Είμαι σε φάση που θα πάρω ρολογάκι. Το μάξιμουμ που δε θέλω κι όλας να φτάσει είναι τα 1.000 ευρώ. Αν και κοντά στα 700 είναι τα χρήματα που προτειμώ πιο πολύ.
Αυτή τη στιγμή έχω ένα Rolex GMT master II. και ένα καθημερινο καταδυτικό. Και τα δύο αυτόματα.
Σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα με λουράκι μιας και δεν έχω καλό ρολόι με λουράκι και κλασσικής κοψιάς.
Έχω δεί πολλά. Frederique Constant, Tissot, Hamilton, Louis Erard, Maurice Lacroix, Longines. Σε τέτοιες τιμές κι όλας.
Απλά είμαι αναποφάσιστος, επίσης δε γνωρίζω και πολλά από τις μάρκες που προανέφερα, για το ποια να προτιμήσω καθαρά βάση μάρκας ποιότητας κλπ... και επίσης το μεγάλο δίλημμα, Quartz ή Αυτόματο?????
Τα άλλα δύο είναι αυτόματα. Και άντε το Ρόλεξ είναι ρολόι που σέρβις θα του κάνω. Το Citizen στην πούτσα μου θα το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει. Αλλά το θεωρώ μαλακία να πληρώνω ανά 5-10 χρόνια για λαδάκια και αρχιδιές. Η Ρόλεξ μόνο θέλει πόσα λεφτά απλά για να το ανοίξει. Τα Θεωρώ νταβατζιλίκι λεφτά.
Ποια μάρκα προτείνετε?
Τι άποψη έχετε μεταξύ quartz automatic?
Όπως επίσης και για το σέρβις αυτόματων? Γιατί έχω ακούσει και από κάποιον που δεν το πάει ποτέ και έχει Brietling