Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Κανεις?
Τα αρμανι ειναι φθηνα ρολογια σειρας. Τα περισσοτερα εχουν μηχανισμους απο Κινα. Μην δωσιες πανω απο 150 ευρω για Αρμανι.
Κανεις?
Ειναι ομορφα ρολογια παντως......
Ο ισπωνικος μηχανισμος ειναι αξιοπιστος? εχει εμπειρια με .αρμανι?
πουλάνε ρολόγια των 15 ευρώ, 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή βάζουν πάνω το λογότυπο.
ποιος καλος ανθρωπος σου ειπε για 5-6 χιλιαδες ??? (να του δωσω καμια 10 παρομοια που εχω ολα μαζι στη μιση τιμη)
το μοντελο που εχεις, οπως και αυτα που εχω εγω, ειναι παμφτηνοι και για την εποχη τους σχετικα αξιοπιστοι μηχανισμοι που βγηκαν σε μαζικη παραγωγη για τους τοτε υπαλληλους των σιδηροδρομων (γιαυτο και το τραινακι). Περα απο την οποια συναισθηματικη αξια (οπως αυτα του προπαππου μου) τα βρισκεις στο ebay με 50-100 €. Θεωρουνται entry level ρολογια για καποιον που ενδιαφερεται να φτιαξει συλλογη και θελει να ξεκινησει με κατι φτηνο
τα παλια ρολογια τσεπης hamilton τι σκαμπαζουν ρε τυπε? εχω ενα χρυσο τωρα που το θυμαμαι, απο τα παππουδια μου
δεν εχω ιδεα - google is your friend
casio, seiko, citizen, orient τα καλύτερα από άποψη τιμής-απόδοσης και όλα made in japan.
το γουγλαρα αλλα δεν βρισκω κανενα να μοιαζει.
2 χρονια δεν ειναι κ μεγαλο διαστημα ρε καυλιαρη! Να ελεγες 20 χρονια να πω οκ! Μπορει να μην ειναι ρολοι των χιλιαδων ευρω αλλα κ παλι ελβετικο swatch ειναι οχι απο τον πακιστανο μαου μαου να χαλασει σε 2 μηνες!Εγώ πάντως πήρα ένα swatch πρίν δυό χρόνια και έχει βγεί γαιδούρι, δεν νιώθει χριστό και δεν το πλήρωσα και υπερβολικά ακριβά κάνα 160άρι είχα δώσει
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά μοιάζει πάρα πολύ.
2 χρονια δεν ειναι κ μεγαλο διαστημα ρε καυλιαρη! Να ελεγες 20 χρονια να πω οκ! Μπορει να μην ειναι ρολοι των χιλιαδων ευρω αλλα κ παλι ελβετικο swatch ειναι οχι απο τον πακιστανο μαου μαου να χαλασει σε 2 μηνες!
Άνοιξε τα καπάκια του και γράψε τι σφραγίδες εχειτο δικο μου ειναι χρυσο (στο χρωμα, δεν ξερω εαν ειναι χρυσος κανονικος) δεν εχει δεικτη δευτερολεπτων (εννοω δεν εχει απο κατασκευης) και γραφει σκετο hamilton
Α
Εγώ πάντως πήρα ένα swatch πρίν δυό χρόνια και έχει βγεί γαιδούρι, δεν νιώθει χριστό και δεν το πλήρωσα και υπερβολικά ακριβά κάνα 160άρι είχα δώσει
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά μοιάζει πάρα πολύ.
http://[URL unfurl="true"]www.swatchblog.fr/wp-content/uploads/2007/09/yrs403.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Όμορφο ρολογάκι... Ταιρίαζει και με σπορ και με πιο επίσημο ντύσιμο...
το δικο μου ειναι χρυσο (στο χρωμα, δεν ξερω εαν ειναι χρυσος κανονικος) δεν εχει δεικτη δευτερολεπτων (εννοω δεν εχει απο κατασκευης) και γραφει σκετο hamilton