Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε σείς μη βάζετε μαιμούδες θα τις δεί ο μεγα-πίθηκας ο Λουσεντ, θα καυλώσει και θα ασελγήσει επί της οθόνης...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
βάλτε ρε αυθεντικά... με χαρτί γνησιότητας, και ιδιόχειρη αφιέρωση...
να τσούξει... το κωλαράκι...
να πάει να ξοδευτεί σε κανα κομπλικασιόν για να επουλώσει το στραπατσαρισμένο του εγώ...

Συνημμένα

• patek_image.1890856.jpg
    patek_image.1890856.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 27

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αλλά αν είναι το φτηνότερο ρεπλίκα, τότε τα υπόλοιπα τι πρέπει να είναι;;;

και τα τρία είναι μαϊμουδάκια που τρώνε μάνγκο (μην ξεχνιόμαστε).

Κοίτα να δεις που τελικά οι Μαϊμούδες είναι τόσο κολλητικές που κι ακόμα το επίσημο website της εταιρείας τις έχει φάτσα κάρτα... Έχεις απόλυτο δίκιο, ο δείκτης είναι εκεί που είπες...

Στέλνω άμεσα μήνυμα στην Rolex να τους ενημερώσω για το ότι πουλάνε ρεπλίκες....

Ντροπή κι αίσχος τους.. όχι μόνο μας κρύβουν τα λεφτά οι βρωμοελβετοί, αλλά μας πουλάνε και ρολόγια μαϊμούδες!!!!

Προτείνω να κατεβούμε σε πορεία διαμαρτυρίας αύριο το μεσημέρι και να απαιτήσουμε την αποβολή τους από τον ΟΗΕ!!!

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Σε αυτό που εβαλες ο gmt δείκτης ειναι κατω απο το δείκτη της ωρα. Ενώ στη φωτο απο το site της rolex ειναι απο πάνω. Τι δεν καταλαβαίνεις?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έχετε πολύ καλά μάτια ρε κωλόπαιδα...
μήπως να φωνάξουμε τον ειδικό?
έχει πουθενά κάνα συλλεκτικό κόκκινο?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πάντως η αλήθεια είναι ότι μπαίνουν ως εξής οι δείκτες
κάτω κάτω οι ώρες
μετά GMT
μετά πρώτα
και τέλος δεύτερα...

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Σε αυτό που εβαλες ο gmt δείκτης ειναι κατω απο το δείκτη της ωρα. Ενώ στη φωτο απο το site της rolex ειναι απο πάνω. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Από τη στιγμή που το βλέπεις κι είσαι σίγουρος, τα λόγια μου περιττά....

Εγώ μια φορά από τη μεγέθυνση της φωτογραφίας δε το βλέπω. Θα ξαναπάω αύριο όμως στην τράπεζα να σου το βγάλω άλλη φωτογραφία, για να σιγουρευτείς ότι είναι μαϊμουδάκι  ;)

Συνημμένα

• IMG_7142.PNG
    IMG_7142.PNG
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 31

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... απο την φωτό...
ακόμα και μαιμου να είναι... το GMT είναι πάντως κορυφαίο ρολόι απο εμφάνιση...
τρελαίνομαι για Pepsi bezels... ιδίως το καλοκαίρι...

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Το gmt ειναι ρεπλικα. Ο κόκκινος δείκτης στο κανονικό ειναι ανάμεσα στην ωρα και τα λεπτά και οχι στον πάτο.

Ομολογώ ότι δεν είμαι τόοοοσο βαθύς γνώστης, μιας και προτιμώ να το φοράω παρά να γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες... Θα επιστρέψω αύριο με περισσότερες φωτογραφίες για να βοηθήσω στην αξιολόγηση.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
να και μία ρέπλικα με το GMT στον πάτο...

Συνημμένα

• replica.jpg
    replica.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 32

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Από τη στιγμή που το βλέπεις κι είσαι σίγουρος, τα λόγια μου περιττά....

Εγώ μια φορά από τη μεγέθυνση της φωτογραφίας δε το βλέπω. Θα ξαναπάω αύριο όμως στην τράπεζα να σου το βγάλω άλλη φωτογραφία, για να σιγουρευτείς ότι είναι μαϊμουδάκι  ;)

Βρε τυπε μας δουλευεις........................ δεν ξερεις απο που αγορασες το ρολοι?  :S

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Βρε τυπε μας δουλευεις........................ δεν ξερεις απο που αγορασες το ρολοι?  :S
Το GMT το αγόρασα από την Rolex στην Βαλαωρίτου το 1999, αυτό το κ*λομάγαζο που τα έχει παραταγμένα στη βιτρίνα... Λες να την πάτησα;;

Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι το πόσο πρόθυμοι είμαστε όλοι στο να καταδείξουμε το πόσο "κακός/χειρότερος/χαζός/ψεύτης" είναι ο συνάνθρωπος μας. Κάτι βέβαια που δε με ξενίζει, αλλά είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησε στην αποχώρησή μου από τον ελλαδικό χώρο προ μιας δεκαετίας.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε συ Βλακέντιε ωραία η νυφούλα σου...
Κώλο δίνει?
Με την καλή έννοια...
ΥΓ να το ξυρίσεις το μουστάκι δεν σε κολακεύει...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 45

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ρε χαρτμπρέηκερ μη κλαίς...
Να σου δώσω κανα Παστέλι Φυστίκ από του Φλωρούσεντ να σου περάσει?

Δωσε ενα στον τυπο αποπανω με τα δυο νταυτονα και το gmt που αγορασε για να την παρτη του και οχι για να τα βλεπουν οι αλλοι. Πολυ διακριτικα αλλωστε, δεν τραβαν την προσοχη (αν ειναι μαιμουδες βεβαια γιατι τα αληθινα βγαζουν ματι)

Ta pp δεν ταιριαζουν στο στυλ μου (εστω και αν προκειται για παστελ φυστικ :cheesy: )

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το GMT το αγόρασα από την Rolex στην Βαλαωρίτου το 1999, αυτό το κ*λομάγαζο που τα έχει παραταγμένα στη βιτρίνα... Λες να την πάτησα;;

Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι το πόσο πρόθυμοι είμαστε όλοι στο να καταδείξουμε το πόσο "κακός/χειρότερος/χαζός/ψεύτης" είναι ο συνάνθρωπος μας. Κάτι βέβαια που δε με ξενίζει, αλλά είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησε στην αποχώρησή μου από τον ελλαδικό χώρο προ μιας δεκαετίας.

Αν το ρολοι το αγορασες απο την Ρολεξ Βαλαωριτου και Βουκουρεστιου πρεπει να εχει ερθει με κουτι και χαρτια και πρεπει να ειναι σιγουρα γνησιο. Πως εγινε και υπαρχουν τετοια ερωτιματικα τωρα τυπε?

Πηγαινε το σε ενα ρολογα να το ανοιξει απο πισω και θα σου πει αμεσως αν ειναι γνησιο η μαιμου. ;)

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αν το ρολοι το αγορασες απο την Ρολεξ Βαλαωριτου και Βουκουρεστιου πρεπει να εχει ερθει με κουτι και χαρτια και πρεπει να ειναι σιγουρα γνησιο. Πως εγινε και υπαρχουν τετοια ερωτιματικα τωρα τυπε?

Πηγαινε το σε ενα ρολογα να το ανοιξει απο πισω και θα σου πει αμεσως αν ειναι γνησιο η μαιμου. ;)
Δεν έχω ούτε απορία αλλά ούτε και κάποιο λόγο να αναρωτιέμαι για το κατά πόσο είναι αυθεντικό ή όχι το ρολόι, μιας και τα χαρτιά του έχει, αλλά και για επισκευή έχει πάει (δις) χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Απλά διασκεδάζω να τους "συναγωνιστές" που προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι γνήσιο. Όσον αφορά τις επισκευές, και οι δύο έχουν γίνει επί Ελβετικού εδάφους.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Τι γνωμη εχετε για τα RADO?

brabus67