You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
μαγκες μια ερωτηση...
επειδη καποιος ειχε γραψει οτι τα MONT BLANC δεν φορανε καλους μηχανισμους..
ειναι δυνατον ρολογια που κανουν 3,4 χιλιαρικα να μη φορανε καλους μηχανισμους?
Κανεις δεν ειπε οτι δεν εχουν καλους μηχανισμους, απλα η Μοντμπλανκ δεν τους φτιαχνει. ΕΤΑ χρησιμοποιουν και ειναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ!. Οταν αγοραζεις ενα ακριβο ρολοι εχεις την απαιτηση να κρατηση την τιμη του και μεταχειρισμενα Μοντμπλανκ ΔΕΝ την κρατανε.
Δεν θεωρουνται συλλεκτικα κοματια και σοβαροι αγοραστες δεν τα κοιτανε!
Κανεις δεν ειπε οτι δεν εχουν καλους μηχανισμους, απλα η Μοντμπλανκ δεν τους φτιαχνει. ΕΤΑ χρησιμοποιουν και ειναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ!. Οταν αγοραζεις ενα ακριβο ρολοι εχεις την απαιτηση να κρατηση την τιμη του και μεταχειρισμενα Μοντμπλανκ ΔΕΝ την κρατανε.
Δεν θεωρουνται συλλεκτικα κοματια και σοβαροι αγοραστες δεν τα κοιτανε!
ενταξει φιλε ετσι καταλαβαινω....
απλα εγω δεν το θελω για μεταπωληση το θελω για την παρτη μου.....
Για IWC kai OMEGA ποια η γνωμη σου?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ενταξει φιλε ετσι καταλαβαινω....
απλα εγω δεν το θελω για μεταπωληση το θελω για την παρτη μου.....
Για IWC kai OMEGA ποια η γνωμη σου?
Τα ρολογια ειναι αντρικα αξεσουρα και καποια στιγμη τα βαριεσαι και θελεις αλλαγη/ανανεωση. Κανε συλλογη απο 3χιλιαρα βαριδια! ;)
Και τα δυο πολυ καλα αλλα παντα να κοιτας μοντελο!
Τα ρολογια ειναι αντρικα αξεσουρα και καποια στιγμη τα βαριεσαι και θελεις αλλαγη/ανανεωση. Κανε συλλογη απο 3χιλιαρα βαριδια! ;)
Και τα δυο πολυ καλα αλλα παντα να κοιτας μοντελο!
αν εχεις μερικα και τα αλλαζεις τυπε δεν τα βαριεσαι......
κ οχι οτι ειναι ολα ακριβα...εχω κ φτηνα κομματια που μπορει οντως να υστερουν σε μηχανισμο αλλα ειναι πανεμορφα..
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
αν εχεις μερικα και τα αλλαζεις τυπε δεν τα βαριεσαι......
κ οχι οτι ειναι ολα ακριβα...εχω κ φτηνα κομματια που μπορει οντως να υστερουν σε μηχανισμο αλλα ειναι πανεμορφα..
Παντα ολοι αυτο κανουν αλλα σκεψου να κανεις μπουρδελοτσαρκα στις 1 το πρωι στην Φυλης με 4.000 ευρω ρολοι στο χερι!
Παντα ολοι αυτο κανουν αλλα σκεψου να κανεις μπουρδελοτσαρκα στις 1 το πρωι στην Φυλης με 4.000 ευρω ρολοι στο χερι!
στις μπουρδελοτσαρκες φοραω αυτο που κανει 150 ευρουλακια....
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
το δικο μου ειναι χρυσο (στο χρωμα, δεν ξερω εαν ειναι χρυσος κανονικος) δεν εχει δεικτη δευτερολεπτων (εννοω δεν εχει απο κατασκευης) και γραφει σκετο hamilton
Τα ρολόγια τσέπης δεν πιάνουν υψηλές τιμές στην αγορά.. Μια μέση τιμή είναι 150-300 ευρώ ανάλογα τον κατασκευαστή. Και ξεπερνάνε τα 300 ευρώ φτάνοντας κάποια χιλιάρικα (2000-5000) όταν η παλαιότητά τους είναι μεγάλη. Πριν δηλαδή το 1900..
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τα ρολόγια τσέπης δεν πιάνουν υψηλές τιμές στην αγορά.. Μια μέση τιμή είναι 150-300 ευρώ ανάλογα τον κατασκευαστή. Και ξεπερνάνε τα 300 ευρώ φτάνοντας κάποια χιλιάρικα (2000-5000) όταν η παλαιότητά τους είναι μεγάλη. Πριν δηλαδή το 1900..
Λαθος παιχτη. Οι τιμες για Patek Philippe και Vacheron Constantain σε καλη κατασταση....................στα ουρανια.
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Λαθος παιχτη. Οι τιμες για Patek Philippe και Vacheron Constantain σε καλη κατασταση....................στα ουρανια.
Για τις συγκεκριμένες εταιρίες υψηλής ορολογοποιίας που αναφέρεις οι τιμές είναι όντως υψηλές αλλά πάντα μιλάμε για 2.000-3.000..
Οι τιμές ξεφεύγουν ελάχιστα πάνω από 5.000-10.000 όταν τα ρολόγια τσέπης βρίσκονται σε σχεδόν άθικτη κατάσταση (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο).
Όπως και να έχει οι τιμές αυτές είναι χαμηλές όταν μιλάμε για ρολόγια αντίκες 100 ετών σε σχέση με ένα καινούριο ρολόι καρπού Patek Philippe ή Vacheron Constantain που αγγίζει για πλάκα τα 10.000 ευρώ.
Με λίγα λόγια τα ρολόγια τσέπης δεν είναι επένδυση... :-
Καμιά γνώμη για το παρακάτω?
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Καμιά γνώμη για το παρακάτω?
Καλό... Με απλό Ιαπωνέζικο Quartz μηχανισμό αλλά όμορφο ρολόι και με αρκετές λειτουργίες.. Μόνο μείον ότι δεν έχει zaphire crystal αλλά mineral που σημαίνει ότι μπορεί να γρατζουνιστεί ή ακόμα και να σπάσει αλλά υπό πολύ αντίξοες συνθήκες.. Για την τιμή του (περίπου 550 ευρώ) είναι σχετικά ενδιαφέρον...
Καλό... Με απλό Ιαπωνέζικο Quartz μηχανισμό αλλά όμορφο ρολόι και με αρκετές λειτουργίες.. Μόνο μείον ότι δεν έχει zaphire crystal αλλά mineral που σημαίνει ότι μπορεί να γρατζουνιστεί ή ακόμα και να σπάσει αλλά υπό πολύ αντίξοες συνθήκες.. Για την τιμή του (περίπου 550 ευρώ) είναι σχετικά ενδιαφέρον...
Στέλιο σ'ευχαριστώ. Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι αντίστοιχο σε λειτουργίες? Έχω δει και κάποια της ΤΙΜΕΧ αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητά τους.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Για τις συγκεκριμένες εταιρίες υψηλής ορολογοποιίας που αναφέρεις οι τιμές είναι όντως υψηλές αλλά πάντα μιλάμε για 2.000-3.000..
Οι τιμές ξεφεύγουν ελάχιστα πάνω από 5.000-10.000 όταν τα ρολόγια τσέπης βρίσκονται σε σχεδόν άθικτη κατάσταση (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο).
Όπως και να έχει οι τιμές αυτές είναι χαμηλές όταν μιλάμε για ρολόγια αντίκες 100 ετών σε σχέση με ένα καινούριο ρολόι καρπού Patek Philippe ή Vacheron Constantain που αγγίζει για πλάκα τα10.00015.000 ευρώ.
Με λίγα λόγια τα ρολόγια τσέπης δεν είναι επένδυση... :-
Να στο διωρθωσω λιγο. Patek Philippe (αντρικα)ξεκινανε απο 25.000 και Vacheron απο 15.000
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
σκεψου να κανεις μπουρδελοτσαρκα στις 1 το πρωι στην Φυλης με 4.000 ευρω ρολοι στο χερι!
μου συμβαίνει σε κάθε μπουρδελότσαρκα...
Συνημμένα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
το πουλάς???βρηκα σημερα ενα Armani με μπρασελε Ceramic..μονο 6 κατοσταρικα...κουκλι ειναι......
το ξερω οτι απο μηχανισμο δε λεει κ πολλα αλλα απο εμφανιση τα σπαει..
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
βρηκα σημερα ενα Armani με μπρασελε Ceramic..μονο 6 κατοσταρικα...κουκλι ειναι......
το ξερω οτι απο μηχανισμο δε λεει κ πολλα αλλα απο εμφανιση τα σπαει..
Τζαμπα λεφτα θα δωσεις.
Αν ειναι να παρεις παπαρια δωσε 50-100 ευρω.
Μαζεψε λεφτα και παρε κατι καλο.Δεν χρειαζεται να πας σε 20 και 30Κ.Με 3-5 χιλιαρικα οι επιλογες ειναι απειρες .Θα τα δωσεις μια φορα και θα το εχεις μια ζωη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K