Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ειναι ομορφα ρολογια παντως......

Ο ισπωνικος μηχανισμος ειναι αξιοπιστος? εχει εμπειρια με .αρμανι?

Δεν έχω εμπειρία με Αρμάνι αλλά δεν θα έπαιρνα και ποτέ. Στις τιμές που τα πουλάνε βρίσκεις άνετα Ελβετικό ρολόι με σαφώς ανώτερο μηχανισμό και μάλιστα αυτόματο, όχι quartz όπως τα Αρμάνι. Οι Ιαπωνικοί μηχανισμοί (Μiyota κλπ) είναι αρκετά αξιόπιστοι αλλά τους βρίσκεις και σε ρολόγια των 30 ευρώ.

Γενικά όταν είναι να δώσετε πάνω από 300 ευρώ (προσωπική άποψη) καλό θα ήταν να προτιμάτε εταιρίας ορολογοποιίας (αν είναι δυνατόν και υψηλής) και όχι εταιρίες γνωστές για τα ρούχα που ράβουν. Οι δεύτερες απλά πουλάνε ρολόγια των 15 ευρώ, 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή βάζουν πάνω το λογότυπο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πουλάνε ρολόγια των 15 ευρώ, 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή βάζουν πάνω το λογότυπο.

Α, γεια σου!

Είναι απίστευτο τι φύκια αγοράζει ο κόσμος και τα πληρώνει για μεταξωτές κορδέλλες (και αυτό συμβαίνει ΚΥΡΙΩΣ με τις γκόμενες), και νομίζει πως είναι και πρώτος.

Δεν ισχύει μόνο για ρολόγια, ισχύει γενικώς. Που να δεις σε ρούχα π.χ.

Πάντως για ρολόγια, μια από τις πιο έντιμες φίρμες θεωρώ την Casio.
Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις (στις φτηνές κλίμακες εννοώ).

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
casio, seiko, citizen, orient τα καλύτερα από άποψη τιμής-απόδοσης και όλα made in japan.
Αρμανι ειναι για καμιά κολόνια, μη δώσετε λεφτά για ρολόι πηρώνεις μόνο τη μάρκα, προτιμήστε κάνα ελβετικο σε αυτά τα χρήματα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος καλος ανθρωπος σου ειπε για 5-6 χιλιαδες ??? (να του δωσω καμια 10 παρομοια που εχω ολα μαζι στη μιση τιμη)
το μοντελο που εχεις, οπως και αυτα που εχω εγω, ειναι παμφτηνοι και για την εποχη τους σχετικα αξιοπιστοι μηχανισμοι που βγηκαν σε μαζικη παραγωγη για τους τοτε υπαλληλους των σιδηροδρομων (γιαυτο και το τραινακι). Περα απο την οποια συναισθηματικη αξια (οπως αυτα του προπαππου μου) τα βρισκεις στο ebay με 50-100 €. Θεωρουνται entry level ρολογια για καποιον που ενδιαφερεται να φτιαξει συλλογη και θελει να ξεκινησει με κατι φτηνο 

τα παλια ρολογια τσεπης hamilton τι σκαμπαζουν ρε τυπε? εχω ενα χρυσο τωρα που το θυμαμαι, απο τα παππουδια μου

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
casio, seiko, citizen, orient τα καλύτερα από άποψη τιμής-απόδοσης και όλα made in japan.

Τίμια ναι, αλλά "όλα made in Japan" σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!

Τα φτηνά είναι ΟΛΑ κινέζικα, απλά φτιάχονται με την επίβλεψη αυτών των εταιριών.

Τα ξεχωρίζει κανείς ως εξής: όταν γράφουν επάνω "Japan movt" ή...τίποτα, είναι κινέζικα, όταν γράφουν "made in Japan" ή "Japan n" είναι όντως ιαπωνικά. Αλλά πέρα απ' αυτό, υπάρχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή των ιαπωνικών, είναι πολύ πιο ακριβά.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ πάντως πήρα ένα swatch πρίν δυό χρόνια και έχει βγεί γαιδούρι, δεν νιώθει χριστό και δεν το πλήρωσα και υπερβολικά ακριβά κάνα 160άρι είχα δώσει

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά μοιάζει πάρα πολύ.

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εγώ πάντως πήρα ένα swatch πρίν δυό χρόνια και έχει βγεί γαιδούρι, δεν νιώθει χριστό και δεν το πλήρωσα και υπερβολικά ακριβά κάνα 160άρι είχα δώσει

2 χρονια δεν ειναι κ μεγαλο διαστημα ρε καυλιαρη! Να ελεγες 20 χρονια να πω οκ! Μπορει να μην ειναι ρολοι των χιλιαδων ευρω αλλα κ παλι ελβετικο swatch ειναι οχι απο τον πακιστανο μαου μαου να χαλασει σε 2 μηνες!

dark unlimited

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
2 χρονια δεν ειναι κ μεγαλο διαστημα ρε καυλιαρη! Να ελεγες 20 χρονια να πω οκ! Μπορει να μην ειναι ρολοι των χιλιαδων ευρω αλλα κ παλι ελβετικο swatch ειναι οχι απο τον πακιστανο μαου μαου να χαλασει σε 2 μηνες!

χαχαχ ναι 2 χρονια κρατανε και των 20ευρω ρε φιλε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.068
Πόντοι
2.606
το δικο μου ειναι χρυσο (στο χρωμα, δεν ξερω εαν ειναι χρυσος κανονικος) δεν εχει δεικτη δευτερολεπτων (εννοω δεν εχει απο κατασκευης) και γραφει σκετο hamilton
Α
Άνοιξε τα καπάκια του και γράψε τι σφραγίδες εχει

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

http://[URL unfurl="true"]www.swatchblog.fr/wp-content/uploads/2007/09/yrs403.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Όμορφο ρολογάκι... Ταιρίαζει και με σπορ και με πιο επίσημο ντύσιμο...

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το δικο μου ειναι χρυσο (στο χρωμα, δεν ξερω εαν ειναι χρυσος κανονικος) δεν εχει δεικτη δευτερολεπτων (εννοω δεν εχει απο κατασκευης) και γραφει σκετο hamilton

αν ανοιξεις τα καπακια βγαλε και καμια φωτο και στειλτην στην εταιρια για να σου πουν περισσοτερα

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
να σας πω την αληθεια μαγκες τα ασημενια καντραν δε μου αρεσουν...

ποια φορουμς ρολογιων παρακολουθειτε?

ειχε εμπειρια καποιος με MONT BLANC?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εγώ είχα πάρει ένα swatch και ακριβώς πάνω στα 2 χρόνια της εγγύησης χάλασε ο μηχανισμός...
στο μαγαζί που το πήρα μου είπαν δεν εξίζει να φτιαχτεί και έτσι η μάρκα αυτή βγήκε από τις επιλογές μου για πάντα... (εκτός συγκλονιστικού απροόποτου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom