jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σε ευχαριστω φιλε.....ρολογια των 1000-5000 εδω στο φορουμ φανταζουν λιγα..στα αλλα που αναφερονται..
κάτσε να βάλω το επετειακό με τον κόκκινο φιόγκο...
κοίτα τώρα που θα επαινέσουν και την φωτογραφία μου... ως επαγγελματική...
με έχουν πει φωτογράφο... ρολογά... προμότορα... νταβά...
τελικά I am a contemporary renaissance man!!!
κάνα ρολόι θα βάλετε φιδέμπορες?
ασε δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες ακριβά ρολόγια...
σύμφωνα με έγκυρες πηγές... μόνο 15 ΠΠ υπάρχουν στην Αθήνα... χαχαχα...
σε κάνα μήνα θα γίνουν 16 που θα μου φέρει ένα ο ΠάνσΠι να το δώσω στον φιδέμπορα...
με κομπλικασιόν ακούς ε? μη φέρεις κάνα φτηνιάρικο σαν τα δικά μου...
Πριν προβειτε σε οιαδήποτε συναλλαγή ελεγξατε για ρωγμές στα ρουμπίνια εκκεντροφόρου.φίλε πάνσπι θα ρωτήσω τις διαδικασίες και θα σου απαντήσω, ευχαριστώ για τα πμ
Πριν προβειτε σε οιαδήποτε συναλλαγή ελεγξατε για ρωγμές στα ρουμπίνια εκκεντροφόρου.
Εγώ το είπα οποίος το πάρει μπορεί να το ελέγξειΠριν προβειτε σε οιαδήποτε συναλλαγή ελεγξατε για ρωγμές στα ρουμπίνια εκκεντροφόρου.
ειναι νέο μοντέλο εχει περάσει ανάκληση φιλε μην παραπλανεις ενδεχόμενους αγοραστές πάτε να φάτε το ρολόι του παιδιού τσάμπα ενώ ξέρετε τι αξίζει δεν σας εχουμε μάθει τόσα χρονια εδω μεςα τι λαμόγια είσαστεΠριν προβειτε σε οιαδήποτε συναλλαγή ελεγξατε για ρωγμές στα ρουμπίνια εκκεντροφόρου.
Κανε κανε φοτοσοπ της προκοπης........
ειναι εκτός ζώνης Σέγκεν φιλε θα χρειαστεί να του βγάλει διαβατήριο δεν ειμαι σίγουρος μπορεί και βίζα ;)Το πολυ πολυ να το στειλει Ιαπωνια για ανακατασκευη τυπε.
άρε ψάρακα τσίμπησες πάλι κι έτρεξες να ψάξεις...
γι' αυτό την έβαλα... για να πέσεις και να παίρνεις...
Εσυ ΠΠ δεν εχεις οποτε τι φωναζεις............
Ναι καλα και τις αλλες που εβαλες?????.................
ειναι νέο μοντέλο εχει περάσει ανάκληση φιλε μην παραπλανεις ενδεχόμενους αγοραστές πάτε να φάτε το ρολόι του παιδιού τσάμπα ενώ ξέρετε τι αξίζει δεν σας εχουμε μάθει τόσα χρονια εδω μεςα τι λαμόγια είσαστε
ψάξε ψάξε
πουν το Πατεκ σου...????
δεν θα το βρείς...
Ειπαμε ο κρεμπιες με αφιερωση θα ερθει τον αλλο μηνα, μην βιαζεσαι............