βγαζουν τα λεφτα τους!!
φοιτητης ειμαι οποτε δε μπορουσα να δσω πολλα λευτα σε ρολοι.ηθελα να παρω κατι καλο σχετικα σε εμφανιση και με λιγα λευτα.το συγκεκριμενο το πηρα 60 ευρω.για το επομενο ρολοι θα δωσω πανω απο 200.δε ξερω ομως αν εκεινο το παρω μπρασελε η με λουρακι
καταλαβα.απλα κοιταω να παρω κατι πιο κιριλε να μην ειναι τοσο καθημερινοΦιλε 60 ευρω για τετοιο ρολοι ειναι τσαμπα. Οπως σου πα τα casio τα βγαζουν τα λεφτα τους. Πολυ ανωτερα μηχανικα απο πολλα αλλα ακριβοτερα τους..οσο για την ερωτηση μπρασελε η λουρακι..τι να σου πω..γουστα ειναι αυτα..προσωπικα εγω ως συλλεκτης τα εχω μοιρασμενα..το καθε λουρι εχει τη χαρη του..
τι εχεις στην συλλογή σου δηλαδη φιλε;Φιλε 60 ευρω για τετοιο ρολοι ειναι τσαμπα. Οπως σου πα τα casio τα βγαζουν τα λεφτα τους. Πολυ ανωτερα μηχανικα απο πολλα αλλα ακριβοτερα τους..οσο για την ερωτηση μπρασελε η λουρακι..τι να σου πω..γουστα ειναι αυτα..προσωπικα εγω ως συλλεκτης τα εχω μοιρασμενα..το καθε λουρι εχει τη χαρη του..
καταλαβα.απλα κοιταω να παρω κατι πιο κιριλε να μην ειναι τοσο καθημερινο