πατεκ graves
http://[URL unfurl="true"]www.thewatchavenue.com/data/WA/S15/QH/f3426_Henry-Graves.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.189
- Πόντοι
- 2.606
που τα χεις κρυμμένα να ρθω για ψιρισμα?Ωραίος!!!
Έχω :
Speedmaster prof.
Seamaster prof.
Seamaster 30
GMT MasterII
Air King
Portofino
PAM 113
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
που τα χεις κρυμμένα να ρθω για ψιρισμα?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
που τα χεις κρυμμένα να ρθω για ψιρισμα?
Τα εχει σε χρηματοκιβωτιο τυπε. Θα σε πιασει η μεση σου αν προσπαθησεις να το σηκωσεις!
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τα εχει σε χρηματοκιβωτιο τυπε. Θα σε πιασει η μεση σου αν προσπαθησεις να το σηκωσεις!
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_11/dinamitis.jpg[/img[/URL]]
Μπορει να χρησιμοποιησει την παλια καλη μεθοδο.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.189
- Πόντοι
- 2.606
θα προσπαθήσω να το διαρρήξω με οξυγόνο ιατρικόΤα εχει σε χρηματοκιβωτιο τυπε. Θα σε πιασει η μεση σου αν προσπαθησεις να το σηκωσεις!
κυριε επιτρεψτε μου να εκφρασω τη διαφωνια μου σχετικα με τη χρηση χρηματοφυλακιου δια την προστασια πολυτιμων ορολογιων.
η ενδεδειγμενη λυση ειναι τραπεζικη θυριδα, εγω εκει τα εχω και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
απλα εχω 2-3 στο σπιτι για να αλλαζω και οταν επιθυμω ενα απο τα αλλα πεταγομαι στην τραπεζα.
το συνιστω και στα υπολοιπα μελη που μας διαβαζουν να κανουν το ιδιο
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Tα χρηματοκιβώτια είναι επίφοβα, ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να στο ανοίξουνκυριε επιτρεψτε μου να εκφρασω τη διαφωνια μου σχετικα με τη χρηση χρηματοφυλακιου δια την προστασια πολυτιμων ορολογιων.
η ενδεδειγμενη λυση ειναι τραπεζικη θυριδα, εγω εκει τα εχω και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
απλα εχω 2-3 στο σπιτι για να αλλαζω και οταν επιθυμω ενα απο τα αλλα πεταγομαι στην τραπεζα.
κυριε επιτρεψτε μου να εκφρασω τη διαφωνια μου σχετικα με τη χρηση χρηματοφυλακιου δια την προστασια πολυτιμων ορολογιων.
ταλαιπωρία...
ταλαιπωρία...
εξαρταται...δεν λεω αν πηγαινεις καθε μερα....μπορεις να κανονιζεις να πηγαινεις τη μερα που εχεις καποια τραπεζικη εργασια....
κ επιπλεον ειναι το μονο σιγουρο μερος...κ ληστεια να γινει στην τραπεζα στο χρηματοκιβωτιο θα πανε...σιγα να μην ασχοληθουνε με 500 θυριδες...δεν θα τελειωσουν ουτε σε 15 ωρες....
εξαρταται...δεν λεω αν πηγαινεις καθε μερα....μπορεις να κανονιζεις να πηγαινεις τη μερα που εχεις καποια τραπεζικη εργασια....
κ επιπλεον ειναι το μονο σιγουρο μερος...κ ληστεια να γινει στην τραπεζα στο χρηματοκιβωτιο θα πανε...σιγα να μην ασχοληθουνε με 500 θυριδες...δεν θα τελειωσουν ουτε σε 15 ωρες....
για τραπεζική εργασία θέλεις τα ρολόγια;;; ή αφού πηγαίνεις στο κατάστημα λες να πάρω και ενα από την θυρίδα;
για τραπεζική εργασία θέλεις τα ρολόγια;;; ή αφού πηγαίνεις στο κατάστημα λες να πάρω και ενα από την θυρίδα;
το 2ο φιλε.....ειπαμε...χαχα
απλα κανονιζω να πηγαινω 1 φορα στις 2 εβδομαδες να παιρνω ενα ρολοι κ αν αφηνω ενα αλλο...
το 2ο φιλε.....ειπαμε...χαχα
απλα κανονιζω να πηγαινω 1 φορα στις 2 εβδομαδες να παιρνω ενα ρολοι κ αν αφηνω ενα αλλο...
μια φορά στις 2 εβδομάδες;;; web banking φίλε... και μια φορά τον χρόνο και αν...
αν επιτρεπεται εσυ που τα φυλας τα ρολογια σου?
καλο θα ηταν να μας πουνε και τα αλλα μελη με ποιον τροπο φυλανε τα ρολογια τους...
πουθενά... απλά δεν έχω!!!!
πλακα κανεις.....πουθενά... απλά δεν έχω!!!!
πως ζεις χωρις ρολοι?...με το συμπαθιο κιολας...
πλακα κανεις.....
πως ζεις χωρις ρολοι?...με το συμπαθιο κιολας...
κινητό ρε συ...
ειδικά το καλοκαίρι δεν αντέχεται το ρολόι...
Εγω εχω βαλει στο ματι αυτο ...
Πολυ ομορφη επιλογη χρωματων με μοναδικο μειονεκτημα το οτι δεν εχει ημερομηνια
τελικη τιμη μετρητοις..... 8.300 ευρω !!!
Μήτσο,τι λες για το παρακάτω;
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
εγω εχω ενα TISSOT αυτοματο χρονογραφο με μπρασελε . το ειχα παρει 900 € και ειναι ενα πολυ καλο ρολοι .Επαναφερω την ερωτηση προς τα μελη...
ποσα και ποια ρολογια ακριβως εχετε?
θα ειχατε ποτε ρολοι με αλυσιδα η το θεωρειτε αναχρονιστικο..ντεμοντε?
ποια η γνωμη σας για τα TISSOT?
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K