Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ερώτημα μόρτες,

χαραγνένο γυαλί στο ρολόι, τι κάνουμε, επιδιωρθόνεται ή όχι

Για να μάζεψε γρατσουνιές μαλλον ειναι hesilate crystal. (πλαστικο)
Με polywath αν δεν ειναι βαθιες χαρακιες θα εξαφανιστουνε πολυ ευκολα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Κι εγω, εχω μια απιστευτη κόπια των 150 ευρω.

Δεν το ξεχωριζεις με την καμία...

Θα ξεγελασεις μονο αυτους που δεν εχουνε σχεση με ρολογια, τους φιλους της ΥΩ ουτε καν.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
λοιπον επειδη εχω ακουσει πολλα και σωστα και μαλακιες και ειμαι ψιλοσυλλεκτης εχω γυρω στα 230 κομματια θα σας πω σε οτι αφορα τις μαιμουδες το εξης.
υπαρχουν μαιμουδες που ειναι για να τις φτυνεις και υπαρχουν και μαιμουδες που μονο αν το ανοιξουμε μπορουμε να το καταλαβουμε. Εχω δει μαιμου με μοτερ 2893-2 της ΕΤΑ με καντραν που ηταν απαιχτο κλπ και δεν την πιστευα. Τωρα βεβαια οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ξερουν επειδη εχουν κανει μια ερευνα στο νετ αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
επισης καποιοι εχουν κανει μαιμουδες στον Διονυση τον Σαλ......ρα που για μενα ειναι ο καλυτερος ρολογας στην Αθηνα με κομματια γνησια απο ρολεξ και απλα δεν τις καταλαβαινεις. Τωρα αν θελετε την αποψη μου τα ρολεξ ειναι υπερτιμολογημενα αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο νομος της αγορας.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
λοιπον επειδη εχω ακουσει πολλα και σωστα και μαλακιες και ειμαι ψιλοσυλλεκτης εχω γυρω στα 230 κομματια θα σας πω σε οτι αφορα τις μαιμουδες το εξης.
υπαρχουν μαιμουδες που ειναι για να τις φτυνεις και υπαρχουν και μαιμουδες που μονο αν το ανοιξουμε μπορουμε να το καταλαβουμε. Εχω δει μαιμου με μοτερ 2893-2 της ΕΤΑ με καντραν που ηταν απαιχτο κλπ και δεν την πιστευα. Τωρα βεβαια οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ξερουν επειδη εχουν κανει μια ερευνα στο νετ αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
επισης καποιοι εχουν κανει μαιμουδες στον Διονυση τον Σαλ......ρα που για μενα ειναι ο καλυτερος ρολογας στην Αθηνα με κομματια γνησια απο ρολεξ και απλα δεν τις καταλαβαινεις. Τωρα αν θελετε την αποψη μου τα ρολεξ ειναι υπερτιμολογημενα αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο νομος της αγορας.

Τυπε βαλε μας μια photo απο την τεραστια συλλογη σου.
Σιγουρα θα εχεις.

Δηλωνει συλλέκτης αλλα εξυμνεί τις μαιμουδες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
κατ αρχην δεν μου αρεσει να με φωναζουν τυπε δευτερον το ζητουμενο δεν ειναι η συλλογη μου και δεν το ειπα για να πουλησω μουρη γιατι δεν ειναι του στυλ μου. Τωρα ανεφερα καποια πραγματα γιατι δεν γουσταρω να ειναι ολοι ειδημονες ενω ειναι ασχετοι. Η συλογη μου ειναι γυρω στα 230 κομματια και δεν ειναι τεραστια λοιπον κεφι για ειρωνειες και κοντριτσες δεν εχω . Αν παλι δεν ειρωνευεσαι και γουσταρεις να μπεις στο παιχνιδι μπορω να σε βοηθησω σε οτιδηποτε ψαχνεις. Οπως μπορω να σε γνωρισω και με συλλεκτες αλλα και με ρολογαδες που μπορουν να σου κανουν παπαδες. Βλεποντας ομως την δευτερη αναφορα σου βλεπω οτι εισαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗς ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. δεν εξυμνησα καμμια μαιμου απλα ειπα τι ξερω λοιπον αντε γαμισου και μην μιλας ηλιθιε .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
κατ αρχην δεν μου αρεσει να με φωναζουν τυπε δευτερον το ζητουμενο δεν ειναι η συλλογη μου και δεν το ειπα για να πουλησω μουρη γιατι δεν ειναι του στυλ μου. Τωρα ανεφερα καποια πραγματα γιατι δεν γουσταρω να ειναι ολοι ειδημονες ενω ειναι ασχετοι. Η συλογη μου ειναι γυρω στα 230 κομματια και δεν ειναι τεραστια λοιπον κεφι για ειρωνειες και κοντριτσες δεν εχω . Αν παλι δεν ειρωνευεσαι και γουσταρεις να μπεις στο παιχνιδι μπορω να σε βοηθησω σε οτιδηποτε ψαχνεις. Οπως μπορω να σε γνωρισω και με συλλεκτες αλλα και με ρολογαδες που μπορουν να σου κανουν παπαδες. Βλεποντας ομως την δευτερη αναφορα σου βλεπω οτι εισαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗς ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. δεν εξυμνησα καμμια μαιμου απλα ειπα τι ξερω λοιπον αντε γαμισου και μην μιλας ηλιθιε .

Τυπε βαλε photo και ασε το βρίσιμο , με μια phoτο με ταπωνεις.
Αντε ρε μεγαλε συλλεκτη πεταξε μας τα ματια εξω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.786
Πόντοι
496

τυπε εσυ εισαι στη φοτο :grin: :grin:

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 31

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Οπως μπορω να σε γνωρισω και με συλλεκτες αλλα και με ρολογαδες που μπορουν να σου κανουν παπαδες.

Τυπε ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις τους καλυτερους.  :S :S :S

street-bazaar-vendor-selling-knock-watches-streets-india-such-watch-ranges-anything-to-52398999.jpg

counterfeit15u.jpg

images

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αυτο φοραω μαλακες αυτη την στιγμη

Συνημμένα

• φωτογραφία 2.JPG
    φωτογραφία 2.JPG
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 67
  • φωτογραφία 3.JPG
    φωτογραφία 3.JPG
    28 KB · Εμφανίσεις: 57

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μπορειτε να κλαψετε 1675 τετραψηφιο ROLEX GMT MASTER

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μουνακια δεν μιλατε?
δεν εχει φωτογραφιες με πακιστανους τωρα ?
βαλατε δακτυλο στο κωλο σας και σκασατε?

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μουνακια δεν μιλατε?
δεν εχει φωτογραφιες με πακιστανους τωρα ?
βαλατε δακτυλο στο κωλο σας και σκασατε?

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

σου τι λεγανε ?

για ποιο λογο ?

Επισκέπτης
ρολεξ ιμιτασιον που μπορουμε να βρουμε ρε μορτες?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μπορειτε να κλαψετε 1675 τετραψηφιο ROLEX GMT MASTER

Τυπε photo απο την μικρη σου συλλογη ειπαμε.
Στο mywatch.gr η σε διεθνή φορουμ να μπεις το 95% των μελων εχει συνηθως 2-3 ρολογια ΥΩ  ,αλλα 230+ κανενας.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom