Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
$T2eC16NHJIkE9qU3jc4dBQBc2sNt8!~~60_57.JPG

Απλά άπαιχτο! Από Αμερική πριν 5 χρόνια σε πολύ χαμηλότερη τιμή από ότι πωλείται στην Ελλάδα

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ὅτι προορίζονται διὰ ἔχοντας χρῆμα.

το ξερω αυτο...
τουλαχιστον αυτα κανουν 3,4 χιλιαρικακια...

τα αλλα που ποσταρουν μερικοι εδω εχουν 15 και 25 χιλιαρικα...απλησιαστα...

αλλα το ρολοι εχει αξια γιατι ειναι το μονο αξεσουαρ καθε αντρα..ενω οι γυναικες εχουν πολλα....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγω θελω αυτο
Rolex

Και καποτε ισως παρω και αυτο(λεμε)
Rolex

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Συνημμένα

• 1000w.jpg
    1000w.jpg
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεν ξερω για αυτο που λεει "world's most celebrated cronograph"

γιατι ειναι και το υπερκλασικ
http://[URL unfurl="true"]www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/soldier-overview/35705000-overview.jpg[/img[/URL]]

Κατα τ'αλλα :cum: :cum: :cum:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
φιλε ρολογαρες που κρατανε αξια μεταπωλησης αλλα για ''φορτωμενους''.. :rockon:
νταξ το πρωτο ειναι εφικτο παιζει γυρω στα 6Κ. Δεν λεω οτι ειναι φτηνο αλλα αν εχεις την καβλα και το βαλεις στοχο γινεται

το δευτερο παει κοντα 20ρικο  :o

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
νταξ το πρωτο ειναι εφικτο παιζει γυρω στα 6Κ. Δεν λεω οτι ειναι φτηνο αλλα αν εχεις την καβλα και το βαλεις στοχο γινεται

το δευτερο παει κοντα 20ρικο  :o

παντως να ξερεις καλα ρολογια μπορεις να βρεις και με 2-4 χιλιαρικα αν ψαξεις...πανω κατω ιδιος μηχανοσμος..

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πάτε και πληρώνετε (οσοι πάτε) τιμές για ρολόγια απ' τις οποίες:
35% είναι το κέρδος του λιανέμπορα (τόσο βγάζουν).
Και για μάρκες ΠΟΛΥδιαφημισμένες και ΑΚΡΙΒΟδιαφημισμένες (όπως Rolex, Tag-Heuer, Omega κλπ) που διαφημίζονται σε χώρους όπως η Φορμουλα1, το Mundial, τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ περιοδικά τύπου Newsweek, National Geographic κλπ) που το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος διαφήμισης σε τέτοιους χώρους είναι ενσωματωμένο στην τιμή του εργοστασίου (γιατί αυτό τις πληρώνσει).

Επομένως το "βιομηχανικό" κόστος κατασκευής του ρολογιού που αγοράζετε (υλικά, μεροκάματα, αποσβέσεις μηχανημάτων κλπ) δεν έχει καμία σχέση με την τιμή που το πληρώνετε. Είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό, ίσως και 10% μόνο.

Σαν "έντιμες" μάρκες (μη κτηνωδώς διαφημιζόμενες) εγώ έχω βρει δυο:
Από Ελβετικά, τα Fortis. Μάλιστα έχω ένα (όχι αυτό το συγκεκριμένο) πάνω από δέκα χρόνια:

Από Γιαπωνέζικα, τα Casio (που βεβαια τα περισσότερα φτιάνονται στην Κίνα πλέον, αλλά υπό Γιαπωνέζικη επίβλεψη, προδιαγραφές και χρήση ορισμένων εξαρτημάτων - οι Κινέζοι κάνουν τη "χοντροδουλειά", τορνιρίσματα, μπρασελέ, μοντάρισμα, κουτιά, κλπ). Και τέτοια έχω 4-5, όλα διαλεγμένα προσεκτικά (όχι φραμπαλάδες) που κάνουν άριστα τη δουλειά τους.

Συμπέρασμα:
ΜΑΚΡΙΑ από φίρμες που έχουν φτιάξει το image τους χρηματοδοτώντας πανάκριβες δραστηριότητες (αθλητικά, ταινίες, διάσημους αθλητές κλπ). Γιατί τελικά ΕΣΥ είσαι αυτός που τα πληρώνει όλα αυτά, και όχι η επιχείρηση ρολογιών.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παντως θα ειχε ενδιαφερον να μας πουνε τα διαφορα μελη του σαιτ τι ρολογια εχουνε:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συμπέρασμα:
Γιατί τελικά ΕΣΥ είσαι αυτός που τα πληρώνει όλα αυτά...
ΑΚΡΙΒΩΣ... έτσι είναι το κονσεπτ... κάποιοι παίρνουν Φορτις και Κάζιο καποιοι παιρνουν Ωμέγα και Ρόλεξ κάποιοι παίρνουν Πατέκ Φιλιπ...
υπάρχει όλη η γκάμα των ρολογιών από προσιτά ελβετικά, σε αξιόπιστα μέσου βαλαντίου, έως και εξωπραγματικά...

προσωπικά νομίζω ότι τα απλά Ωμέγα και Ρόλεξ άντε και τα Χώυερ είναι σούπερ φίνα... με 3-6 χιλιάρικα παίρνεις πανέμορφα ρολόγια...
και γι΄αυτό έχουν περάσει από τα χέρια μου 17 Ωμέγα και 9 Ρόλεξ... αυτή την στιγμή λόγω κρίσης έχω μόνο 5 Ωμέγα
τα Φόρτις δεν μου λένε κάτι...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
oο φιλε τοτε συμφωνω..
θες ενα βημα παραπανω..σε κυρος..
Βασικα το κυρος και το στατους του ρολεξ ηταν αυτο που με εκανε να μην αγορασω ενα τετοιο αντι για τα δυο που ανεφερα. Παλια μεχρι και οι πορτιερηδες στη παραλιακη ειχαn submariner για να μην πω για εναν λαχειοπωλη αξιοτιμο μελος του σαιτ :grin:

Δεν το εχω μετανιωσει για τα omega, αλλωστε τα ρολεξ ειναι στα 40μμ καντραν και μου επεφταν καπως μικρα. Το εξπλορερ ομως στα 42μμ οταν το ειδα βιτρινα μου τρεξαν τα σαλια

Το λευκοχρυσο νταυτονα παλι, ειναι αλλη κατηγορια :grin:

Ειχα παει παντως στην ρολεξ και τα δοκιμαζα. Βεβαια δεν ειχε διαθεσιμο το απο πανω, αλλα δοκιμασα ενα μισο μισο (ατσαλι-χρυσο) το οποιο ηταν μεν πανεμορφο αλλα δεν ηταν για μενα καθοτι δεν εχω πορσε ουτε φοραω κουστουμια στην καθημερινοτητα μου. Ισως αν εξηνταπενταρισω και εχω λεφτα το ξανασκεφτω...Για ενα τετοιο ομως (αν θες να βγαζει ματι καντο καλα :grin: )
799749d1345732555-how-much-gold-all-gold-watch-rolex-president1.jpg

Δοκιμασα και το deep sea αλλα δεν μου αρεσε, ηταν σαν να φοραω στο χερι μια κοτρωνα...Το planet ocean ειναι κατα πολυ ομορφοτερο.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Με photos.

Με wrist shot αλλιως never happened.

Εγω ενα Omega PO 45αρι εχω.Αν δω οτι ανεβαινουνε photos θα κανω κι εγω το καθηκον μου.

ενταξει δεν ειπαμε και φωτογραφιες...
απλα να πουνε....

εγω Mont Blanc, Tag Heuer, Tissot, Armani, Sector, Casio και Festina

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom