mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ελα εδω ειναι τα omega sou :-)
]
Για μαϊμούδες μου φαίνονται αυτά.
ελα εδω ειναι τα omega sou :-)
]
Το GMT το αγόρασα από την Rolex στην Βαλαωρίτου το 1999, αυτό το κ*λομάγαζο που τα έχει παραταγμένα στη βιτρίνα... Λες να την πάτησα;;
Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι το πόσο πρόθυμοι είμαστε όλοι στο να καταδείξουμε το πόσο "κακός/χειρότερος/χαζός/ψεύτης" είναι ο συνάνθρωπος μας. Κάτι βέβαια που δε με ξενίζει, αλλά είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησε στην αποχώρησή μου από τον ελλαδικό χώρο προ μιας δεκαετίας.
Μαγκες ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο rolex. Αν εχει κανεις καποιο κομματι ας πει. Εννοειται με τα αντιστοιχα εγγραφα κτλ...
Ευχαριστω φιλε!Τυπε μπες mywatch.gr greekwatchforum.gr κοιτα στις αγγελιες η ξεκινα μια αγγελια ζητησης
ε ναι ρε φιλε καραμπαμ κανουν
Τυπε μπες mywatch.gr greekwatchforum.gr κοιτα στις αγγελιες η ξεκινα μια αγγελια ζητησης
vacheron constantineRolex η patek. Philippe?
για ριξτε μια ματια κ εδω,απομιμησεις βεβαια αλλα πολυ καλες vfm
εχεις παρει?Σε μια εβδομάδα χρήσης θα εχει ξεφτίσει το χρώμα...
εχεις παρει?
κατι αλλοι τυποι το εχουν ξεφτιλισει
παιρνουν μεταχειρισμενα toyota mr2 με 5000 ευρω και βαζουν απο πανω κινεζικο bodykit και το κανουν gallardo
ποτε δεν καταλαβα γιατι ο κοσμος αγοραζει μαιμουδες
γιατι να πας να παρεις ενα μαιμου ρολεξ;
αντε παρε ενα tag heuer, ενα longines, ενα hamilton, ενα tissot βρε αδερφε αλλα τουλαχιστον να ειναι αληθινο
κατι αλλοι τυποι το εχουν ξεφτιλισει
παιρνουν μεταχειρισμενα toyota mr2 με 5000 ευρω και βαζουν απο πανω κινεζικο bodykit και το κανουν gallardo
Μα αυτο δεν εχει νοημα..Aγοράζει μαιμού ρόλεξ, τσάντα λουι βιτον, ρούχα γκουτσι, αρμανι κ.α, αυτοκίνητο φεραρι κτλ γιατί δεν μπορεί να αγοράσει τα ορίτζιναλ.
Μα αυτο δεν εχει νοημα..
Οι μαιμουδες κανουν μπαμ...
Μπηκα στον πειρασμο και καποτε πηρα ενα μαιμου ρολεξ απο το night market στην Μπανγκοκ. Πεταξα καπου 100 δολλαρια διοτι με εκαιγε η περιεργια επειδη μου φαινοταν τοσο αληθινο. Οταν γυρισα σπιτι το συγκρινα με το δικο μου, ιδιο μοντελο, (αλλα προγενεστερο το δικο μου). Το εψαξα παρα πολυ, εψαξα και στο νετ και βρηκα πως να ξεχωριζεις τις μαιμουδες. Τιποτα, καμια διαφορα οσο αφορα την εξωτερικη εμφανιση. Ολο ελεγα οτι θα το ανοιγω και μεσα να δω τι παιζει αλλα ολο το ανεβαλα.Η μοναδικη διαφορα που βρηκα ειναι στο κουρδιστιρι. Στο γνησιο εχεις μια γλυκια αισθηση οταν το βιδωνεις και το ξεβιδωνεις, σε αντιθεση μετο Ταυλδενζικο που σου φερνει μια αισθηση σαν να θελει "λαδωμα". Το φορεσα καμια 10αρια μερες και ενω περιμενα να αρχισει να ξεβαφει... τιποτα. Ουτε εχανε δευτερολεπτο.Δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν όλοι αν αυτό που βλέπουν είναι μαιμού ή ορίτζιναλ.
Ότι αγοράζει κάποιος ένα μαιμού ρόλεξ ή μία μαιμού τσάντα λουί βιτόν δεν σημαίνει πάντα ότι θέλει να πουλήσει μούρη στους άλλους. Ο άλλος που δεν μπορεί να αγοράσει το ορίτζιναλ ρόλεξ πάει και παίρνει το μαιμού, βλέπει την λέξη ρόλεξ στον καρπό του χεριού του και ικανοποιείται ο ψυχισμός του. Του αρέσει που έχει ένα ρόλεξ και ας είναι μαιμού.