You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Αυτα ειναι ρολογια κυριοι! Μπειτε και απολαυστε!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αυτα ειναι ρολογια κυριοι! Μπειτε και απολαυστε!!!
Δυστυχως δεν κρατανε την αξια τους, ειναι υπερτιμημενα και δεν φτιαχνουν τους δικους τους μηχανισμους.
Κυριε, επιτρεψτε μου να διαφωνησω μαζι σας.Δυστυχως δεν κρατανε την αξια τους, ειναι υπερτιμημενα και δεν φτιαχνουν τους δικους τους μηχανισμους.
Εχω 2 κομματια, ποτε δεν παρουσιασαν προβλημα, κ φυσικα δεν τα θεωρω υπερεκτιμημενα..
Υπερεκτιμημενα ειναι πχ τα Ρολεξ, παρολο που μου αρεσουν.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Κυριε, επιτρεψτε μου να διαφωνησω μαζι σας.
Εχω 2 κομματια, ποτε δεν παρουσιασαν προβλημα, κ φυσικα δεν τα θεωρω υπερεκτιμημενα..
Υπερεκτιμημενα ειναι πχ τα Ρολεξ, παρολο που μου αρεσουν.
Ναι αλλα τα Ρολεξ κρατανε την αξια τους μακροπροθεσμα ;)
Συμφωνω...αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι υπερεκτιμημενα...Ναι αλλα τα Ρολεξ κρατανε την αξια τους μακροπροθεσμα ;)
Αλλα οτι κ να λεμε εχουν το καλυτερο brand....οπως η ferrari στα αμαξια ετσι κ τα Ρολεξ
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Φθηνό και καλό κουρδιστή αυτόματων ρολογιών ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Κυκλοφορούν κάποιοι στο Αμαζον στα 60 περίπου Ευρώ αλλά πρέπει να είναι μάπα το καρπούζι. Στο ebay οι τιμές παίζουν στα 40 Ευρώ από Κίνα. Τους έχει δοκιμάσει κανείς αυτούς ή παρόμοιους φθνιάρικους;
Συνημμένα
Επισκέπτης
Φθηνό και καλό κουρδιστή αυτόματων ρολογιών ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Κυκλοφορούν κάποιοι στο Αμαζον στα 60 περίπου Ευρώ αλλά πρέπει να είναι μάπα το καρπούζι. Στο ebay οι τιμές παίζουν στα 40 Ευρώ από Κίνα. Τους έχει δοκιμάσει κανείς αυτούς ή παρόμοιους φθνιάρικους;
Ελλάδα με 100 ......
μου πήρε η ξαδέλφη μου από το κέντρος της αθήνας ....
ρώτησε σε ρολογάδικα στο κέντρο
και της είπα και πήγε σε κάποιο στενό στο κέντρο ...
δεν θυμάμαι αν ήταν ευριπίδου ή κολοκοτρώνη ....
Με 100€ , μιλάμε για καλούς.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Από την προσωπική μου συλλογή.Gre Roskopf Patent τσέπης. Πιθανολογώ ότι είναι μοντέλο 1900- με 1910. Εχει κανεις ιδέα τι αξίζει; Κάποιος μου είπε για 5-6 χιλιάδες ευρω, όμως εγω βρίσκω αντίστοιχο στο Αμαζον με 3-4 κατοστάρικα.(βέβαια δεν ξερω αν είναι απομιμηση - αυτό του αμαζόν)
Συνημμένα
Από την προσωπική μου συλλογή.Gre Roskopf Patent τσέπης. Πιθανολογώ ότι είναι μοντέλο 1900- με 1910. Εχει κανεις ιδέα τι αξίζει; Κάποιος μου είπε για 5-6 χιλιάδες ευρω, όμως εγω βρίσκω αντίστοιχο στο Αμαζον με 3-4 κατοστάρικα.(βέβαια δεν ξερω αν είναι απομιμηση - αυτό του αμαζόν)
προσεξε μη το σκοτωσεις τσαμπα..
ρωτα 2-3 γνωμες πριν...γιατι υπαρχουν πολλοι κορακες......
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Τα Mont-Blanc είναι κυρίως firm και όχι τόσο μηχανισμός... Προτιμάτε ελβετικές μηχανές που είναι και οι μόνες που κρατάνε τιμή.
Προσωπικά προτιμώ Breitling ή Hublot(για πιο σπορ), Patek Philippe ή Vacheron Constantin (για πιο κλασσικά). Αλλά οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες..
Προσωπικά προτιμώ Breitling ή Hublot(για πιο σπορ), Patek Philippe ή Vacheron Constantin (για πιο κλασσικά). Αλλά οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες..
ποιος καλος ανθρωπος σου ειπε για 5-6 χιλιαδες ??? (να του δωσω καμια 10 παρομοια που εχω ολα μαζι στη μιση τιμη)
το μοντελο που εχεις, οπως και αυτα που εχω εγω, ειναι παμφτηνοι και για την εποχη τους σχετικα αξιοπιστοι μηχανισμοι που βγηκαν σε μαζικη παραγωγη για τους τοτε υπαλληλους των σιδηροδρομων (γιαυτο και το τραινακι). Περα απο την οποια συναισθηματικη αξια (οπως αυτα του προπαππου μου) τα βρισκεις στο ebay με 50-100 €. Θεωρουνται entry level ρολογια για καποιον που ενδιαφερεται να φτιαξει συλλογη και θελει να ξεκινησει με κατι φτηνο
Κανεις?Ξερει καποιος τι μηχανισμο φορανε τα Αρμανι..
Βρηκα ενα κουκλι στα 4 κατσταρικα
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Κανεις?
Υπάρχει η συλλογή Swiss Made με αγνώστου ταυτότητας Ελβετικό μηχανισμό και η regular σειρά με μηχανισμό μη Ελβετικό (εισαγώμενο τον περιγράφουν και υποθέτω στη καλύτερη περίπτωση να είναι ιαπωνικός) . Είναι αρκετά υπερτιμημένα και πουλάνε ουσιαστικά το brand name της Armani και το ιδιαίτερο σχεδιαστικό τους στυλ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K