δε τα γουσταρεις απο οτι καταλαβα :-
Από μια αναζήτηση που έκανα τώρα
δε τα γουσταρεις απο οτι καταλαβα :-
ωραιος τυπε.να σου οω την αληεθεια δεν ειχα κοιταξει για μηχανισμους κλπ ειχα μείνει μονο στο σχεδιασμο τους
τελικα δεν μας ειπες τι παιζει με την συλογη σου?
συλλέκτης ρολογιών συνήθως σημαίνει συλλέγω ακριβά ρολόγια... σπάνια ρολόγια... vintage ρολόγια...
οι τιμές τους συνήθως υπερβαίνουν τα 2000 ευρώ και ανεβαίνουν μέχρι εκεί που δεν πάει...
τώρα αν κάποιος συλλέγει Casio...
δεν νομίζω ότι κατατάσσεται στους συλλέκτες...
για τα Seico να το συζητήσουμε αλλά αν κρίνουμε αυστηρά ούτε αυτά
εδώ ούτε τα Citizen ούτε τα Tissot δεν θεωρούνται συλλεκτικά...
τα φθηνότερα ρολόγια μιας σοβαρής συλλογής είναι Omega, Rolex, Heuer και TAG Heuer, Breitling, IWC... κλπ...
όλες εμπορικές μάρκες μέσου βεληνεκούς...
γνώμη μου...
για παράδειγμα... ο φίλος ας πούμε συλλέγει μόνο μηχανικά Omega Speedmaster
το τέταρτο της κάτω σειρας είναι πολύ σπάνιο...
πιάνει άνετα 7500-8000 ευρώ...
τι Casio και πίπες συζητάτε...
Συμφωνώ απολύτως.Φιλε δεν ειπα οτι τα casio ειναι τα καλυτερα ρολογια...ειπα οτι για την τιμη τους ειναι πολυ καλα κ σε σχεση τιμης/αποδοσης απο τα καλυτερα. Φτηνα μεν αλλα καλα..κ τα θεωρω καλυτερα απο καποια που τα πουλανε σε διπλασιες τιμες
made in japanΣυμφωνώ απολύτως.
Έχω 4-5 Casio, το καθένα για διαφορετικό λόγο, και θεωρώ την εταιρεία (όπως και την εδώ αντιπροσωπεία) από τις πιο "έντιμες" που υπάρχουν στο χώρο των ρολογιών.
Όχι όλα.made in japan
εσενα τυπε ποια ειναι η προτήμησή οουmade in japan
καλησπέρα φίλε μου, επειδή ασχολούμαι με πολλά σπορ εχω αγοράσει suunto ambit2εσενα τυπε ποια ειναι η προτήμησή οου
καλησπερα και σε εσενα.εμενα παλι μου αρεσουν τα πιο κιριλε ρολογιακαλησπέρα φίλε μου, επειδή ασχολούμαι με πολλά σπορ εχω αγοράσει suunto ambit2
καταλαβα..ωραια τα seiko.μπρασελε εχεις?για κυριλέ εχω seiko kinetic, ενώ το ambit2 το εχω για να βλέπω την πρόοδο μου στους αγώνες ( καρδιακούς σφυγμούς, χιλιόμετρα gps, θερμίδες κ.α.)
εννοείτε φίλε μουκαταλαβα..ωραια τα seiko.μπρασελε εχεις?
τωρα εχω λουρακι και σκευτομουνα το επομενο να ειναι μπρασελε.δεν ειχα ποτεεννοείτε φίλε μου
προτιμώ το μπρασελέ Δείχνει πιο ρολόιτωρα εχω λουρακι και σκευτομουνα το επομενο να ειναι μπρασελε.δεν ειχα ποτε
θυμασαι ποσο περιπου ειχες παρει το seiko?προτιμώ το μπρασελέ Δείχνει πιο ρολόι
ωραιος φιλε.το σκευτομαι το επομενο μου να ειναι κατι αναλογοπριν οκτώ χρόνια αν θυμάμαι καλα 350 ευρώ, αλλά σκυλί του πολέμου δουλεύει ακόμα.
και είπε στη Gucci να το φορτώσει με διαμάντια, θα ήταν συλλέκτης, και το ρολόϊ θα ήταν συλλεκτικό. Μόνο και μόνο επειδή η Gucci του το πούλησε $1Μ.