Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τρέχα Λουσεντ να δηλώσεις τα Κάσιο...
Ακούς θα στα πάρουν...
έχω ακούσει ότι υπάρχουν μόνο 15 Κάσιο στην Αθήνα... ένα εξ' αυτών το περίφημο Ταγκ Κάσιο του Ρόμπερτ Ρέντφορντ!
το συλλεκτικό με την κίτρινη βούλα...
το καμάρι της συλλογής σου!!!
ΣΩΣΕ το από την εφορία! ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

:birdman:  Μην ανησυχεις για μενα.............. τον κρεμπιε θα τον φας....... :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μην ανησυχεις για μενα.............. τον κρεμπιε θα τον φας....... :grin:

εγώ μέχρι κουραμπιέ τρώω...
τώρα με αυτά τα διεστραμμένα που κάνεις με τα Κάσιο σου...
μη με μπλέκεις...

και δεν ανησυχώ για σένα... για το Ρέντφορντ το συλλεκτικό... μόνο αυτό με νοιάζει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.917
Πόντοι
2.606
Μα τι ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφετε ρε ταραμά;
Για να ρυθμίσεις συχνότητα κάτω απο 6 Hz απομονωνεις τον κόφτη  :uglystupid:

Το καλύπτει αυτό η εγγύηση των λαδιών;  :uglystupid:
αν σηκώσεις φιλε λίγο αβανς το maf (mass air flow )δεν διαβάζει τιμές όποτε πρεπει αναγκαστικά να το καταργήσεις και να δουλέψεις alpha-Ν και τέτοιο προγραμματισμό μπορεί να τον κανει κι απλός μηχανικός που εχει τελειώσει παντειο

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε συ Πάνσπι...
όλοι εδώ οι μάγκες σε δουλέυουν... ψιλό γαζί

ντάξει όχι όλοι...
όλοι εκτός απο τον Λουσεντ που του πήρε κανα δυό τρία τέσσερα πόστ ως που να καταλάβει τι παιζόταν,
έχασε και λίγο χρόνο ψάχνοντας και λίγο στην πιθηκοπήδεια να βρεί καμιά πληροφορία... ψάχνει να βρεί και το Patek μου...
του πήρε λίγο ρε παιδί μου...
τελικά το έπιασε το αστείο με το λάδι...

τώρα έχει πάει θυρίδα να κοιτάξει τα δικά του για ρωγμές στα κουζινέτα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε συ Πάνσπι...
όλοι εδώ οι μάγκες σε δουλέυουν... ψιλό γαζί

ντάξει όχι όλοι...
όλοι εκτός απο τον Λουσεντ που του πήρε κανα δυό τρία τέσσερα πόστ ως που να καταλάβει τι παιζόταν,
έχασε και λίγο χρόνο ψάχνοντας και λίγο στην πιθηκοπήδεια να βρεί καμιά πληροφορία... ψάχνει να βρεί και το Patek μου...
του πήρε λίγο ρε παιδί μου...
τελικά το έπιασε το αστείο με το λάδι...

τώρα έχει πάει θυρίδα να κοιτάξει τα δικά του για ρωγμές στα κουζινέτα...

Μην συγκρινεις αλλους με τον εαυτο σου............ :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
αν σηκώσεις φιλε λίγο αβανς το maf (mass air flow )δεν διαβάζει τιμές όποτε πρεπει αναγκαστικά να το καταργήσεις και να δουλέψεις alpha-Ν και τέτοιο προγραμματισμό μπορεί να τον κανει κι απλός μηχανικός που εχει τελειώσει παντειο

Παπαριες φλαμπε.

Όσοι το εκαναν, τους χτυπαγε ο αιωρητης και δεν κράταγε καλά τον χρονο σε χαμηλες θερμοκρασίες.

Τράβηξε ομού με τον άλλο τον άσχετο τον κ. Δευκαλίωνα να ανοίξετε κάνα βιβλίο...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.917
Πόντοι
2.606
Παπαριες φλαμπε.

Όσοι το εκαναν, τους χτυπαγε ο αιωρητης και δεν κράταγε καλά τον χρονο σε χαμηλες θερμοκρασίες.

Τράβηξε ομού με τον άλλο τον άσχετο τον κ. Δευκαλίωνα να ανοίξετε κάνα βιβλίο...
τα σεικο τα σπορτουρα εχουν flying bridge δικε μου και γυροσκοπικο τουρμπιλον και ως τουρμπο παρουσιάζει το φαινόμενο του turbo lag τον χρόνο αδράνειας για να φουσκώσει η τουρμπίνα και να κινηθούν τα γρανάζια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
τα σεικο τα σπορτουρα εχουν flying bridge δικε μου και γυροσκοπικο τουρμπιλον και ως τουρμπο παρουσιάζει το φαινόμενο του turbo lag τον χρόνο αδράνειας για να φουσκώσει η τουρμπίνα και να κινηθούν τα γρανάζια

Είδατε που ερχεστε στα λόγια μου; Οι κάτοχοί τους γνώριζαν αυτό το πρόβλημα και γι αυτον τον λογο προσπαθουσαν να τα κατεβάσουν κάτω απο τα 6 Hz. :)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Παπαριες φλαμπε.

