iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
ρολεξ ιμιτασιον που μπορουμε να βρουμε ρε μορτες?
Εδω :S :S :S
ρολεξ ιμιτασιον που μπορουμε να βρουμε ρε μορτες?
Τυπε photo απο την μικρη σου συλλογη ειπαμε.
Στο mywatch.gr η σε διεθνή φορουμ να μπεις το 95% των μελων εχει συνηθως 2-3 ρολογια ΥΩ ,αλλα 230+ κανενας. :S :S :S
Κύριε Ιάκωβε, συζητώντας εδώ για ρολόγια, ο αγαπητός σας Henry Ford, έχει ρίξει επίσης ένα ωραίο τσιτάτο, αν δεν το γνωρίζετε:
"A man who stops advertising to save money is like a man who stops a clock to save time.”
καμμια συλλογη απο μουνια η κωλους? ,νομιζω θα ηταν καλοδεχουμενη!!Εγώ εχω 12 αυτή τη στιγμή...
Μετράω ή είμαι φίφας....;
Τυπε εγραψες παλι.
ο Διονύσης ειναι τι;λοιπον επειδη εχω ακουσει πολλα και σωστα και μαλακιες και ειμαι ψιλοσυλλεκτης εχω γυρω στα 230 κομματια θα σας πω σε οτι αφορα τις μαιμουδες το εξης.
υπαρχουν μαιμουδες που ειναι για να τις φτυνεις και υπαρχουν και μαιμουδες που μονο αν το ανοιξουμε μπορουμε να το καταλαβουμε. Εχω δει μαιμου με μοτερ 2893-2 της ΕΤΑ με καντραν που ηταν απαιχτο κλπ και δεν την πιστευα. Τωρα βεβαια οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ξερουν επειδη εχουν κανει μια ερευνα στο νετ αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
επισης καποιοι εχουν κανει μαιμουδες στον Διονυση τον Σαλ......ρα που για μενα ειναι ο καλυτερος ρολογας στην Αθηνα με κομματια γνησια απο ρολεξ και απλα δεν τις καταλαβαινεις. Τωρα αν θελετε την αποψη μου τα ρολεξ ειναι υπερτιμολογημενα αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο νομος της αγορας.
Εγώ εχω 12 αυτή τη στιγμή...
ο Διονύσης ειναι τι;
τον Διονύση τον ξερω απο τοτε που εσυ έβλεπες την ωρα απο τον ήλιοκαλα εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις?
ειναι καλός λόγο πείρας αλλα οχι απο τους καλύτερους ,έμπειρο τον λες γιατι εχουν περάσει απο τα χέρια του τόνοι ρόλεξ και αλλα ,αλλα τα κομπλικατεντ ρολόγια που θέλουν σοβαρή δουλειά δεν πάνε στα χέρια τουτοτε γιατι ρωτας ποιος ειναι?
ή μηπως διαφωνεις που ειπα οτι ειναι κορυφαιος μαστορας?
ενας στην χρυση ευκαιρια ζηταει για ενα καζιο κομπλικασιον 4000 ευρωρε σείς συλλέκτες... εχουν τα Κάσιο κομπλικέησιονζ?