Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ειναι παντως εποχες να κυκλοφορεί καποιος με Ρολεξ. Προκαλεις.... πως να το κανουμε δηλαδη. Με καποιον τροπο (πειτε το δωροεπιταγη ας πουμε) πηρα προ καιρου το εικονιζομενο, αξιας καπου 500 ευρω. Μια χαρα μου παει. Citizen Eco-Drive.

Συνημμένα

• 2015-12-13 23.05.26.jpg
    2015-12-13 23.05.26.jpg
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 62

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πριν 21 χρόνια μου είχαν αγοράσει ένα μαιμού ρόλεξ. Εγώ το ζήτησα για 2 λόγους, για να μην μου αγοράσουν ένα αληθινό και τραβήξω του Χριστού τα πάθη σε μία δουλειά που ήδη με έτρεχαν με χίλια (γιατί μου είχαν κάνει δώρο-άδωρο ένα ακριβό αυτοκίνητο) και γιατί ήθελα να κάνω πλάκα στους άλλους. Οι περισσότεροι που έβλεπαν το μαιμού ρόλεξ δεν καταλάβαιναν ότι ήταν μαιμού. Μόνο 2 το είχαν καταλάβει αμέσως που αυτοί ήταν της δουλειάς. (είχαν καταστήματα ρολογιών-κοσμημάτων) Αυτοί που δεν ήξεραν το κοίταζαν με θαυμασμό, μου έκαναν καλά σχόλια και κάποιες κοπέλες το κοίταζαν επίμονα. Βέβαια μετά τους έλεγα πως είναι μαιμού και να μην τσιμπάνε και να μην το κοιτάνε καλά-καλά. Όταν έμεινε από μπαταρία το έβαλα σε ένα συρτάρι....

Γνώμη μου πως το ρολόι δεν χρειάζεται να είναι ούτε πολύ φτηνό ούτε πολύ ακριβό. Να μην είναι των 2 ευρώ από τον μαύρο από τον δρόμο με το σεντόνι στο οδόστρωμα και να μην είναι με χρυσό και διαμάντια. Ένα απλό ρολόι να δείχνει την ώρα, και αν το χάσω για τον άλφα ή βήτα λόγο να μην το κλαίω σε αντίθεση με άλλους που τους έφαγαν ρολόγια χιλιάδων ευρώ και τα έκλαιγαν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πριν 21 χρόνια μου είχαν αγοράσει ένα μαιμού ρόλεξ. Εγώ το ζήτησα για 2 λόγους, για να μην μου αγοράσουν ένα αληθινό και τραβήξω του Χριστού τα πάθη σε μία δουλειά που ήδη με έτρεχαν με χίλια (γιατί μου είχαν κάνει δώρο-άδωρο ένα ακριβό αυτοκίνητο) και γιατί ήθελα να κάνω πλάκα στους άλλους. Οι περισσότεροι που έβλεπαν το μαιμού ρόλεξ δεν καταλάβαιναν ότι ήταν μαιμού. Μόνο 2 το είχαν καταλάβει αμέσως που αυτοί ήταν της δουλειάς. (είχαν καταστήματα ρολογιών-κοσμημάτων) Αυτοί που δεν ήξεραν το κοίταζαν με θαυμασμό, μου έκαναν καλά σχόλια και κάποιες κοπέλες το κοίταζαν επίμονα. Βέβαια μετά τους έλεγα πως είναι μαιμού και να μην τσιμπάνε και να μην το κοιτάνε καλά-καλά. Όταν έμεινε από μπαταρία το έβαλα σε ένα συρτάρι....

Γνώμη μου πως το ρολόι δεν χρειάζεται να είναι ούτε πολύ φτηνό ούτε πολύ ακριβό. Να μην είναι των 2 ευρώ από τον μαύρο από τον δρόμο με το σεντόνι στο οδόστρωμα και να μην είναι με χρυσό και διαμάντια. Ένα απλό ρολόι να δείχνει την ώρα, και αν το χάσω για τον άλφα ή βήτα λόγο να μην το κλαίω σε αντίθεση με άλλους που τους έφαγαν ρολόγια χιλιάδων ευρώ και τα έκλαιγαν.

Μαϊμού της μαϊμους πήρες. Ακου... μπαταρία...Το δικό μου μαϊμού είναι αυτόματο, και εξωτερικά δεν το ξεχωριζει ουτε ο .... Ρολεξ. Ειλικρινα δεν θυμαμαι ποσο ακριβώς τοχα παρει. Ισως και 150 δολλαρια , δεν μπορω να θυμηθώ, παντως δεν ητανε και φθηνο. Καποιος μου έιχε σφυρίξει ότι βαζουν μεσα μηχανισμο απο Σεϊκο 5αρι. Μολις βρω χρονο (και το ρολόι διοτι καπου το εχω καταχωνιάσει) θα το ανοιξω να δω....

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Για να μην ξεχωρίζει κάπιος που ξέρει το μαϊμού πρέπει να σκάσεις υο λιγότερο 600 euro για ρνα tc sub. Μετα θες οποιαδήποτε insert , το λιγότερο ενα 150αρι και τζαμακι αλλα 250.
Δλδ στο 1000αρικο για να φτιάξεις κάτι που δεν το ξεχωρίζει το 99.9% στον καρπό απο τα 2 μετρα.

