jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ρε σείς μη βάζετε μαιμούδες θα τις δεί ο μεγα-πίθηκας ο Λουσεντ, θα καυλώσει και θα ασελγήσει επί της οθόνης...
Αλλά αν είναι το φτηνότερο ρεπλίκα, τότε τα υπόλοιπα τι πρέπει να είναι;;;
και τα τρία είναι μαϊμουδάκια που τρώνε μάνγκο (μην ξεχνιόμαστε).
Σε αυτό που εβαλες ο gmt δείκτης ειναι κατω απο το δείκτη της ωρα. Ενώ στη φωτο απο το site της rolex ειναι απο πάνω. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Το gmt ειναι ρεπλικα. Ο κόκκινος δείκτης στο κανονικό ειναι ανάμεσα στην ωρα και τα λεπτά και οχι στον πάτο.
Από τη στιγμή που το βλέπεις κι είσαι σίγουρος, τα λόγια μου περιττά....
Εγώ μια φορά από τη μεγέθυνση της φωτογραφίας δε το βλέπω. Θα ξαναπάω αύριο όμως στην τράπεζα να σου το βγάλω άλλη φωτογραφία, για να σιγουρευτείς ότι είναι μαϊμουδάκι ;)
Το GMT το αγόρασα από την Rolex στην Βαλαωρίτου το 1999, αυτό το κ*λομάγαζο που τα έχει παραταγμένα στη βιτρίνα... Λες να την πάτησα;;Βρε τυπε μας δουλευεις........................ δεν ξερεις απο που αγορασες το ρολοι? :S
Ρε χαρτμπρέηκερ μη κλαίς...
Να σου δώσω κανα Παστέλι Φυστίκ από του Φλωρούσεντ να σου περάσει?
Το GMT το αγόρασα από την Rolex στην Βαλαωρίτου το 1999, αυτό το κ*λομάγαζο που τα έχει παραταγμένα στη βιτρίνα... Λες να την πάτησα;;
Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι το πόσο πρόθυμοι είμαστε όλοι στο να καταδείξουμε το πόσο "κακός/χειρότερος/χαζός/ψεύτης" είναι ο συνάνθρωπος μας. Κάτι βέβαια που δε με ξενίζει, αλλά είναι ένας από τους λόγους που με οδήγησε στην αποχώρησή μου από τον ελλαδικό χώρο προ μιας δεκαετίας.
Δεν έχω ούτε απορία αλλά ούτε και κάποιο λόγο να αναρωτιέμαι για το κατά πόσο είναι αυθεντικό ή όχι το ρολόι, μιας και τα χαρτιά του έχει, αλλά και για επισκευή έχει πάει (δις) χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Αν το ρολοι το αγορασες απο την Ρολεξ Βαλαωριτου και Βουκουρεστιου πρεπει να εχει ερθει με κουτι και χαρτια και πρεπει να ειναι σιγουρα γνησιο. Πως εγινε και υπαρχουν τετοια ερωτιματικα τωρα τυπε?
Πηγαινε το σε ενα ρολογα να το ανοιξει απο πισω και θα σου πει αμεσως αν ειναι γνησιο η μαιμου. ;)
Τι γνωμη εχετε για τα RADO?