jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τα seiko τα εχω συνδεσει με μπρασελε.δε θα επερνα με λουρακι.ωραια αυτα που ποσταρεςγια τα Seiko έχω κι εγώ ένα ενδιαφέρον... π.χ. αυτό μου αρέσει πολύ...
γιατί μου θυμίζει χρωματικά ένα που ψάχνω μανιωδώς...
αγαπητέ μου έτσι κι αλλοιώς ένα Gucci ποτέ δεν θα ήταν συλλεκτικό με διαμάντια ή χωρίς...
όπως επίσης και ένα Quartz ή Pulsar... οι μηχανισμοί τους και η αισθητική τους δεν αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους γνώστες...
εκτός κι αν σε λένε Μαζωνάκη και μιλάμε για φόρεμα...
εχει βάλει στο μίξερ η Χογιερ το πεπσι τζιεμτι και το πολ Νιούμαν ντειτονα και οτι βγήκε έβαλε και ν σφραγίδα της στο καντράνγια τα Seiko έχω κι εγώ ένα ενδιαφέρον... π.χ. αυτό μου αρέσει πολύ...
γιατί μου θυμίζει χρωματικά ένα που ψάχνω μανιωδώς...
για έναν που ξέρει απο ρολόγια είναι τρίχες...Παλι κανεις τον ξερολα. Υπαρχουν ρολογια στην εποχη τους πολυ φθηνα (βλεπε Hamilton, Pulsar LED 1971-1976) που ειναι ακρως συλλεκτικα.
δεν έχεις και άδικο... είναι όμως ωραίο...εχει βάλει στο μίξερ η Χογιερ το πεπσι τζιεμτι και το πολ Νιούμαν ντειτονα και οτι βγήκε έβαλε και ν σφραγίδα της στο καντράν
για έναν που ξέρει απο ρολόγια είναι τρίχες...
για σένα ίσως... εσυ ετρεξες να πάρεις i-phone 6 την άλλη μέρα που βγήκε...
τέτοιο θύμα που είσαι τι να μας κλάσεις...
ρώτα και κάνα ωρολογοποιό να ξεστραβωθείς...
Πολυ ωραιο κομματιδεν έχεις και άδικο... είναι όμως ωραίο...
μια που το ανέφερες όμως ας βάλουμε και τον βασιλιά...
Κορωνα ρολεξ?εγώ σήμερα φοράω αυτό...
και τους είδες εσύ τους συλλέκτες?Δεν χρειαζεται αγορι μου γιατι εισαι πανασχετος. Οι ωρολογοποιοι δεν ειναι συλλεκτες και οι συλλεκτες φαινονται........... μπουλη
και τους είδες εσύ τους συλλέκτες?
τελος πάντων θα πάψεις να με ακολουθείς σε όλα τα νήματα και να πετάγεσαι σν την ευκήλια κλανιά που είσαι?
θές να σε ξεφτιλίσω κι εδώ?
έχεις σύνδρομο κατωτερώτητας και επιδιώκεις με μανία την ταπείνωση?
δεν σε καταλαβαίνω...
Δεν εχω ξαναδει το συγκεκριμενο. Σα home made μου φαινεται. ΩραιοΟχι βρε τυπε Ομεγα ειναι..
δεν είναι αυτά για σένα σειχη του κιοφτέ...Σιγα βρε Χορχε συλλεκτη μου........................ μην σκισεις καμια καλτσα!
δεν είναι αυτά για σένα σειχη του κιοφτέ...
δεν έχουν τα ρολόγια μου αρκετό Bling να ταιριάζει με την ανερμάτιστη προσωπικότητα σου...
Seamaster 300 του 1963 έχει πάει για φούλ ρεστορέισιον στην Bienne στο εργοστάσιο της OmegaΔεν εχω ξαναδει το συγκεκριμενο. Σα home made μου φαινεται. Ωραιο
κάτσε να σου βάλω μια φωτό μου γιατί είχες κλείσει τα μάτια όταν έσκυβες και με έχεις ξεχάσει...Σιγα βρε ταρανδε που χρειαζεσαι μπλινγ στα ρολογια.
Οπως σου ειπα χοντρε .................προσπαθησε!