Ολα αυτά για το κλασσικό sub pre 2007. Μετα που υπάρχει engrave το Rolex μέσα στην κάσα δεν υπάρχει σωστη μαϊμού με τέλειο alignment.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ελα μωρέ που δεν υπάρχει... Το λύνεις και το ξαναδένεις σωστά και όλα κομπλέ...
Κι ασε τον Πάκη να ξοδεύεται...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Ελα μωρέ που δεν υπάρχει... Το λύνεις και το ξαναδένεις σωστά και όλα κομπλέ...
Κι ασε τον Πάκη να ξοδεύεται...

Οσο και να το λύσεις δεσεις δεν πρόκειται ποτέ να έρθει σωστα σε όλα τα νούμερα το dial με το case

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κι όμως έχω δεί μαιμούδες χωρίς αυθεντικά μέρη που είναι πολύ κοντά στο αυθεντικό... Θέλεις λούπα και πιθανότατα να κυττάξεις την μηχανή για να καταλάβεις...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Είμαι σε φάση που θα πάρω ρολογάκι. Το μάξιμουμ που δε θέλω κι όλας να φτάσει είναι τα 1.000 ευρώ.  Αν και κοντά στα 700 είναι τα χρήματα που προτειμώ πιο πολύ.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Rolex GMT master II. και ένα καθημερινο καταδυτικό. Και τα δύο αυτόματα.

Σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα με λουράκι μιας και δεν έχω καλό ρολόι με λουράκι και κλασσικής κοψιάς.

Έχω δεί πολλά. Frederique Constant, Tissot, Hamilton, Louis Erard, Maurice Lacroix, Longines. Σε τέτοιες τιμές κι όλας.

Απλά είμαι αναποφάσιστος, επίσης δε γνωρίζω και πολλά από τις μάρκες που προανέφερα, για το ποια να προτιμήσω καθαρά βάση μάρκας ποιότητας κλπ... και επίσης το μεγάλο δίλημμα, Quartz ή Αυτόματο?????

Τα άλλα δύο είναι αυτόματα. Και άντε το Ρόλεξ είναι ρολόι που σέρβις θα του κάνω. Το Citizen στην πούτσα μου θα το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει. Αλλά το θεωρώ μαλακία να πληρώνω ανά 5-10 χρόνια για λαδάκια και αρχιδιές. Η Ρόλεξ μόνο θέλει πόσα λεφτά απλά για να το ανοίξει. Τα Θεωρώ νταβατζιλίκι λεφτά.

Ποια μάρκα προτείνετε?
Τι άποψη έχετε μεταξύ quartz automatic?
Όπως επίσης και για το σέρβις αυτόματων? Γιατί έχω ακούσει και από κάποιον που δεν το πάει ποτέ και έχει Brietling

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Σε αυτά τα λεφτα 2 επιλογές βλέπω... Sinn 556 ή Longines Legend Diver

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Είμαι μεταξύ αυτών

Tissot-Classic-Carson-Automatic-Black-Leather-Strap-T068-427-16-051-00

Longines-Conquest-Heritage-L16114522

Frederique-Constant-Persuasion-Chronograph-Black-Leather-Strap-FC-292MC4P6

Louis-Erard-Heritage-Quartz-Grey-Leather-Chrongoraph-13900AA03

Louis-Erard-Heritage-Classic-Automatic-Black-Leather-Strap-72268AA12

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τι γνώμη έχετε για τα ingersoll? Είδα ένα με open face και ειναι πανέμορφο. Έχουν διάρκεια στο χρόνο? Χάνουν πολύ?

Κάπου είχα διαβάσει ότι ένα είχε ξεβάψει που είχε το χρώμα ροζ χρυσό.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε ρολογάδες κανένας δε ξέρει?

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ερώτημα μόρτες,

χαραγνένο γυαλί στο ρολόι, τι κάνουμε, επιδιωρθόνεται ή όχι

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ωραία, για πες φίλε μου κανένα τρόπο, ή χρειάζεται αντικατάσταση όλο το τζαμάκι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.323
Πόντοι
25.467
ωραία, για πες φίλε μου κανένα τρόπο, ή χρειάζεται αντικατάσταση όλο το τζαμάκι

Αν πρόκειται για "ζελατίνα" τρίψτε την προσεκτικά με λίγο Brasso και έπειτα γυαλίστε με ένα καθαρό βαμβακερό πανί.

Αν πάλι πρόκειται για "κρύσταλλο", θα πρέπει να το πάτε σε ρολογά. Έχουν ειδικό τριβείο γυαλίσματος.

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Ναι.
Είσαι Θεσσαλονίκη?
Έχω  να σε στείλω να γίνεις άνθρωπος

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μαϊμού της μαϊμους πήρες. Ακου... μπαταρία...Το δικό μου μαϊμού είναι αυτόματο, και εξωτερικά δεν το ξεχωριζει ουτε ο .... Ρολεξ. Ειλικρινα δεν θυμαμαι ποσο ακριβώς τοχα παρει. Ισως και 150 δολλαρια , δεν μπορω να θυμηθώ, παντως δεν ητανε και φθηνο. Καποιος μου έιχε σφυρίξει ότι βαζουν μεσα μηχανισμο απο Σεϊκο 5αρι. Μολις βρω χρονο (και το ρολόι διοτι καπου το εχω καταχωνιάσει) θα το ανοιξω να δω....

Κι εγω, εχω μια απιστευτη κόπια των 150 ευρω.

Δεν το ξεχωριζεις με την καμία...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Άλλαξε το ... Στα Rolex sub με ar εχει 55 euro. Οτιδήποτε αλλο πρέπει να είναι πολυ ποιό οικονομικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom