brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.901
- Πόντοι
- 2.606
ναι με ραποκλειδοΕπειδή δεν βλέπω καλά, είναι βιδωτή η κορώνα;
ναι με ραποκλειδοΕπειδή δεν βλέπω καλά, είναι βιδωτή η κορώνα;
Σε ευχαριστώ είναι τι ρόλοι της F1 ΠΟΥ ΔΙΑΦΉΜΙΖΕ Ο BUTON...φιλε κακως που στο λεω αλλα ο οικος δημοπρασιων bonhams πουλησε ενα τετοιο γνησιο σε οξιον του νοεμβριου με εστιμειτεντ πραις τα 1200 δολαρια σε τηλεφωνικο μπιντ απο μαιαμι στα 18000 δολαρια
ρε φίλε δε μου έγραψες τιμήΔες τα π.μ σου
τα κυνηγαν πολυ τα σπορτουρα στο εξωτερικο ριξε μια ματια και σε ξενα φορουμ ;)Το συλλεκτικό λες του 2.0-0-7 με tourbillon που είχε βγάλει.
φιλε ψαξου για εξω τσαμπα το δινεις ;)Σε ευχαριστώ είναι τι ρόλοι της F1 ΠΟΥ ΔΙΑΦΉΜΙΖΕ Ο BUTON...
τον ξυπνησε ο μπραμπ,σου χαλασε τη πιατσαρε φίλε δε μου έγραψες τιμή
γιατι ρε δικε μου ηθελες να το φατε τσαμπα το ρολοι?τον ξυπνησε ο μπραμπ,σου χαλασε τη πιατσα![]()
ναι ρε φίλε αλλά αν είναι δηλωμένο το πλαίσιο στην αστυνομία, τι πρέπει να κάνω για να μην μπλέξω?τον ξυπνησε ο μπραμπ,σου χαλασε τη πιατσα![]()
Ευχάριστω ....φιλε ψαξου για εξω τσαμπα το δινεις ;)
εμπορακος μποι μου,εμπορακοςγιατι ρε δικε μου ηθελες να το φατε τσαμπα το ρολοι![]()
μπες τωρα χρυση ευκαιρια στα ρολογια και δες πωλειται σεικο βινταζε στα 6000 ευρω :Sστη Γερμανία στην έκθεση γίνονται ανάρπαστα
το κουτη και τα χαρτια ειναι που ανεβαζουν την τιμη ;)Έχει χαρτιά παιδιά στο γνήσιο κουτή του.....
Μπορεί οποίος θέλει να το ελενξει...Γιατί δεν βγάζουν πλαστά χαρτιά, εδώ τα διαβατήρια είναι με τσιπάκι τώρα και ακόμα κυκλοφορούν πλαστά.
στη Γερμανία στην έκθεση γίνονται ανάρπαστα