You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Eιχε κανεις εμπειρια με IWC? To σκεφτομαι...ειδα ενα κουκλι!
Κορυφαῖα. Διὰ μεγάλα χρηματοφυλάκια.
Κορυφαῖα. Διὰ μεγάλα χρηματοφυλάκια.
τι εννοεις φιλε μου? οτι ειναι μονο για τις τραπεζικες θυριδες?
Επισκέπτης
το ξερω αυτο...
τουλαχιστον αυτα κανουν 3,4 χιλιαρικακια...
τα αλλα που ποσταρουν μερικοι εδω εχουν 15 και 25 χιλιαρικα...απλησιαστα...
αλλα το ρολοι εχει αξια γιατι ειναι το μονο αξεσουαρ καθε αντρα..ενω οι γυναικες εχουν πολλα....
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εγω θελω αυτο
Και καποτε ισως παρω και αυτο(λεμε)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αν μιλαμε για Νταιητόνες.... ορίστε η αυθεντική...
και σε δημοπρασία έχει φτάσει μέχρι και 1.1 εκατομ. δολάρια
και σε δημοπρασία έχει φτάσει μέχρι και 1.1 εκατομ. δολάρια
Συνημμένα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και για αυτούς που ενδιαφέρονται σε βάθος
Εγω θελω αυτο
φιλε ρολογαρες που κρατανε αξια μεταπωλησης αλλα για ''φορτωμενους''..
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω για αυτο που λεει "world's most celebrated cronograph"και για αυτούς που ενδιαφέρονται σε βάθος
γιατι ειναι και το υπερκλασικ
http://[URL unfurl="true"]www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/soldier-overview/35705000-overview.jpg[/img[/URL]]
Κατα τ'αλλα :cum: :cum: :cum:
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
νταξ το πρωτο ειναι εφικτο παιζει γυρω στα 6Κ. Δεν λεω οτι ειναι φτηνο αλλα αν εχεις την καβλα και το βαλεις στοχο γινεταιφιλε ρολογαρες που κρατανε αξια μεταπωλησης αλλα για ''φορτωμενους''..
το δευτερο παει κοντα 20ρικο :o
νταξ το πρωτο ειναι εφικτο παιζει γυρω στα 6Κ. Δεν λεω οτι ειναι φτηνο αλλα αν εχεις την καβλα και το βαλεις στοχο γινεται
το δευτερο παει κοντα 20ρικο :o
παντως να ξερεις καλα ρολογια μπορεις να βρεις και με 2-4 χιλιαρικα αν ψαξεις...πανω κατω ιδιος μηχανοσμος..
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
παντως να ξερεις καλα ρολογια μπορεις να βρεις και με 2-4 χιλιαρικα αν ψαξεις...πανω κατω ιδιος μηχανοσμος..
Εχω την χαρα να ειμαι κατοχος ενος speedmaster pro και ενος planet ocean
Ενα ρολεξ δεν θα με χαλαγε
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Πάτε και πληρώνετε (οσοι πάτε) τιμές για ρολόγια απ' τις οποίες:
35% είναι το κέρδος του λιανέμπορα (τόσο βγάζουν).
Και για μάρκες ΠΟΛΥδιαφημισμένες και ΑΚΡΙΒΟδιαφημισμένες (όπως Rolex, Tag-Heuer, Omega κλπ) που διαφημίζονται σε χώρους όπως η Φορμουλα1, το Mundial, τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ περιοδικά τύπου Newsweek, National Geographic κλπ) που το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος διαφήμισης σε τέτοιους χώρους είναι ενσωματωμένο στην τιμή του εργοστασίου (γιατί αυτό τις πληρώνσει).
Επομένως το "βιομηχανικό" κόστος κατασκευής του ρολογιού που αγοράζετε (υλικά, μεροκάματα, αποσβέσεις μηχανημάτων κλπ) δεν έχει καμία σχέση με την τιμή που το πληρώνετε. Είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό, ίσως και 10% μόνο.
Σαν "έντιμες" μάρκες (μη κτηνωδώς διαφημιζόμενες) εγώ έχω βρει δυο:
Από Ελβετικά, τα Fortis. Μάλιστα έχω ένα (όχι αυτό το συγκεκριμένο) πάνω από δέκα χρόνια:
Από Γιαπωνέζικα, τα Casio (που βεβαια τα περισσότερα φτιάνονται στην Κίνα πλέον, αλλά υπό Γιαπωνέζικη επίβλεψη, προδιαγραφές και χρήση ορισμένων εξαρτημάτων - οι Κινέζοι κάνουν τη "χοντροδουλειά", τορνιρίσματα, μπρασελέ, μοντάρισμα, κουτιά, κλπ). Και τέτοια έχω 4-5, όλα διαλεγμένα προσεκτικά (όχι φραμπαλάδες) που κάνουν άριστα τη δουλειά τους.
Συμπέρασμα:
ΜΑΚΡΙΑ από φίρμες που έχουν φτιάξει το image τους χρηματοδοτώντας πανάκριβες δραστηριότητες (αθλητικά, ταινίες, διάσημους αθλητές κλπ). Γιατί τελικά ΕΣΥ είσαι αυτός που τα πληρώνει όλα αυτά, και όχι η επιχείρηση ρολογιών.
35% είναι το κέρδος του λιανέμπορα (τόσο βγάζουν).