Κύριε τα Casio που χρησιμοποιείτε όταν πηγαίνετε για ψάρεμα με πετονιά δεν εχουν σχέση με το sportuva πού το φορούν οι ταχύτεροι πιλότοι f1. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται ειναι πατέντα για να αντιμετωπισθούν οι θερμικές τριβές που δημιουργούνται  στα πολλά g με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το μαγνητικό πεδίο του ρολογιού. Ρολόι που ξεπερνάει τους περιορισμούς των φυσικών νόμων.
Μάλλον θα ήταν πιο χρήσιμες οι παρατηρήσεις σας σε είδη αλιείας, πετονιές, δολώματα και τα σχετικά.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ξημεροβραδυαζεσαι...

ρε συ βελτιώνεσαι! μεγάλες λέξεις... σύνθετες έννοιες...
είδες για να κάθεσαι να σε ''διδάσκω''....
Μαθαίνεις Λουκέντιε!!
ευγε με αυτόν τον ρυθμό σε 5-6 χρόνια θα το βγάλεις το δημοτικό...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Κύριε τα Casio που χρησιμοποιείτε όταν πηγαίνετε για ψάρεμα με πετονιά δεν εχουν σχέση με το sportuva πού το φορούν οι ταχύτεροι πιλότοι f1. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται ειναι πατέντα για να αντιμετωπισθούν οι θερμικές τριβές που δημιουργούνται  στα πολλά g με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το μαγνητικό πεδίο του ρολογιού. Ρολόι που ξεπερνάει τους περιορισμούς των φυσικών νόμων.
Μάλλον θα ήταν πιο χρήσιμες οι παρατηρήσεις σας σε είδη αλιείας, πετονιές, δολώματα και τα σχετικά.

Δοκίμασε σε θάλαμο αντιβαρύτητας με κενό αέρα και θα σωθείς , εγω τα δικά μου τα έχω στείλει στη NASA σε ειδική θυρίδα.

Κοστίζει κάτι παραπάνω απο τις κανονικές αλλά αξίζει ,ξεχνάς τα service σε αντιπροσωπείες για πάντα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε συ βελτιώνεσαι! μεγάλες λέξεις... σύνθετες έννοιες...
είδες για να κάθεσαι να σε ''διδάσκω''....
Μαθαίνεις Λουκέντιε!!
ευγε με αυτόν τον ρυθμό σε 5-6 χρόνια θα το βγάλεις το δημοτικό...

Προσπαθω, τι να κανω...... :birdman:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αν προλάβεις γιατι δεν σε βλέπω και πολυ σόι...
κουρασμένο σε κόβω...

Συνημμένα

• 621.jpg
    621.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 81

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Κύριε τα Casio που χρησιμοποιείτε όταν πηγαίνετε για ψάρεμα με πετονιά δεν εχουν σχέση με το sportuva πού το φορούν οι ταχύτεροι πιλότοι f1. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται ειναι πατέντα για να αντιμετωπισθούν οι θερμικές τριβές που δημιουργούνται  στα πολλά g με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το μαγνητικό πεδίο του ρολογιού. Ρολόι που ξεπερνάει τους περιορισμούς των φυσικών νόμων.

Άλλος ταραμοπολτος...

Για τα g έχουν προβλέψει  με το να του φορέσουν παράλληλα  πηνία με διπλό σωλήνα κρουξ σε αντίθετες γωνίες Κάστερ. Αυτά που γράφετε να πάτε να τα πείτε σε καμια κονσοματζου στα κωλομπαρα που συχναζετε.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν προλάβεις γιατι δεν σε βλέπω και πολυ σόι...
κουρασμένο σε κόβω...

Μην ανησυχεις Χορχε μου, παππουλης σαν εσενα που χρειαζεσαι ενα σκασμο Βιαγκρα για να σου σηκωθει δεν ειμαι..... :-*

Δεν μου λες εκανες κανενα παρανομο εξτρακι?  :think: :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Προσπαθω, τι να κανω...

το ξέρω αγόρι μου το ξέρω...
θέλω να βάλεις τα δυνατά σου όμως γιατί έχεις μείνει λίγο πίσω...
άντε τώρα να μελετήσεις και αν δεν πείς καμιά μαλακία μεσα στο επόμενο δεκάλεπτο
μπορεί να σε αφήσω να μου χαιδέψεις τα Πατέκ μου...
Δύκολα σου βάζω ε???
να το κάνω δίλεπτο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom