κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Το χιουμορ σου σκοτωνειπεταξε τον σε κανενα χαντακι και καντο να φανει σαν αυτοκτονια
Το χιουμορ σου σκοτωνειπεταξε τον σε κανενα χαντακι και καντο να φανει σαν αυτοκτονια
Μαγκες μια πληροφορια σας παρακαλω. Καποια μαρκα LOADED ξερει κανεις τι ρολογια ειναι και ποσο κοστιζουν;
Φιλε εκανα μια ζημια στο ρολοι ενος πελατη, ραγησε το κρυσταλο και μπορει να μου ζητησει να του το πληρωσω.
Επειδη φευγει μεθαυριο για Αγγλια και δεν προλαβαινω να το στειλω για σερβις, ηθελα να ξερω τι θα πληρωσω για να τον αποζημειωσω.
κατσε να μπει ο αλλος τωρακάτσε να βάλω κανένα γιατί πολύ αδράνεια έχει πέσει...
Οχι φιλε μου, τελικα ηταν φτηνο ρολοι με 30 ευρω καθαρισαμε.τύπε, ήταν το συλλεκτικό?
αυτό με τα κόκκινα γράμματα το TAG το Paul Newman?
ετοιμος για κωλονοσκόπηση να φτιάξω τον Χόρχε
Οχι φιλε μου, τελικα ηταν φτηνο ρολοι με 30 ευρω καθαρισαμε.
πήγε να πουλήσει στο χαλιφάτο τα πάκικα κομμάτια που ξέμειναν από την Φυλής...Ουτε μισό μασαζ!
Θα ήταν απο αυτά που αγοραζει ο ταξιδιωτικός πραχτωρ και γράφει πανω τους με μαρκαδόρους!
Καί το Zenith αλλά και το Longines εξαιρετικά κομψές επιλογές! Η δεύτερη μάλιστα παρ´ όλο που θεωρείται χαμηλής αξίας εταιρεία, διαθέτει εξαιρετικό design... Σε αντίθεση με διάφορες πρωτοκλασσάτες που βγάζουν μάτι...
ποσα χρηματα το ζητας? εχει κουτι χαρτια?Παιδιά καλημέρα ενδιαφέρομαι να πουλήσω ένα OMEGA Seamaster 300 του 1966 συλλεκτικό χωρίς τον ορίτζιναλ δικό του μπρασελέ. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που θα μπορούσα να απευθυνθώ ή εάν κάποιος ενδιαφέρεται?
θα ζηταει τωρα τον ουρανο με τ αστρα
ποσο το δινεις?Ναι είναι Omega Seamaster 300, ref. 165.024 (no date)χωρίς κουτί και χαρτιά. Είναι ελεγμένο πλήρωσ λειτουργικό.