Και για μάρκες ΠΟΛΥδιαφημισμένες και ΑΚΡΙΒΟδιαφημισμένες (όπως Rolex, Tag-Heuer, Omega κλπ) που διαφημίζονται σε χώρους όπως η Φορμουλα1, το Mundial, τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ περιοδικά τύπου Newsweek, National Geographic κλπ) που το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος διαφήμισης σε τέτοιους χώρους είναι ενσωματωμένο στην τιμή του εργοστασίου (γιατί αυτό τις πληρώνσει).
Επομένως το "βιομηχανικό" κόστος κατασκευής του ρολογιού που αγοράζετε (υλικά, μεροκάματα, αποσβέσεις μηχανημάτων κλπ) δεν έχει καμία σχέση με την τιμή που το πληρώνετε. Είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό, ίσως και 10% μόνο.
Σαν "έντιμες" μάρκες (μη κτηνωδώς διαφημιζόμενες) εγώ έχω βρει δυο:
Από Ελβετικά, τα Fortis. Μάλιστα έχω ένα (όχι αυτό το συγκεκριμένο) πάνω από δέκα χρόνια:
Από Γιαπωνέζικα, τα Casio (που βεβαια τα περισσότερα φτιάνονται στην Κίνα πλέον, αλλά υπό Γιαπωνέζικη επίβλεψη, προδιαγραφές και χρήση ορισμένων εξαρτημάτων - οι Κινέζοι κάνουν τη "χοντροδουλειά", τορνιρίσματα, μπρασελέ, μοντάρισμα, κουτιά, κλπ). Και τέτοια έχω 4-5, όλα διαλεγμένα προσεκτικά (όχι φραμπαλάδες) που κάνουν άριστα τη δουλειά τους.
Συμπέρασμα:
ΜΑΚΡΙΑ από φίρμες που έχουν φτιάξει το image τους χρηματοδοτώντας πανάκριβες δραστηριότητες (αθλητικά, ταινίες, διάσημους αθλητές κλπ). Γιατί τελικά ΕΣΥ είσαι αυτός που τα πληρώνει όλα αυτά, και όχι η επιχείρηση ρολογιών.
Εχω την χαρα να ειμαι κατοχος ενος speedmaster pro και ενος planet ocean
Ενα ρολεξ δεν θα με χαλαγε
oο φιλε τοτε συμφωνω..
θες ενα βημα παραπανω..σε κυρος..
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ΑΚΡΙΒΩΣ... έτσι είναι το κονσεπτ... κάποιοι παίρνουν Φορτις και Κάζιο καποιοι παιρνουν Ωμέγα και Ρόλεξ κάποιοι παίρνουν Πατέκ Φιλιπ...Συμπέρασμα:
Γιατί τελικά ΕΣΥ είσαι αυτός που τα πληρώνει όλα αυτά...
υπάρχει όλη η γκάμα των ρολογιών από προσιτά ελβετικά, σε αξιόπιστα μέσου βαλαντίου, έως και εξωπραγματικά...
προσωπικά νομίζω ότι τα απλά Ωμέγα και Ρόλεξ άντε και τα Χώυερ είναι σούπερ φίνα... με 3-6 χιλιάρικα παίρνεις πανέμορφα ρολόγια...
και γι΄αυτό έχουν περάσει από τα χέρια μου 17 Ωμέγα και 9 Ρόλεξ... αυτή την στιγμή λόγω κρίσης έχω μόνο 5 Ωμέγα
τα Φόρτις δεν μου λένε κάτι...
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Βασικα το κυρος και το στατους του ρολεξ ηταν αυτο που με εκανε να μην αγορασω ενα τετοιο αντι για τα δυο που ανεφερα. Παλια μεχρι και οι πορτιερηδες στη παραλιακη ειχαn submariner για να μην πω για εναν λαχειοπωλη αξιοτιμο μελος του σαιτoο φιλε τοτε συμφωνω..
θες ενα βημα παραπανω..σε κυρος..
Δεν το εχω μετανιωσει για τα omega, αλλωστε τα ρολεξ ειναι στα 40μμ καντραν και μου επεφταν καπως μικρα. Το εξπλορερ ομως στα 42μμ οταν το ειδα βιτρινα μου τρεξαν τα σαλια
Το λευκοχρυσο νταυτονα παλι, ειναι αλλη κατηγορια
Ειχα παει παντως στην ρολεξ και τα δοκιμαζα. Βεβαια δεν ειχε διαθεσιμο το απο πανω, αλλα δοκιμασα ενα μισο μισο (ατσαλι-χρυσο) το οποιο ηταν μεν πανεμορφο αλλα δεν ηταν για μενα καθοτι δεν εχω πορσε ουτε φοραω κουστουμια στην καθημερινοτητα μου. Ισως αν εξηνταπενταρισω και εχω λεφτα το ξανασκεφτω...Για ενα τετοιο ομως (αν θες να βγαζει ματι καντο καλα )
Δοκιμασα και το deep sea αλλα δεν μου αρεσε, ηταν σαν να φοραω στο χερι μια κοτρωνα...Το planet ocean ειναι κατα πολυ ομορφοτερο.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
παντως θα ειχε ενδιαφερον να μας πουνε τα διαφορα μελη του σαιτ τι ρολογια εχουνε:
Με photos.
Με wrist shot αλλιως never happened.
Με photos.
Με wrist shot αλλιως never happened.
Εγω ενα Omega PO 45αρι εχω.Αν δω οτι ανεβαινουνε photos θα κανω κι εγω το καθηκον μου.
ενταξει δεν ειπαμε και φωτογραφιες...
απλα να πουνε....
εγω Mont Blanc, Tag Heuer, Tissot, Armani, Sector, Casio και Festina
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K