You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
σου πα ότι δεν θα αντέξεις και θα την πείς την μαλακία σου...Μην ανησυχεις Χορχε μου, παππουλης σαν εσενα που χρειαζεσαι ενα σκασμο Βιαγκρα για να σου σηκωθει δεν ειμαι..... :-*
Δεν μου λες εκανες κανενα παρανομο εξτρακι?
τώρα ξέχνα τα Πατέκ...
κοίτα εσύ που είσαι γεννηθείς το '51... μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάς για παππούληδες... μου ρίχνεις πάρα πολλά χρόνια...
όσο για τα εξτράκια... σχεδόν κάθε μέρα φίλε μου... κάθε μέρα που σε σβήνω απο τον χάρτη μου φαίνεται σαν το καλύτερο παράνομο εξτράκι...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ναι καλα Χορχε μου να ονειρευεσαι για ΠΠ.
Ακομα και τα ομεγα που μας εβαλες μουφα ηταν. :-*
φαλτσάρεις... πισωγυρίσματα βλέπω...
Ωμέγα είπαμε... το λέει και το όνομα...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ονειρευεσαι...
και χαρτί γνησιότητας και αφιέρωση και φωτό φίλε...
ακόμα τρίβεις τα μάτια σου...
κι έχω ακόμα δύο...
αλλά τα φυλάω για αργότερα...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
αυτό μάλιστα! είναι ρολόι που ταιριάζει απόλυτα στην πληθωρική σου προσωπικότητα...
του Νεόβλακα...
ειλικρινά και να με πληρώνανε δεν θα το φορούσα ποτέ...
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ... ρε σύ... τοσα ωραία ρολόγια έχει ο Πατέλ Σουλείπ αυτό διάλεξες...?
σε λυπάμαι ειλικρινά αν ξόδεψες λεφτά για να το παίζεις Λουδοβίκος 16ος...
στο 2015 ζούμε...
πάρε ένα κάσιο... είναι πιο όμορφα...
α και στο 5175 ζήτα μετατροπή να σου βάλουν μπαταρία να μην κουράζεσαι να το κουρδίζεις...
κάτσε να στο φτιάξω γιατί είσαι και άσχετος και άχρηστος...
πάντως ρε σύ εγώ το είδα το βίντεο και ντάξει το αποφάσισα να το πάρω το ρολόι... με έπεισες...
κι ας είναι και λίγο ακριβό στα 2.6Μ $ .. κι ας είναι και λίγο βαρύ στο 1 κιλό... και στα 47 mm κάσα...
κι ας φτιαχτούν και μόνο 6 στον κόσμο...
αυτό που βάρυνε στην απόφαση μου καθοριστικά βέβαια... είναι ότι πρέπει να περάσεις υποχρεωτικά και ίντερβιου για να σου κάνουν την τιμή να τους πληρώσεις...
τότε σιγουρεύτηκα ότι αυτό το ρολόι ΕΣΥ Λούσεντ μου... ΔΕΝ πρόκειται να το αποκτήσεις ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ακόμα και τα διπλά λεφτά να τους δώσεις...
μάλλον πιθανότατα πάλι έβαλες το βίντεο χωρίς να το δείς μέχρι τέλους...
μα τι λέω... εγώ έβαλα το βίντεο...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
σου πα ότι δεν θα αντέξεις και θα την πείς την μαλακία σου...
τώρα ξέχνα τα Πατέκ...
κοίτα εσύ που είσαι γεννηθείς το '51... μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάς για παππούληδες... μου ρίχνεις πάρα πολλά χρόνια...
όσο για τα εξτράκια... σχεδόν κάθε μέρα φίλε μου... κάθε μέρα που σε σβήνω απο τον χάρτη μου φαίνεται σαν το καλύτερο παράνομο εξτράκι...
Ετσι παππουλη..............
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Λοιπόν μάγκες, επειδή είστε όλοι γατάκια, ένα έχω να σας πω. Μακριά τα χέρια σας από το σπορτούρα. Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προσκομίζοντας ως αποδεικτικά τα πμ με τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Ο δικηγόρος μου (κος Άλεξ) είναι σίγουρος ότι θα τα κερδίσω εφόσον δεν βρεθεί άλλος να προσκομίσει πμ νωρίτερα από τα δικά μου.
Η ανοιχτή συζήτηση άλλωστε στο θρεντ, αποδεικνύει ότι προηγούμαι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου.
Μια ερώτηση μόνο τεχνικής φύσεως,
μέσα στο λάδι βάζουμε και αλάτι χονδρό για την υγρασία?
Η ανοιχτή συζήτηση άλλωστε στο θρεντ, αποδεικνύει ότι προηγούμαι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.089
- Πόντοι
- 26.096
Λοιπόν μάγκες, επειδή είστε όλοι γατάκια, ένα έχω να σας πω. Μακριά τα χέρια σας από το σπορτούρα. Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προσκομίζοντας ως αποδεικτικά τα πμ με τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Ο δικηγόρος μου (κος Άλεξ) είναι σίγουρος ότι θα τα κερδίσω εφόσον δεν βρεθεί άλλος να προσκομίσει πμ νωρίτερα από τα δικά μου.
Εφόσον ο δικηγόρος σας είναι σίγουρος τότε και εμείς είμεθα σίγουροι ότι το σπορτούρα θα πάει σε άλλα χέρια ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Εφόσον ο δικηγόρος σας είναι σίγουρος τότε και εμείς είμεθα σίγουροι ότι το σπορτούρα θα πάει σε άλλα χέρια ...
ζηλεύετε επειδή είναι ο μόνος που καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα μέσω πμ ;)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.089
- Πόντοι
- 26.096
ζηλεύετε επειδή είναι ο μόνος που καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα μέσω πμ ;)
Δεν καταθέτει απλώς αλλά [ σύμφωνα με όσα ο ίδος ισχυρίζεται και η κα. Ρόζυ είναι η μόνη που τον πιστεύει ] κερδίζει και δίκες με π.μ.!!!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
επίσης μου ανέφερε ότι μόνο από άλλον τιμημένο μπορεί να το χάσω, αλλά οι κύριοι Χόρχε και Λούσεντ είναι απασχολημένοι με το ΠΠ.Δεν καταθέτει απλώς αλλά [ σύμφωνα με όσα ο ίδος ισχυρίζεται και η κα. Ρόζυ είναι η μόνη που τον πιστεύει ] κερδίζει και δίκες με π.μ.!!!
Πολιτισμένα Πουστριλίκια
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.089
- Πόντοι
- 26.096
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.917
- Πόντοι
- 2.606
αυτος ο μαλακας ο αντισθενης φταιει που δεν επεμβαινει αυτεπαγγελτα να κλειδωσει το θρεντ και να προστατεψει τον φιλο που πανε να του φανε το σπορτουρα για ενα κομματι ψωμι οι γνωστοι μαλακες λαμογια που λυμαινονται τις αγγελιες εδω και χρονια και τις ευκαιριες απο αδαης πωλητες που κατα καιρους εμφανιζονται στον παροντα ιστοτοποΛοιπόν μάγκες, επειδή είστε όλοι γατάκια, ένα έχω να σας πω. Μακριά τα χέρια σας από το σπορτούρα. Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προσκομίζοντας ως αποδεικτικά τα πμ με τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Ο δικηγόρος μου (κος Άλεξ) είναι σίγουρος ότι θα τα κερδίσω εφόσον δεν βρεθεί άλλος να προσκομίσει πμ νωρίτερα από τα δικά μου.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ευτυχώς υπάρχουν οι θεματοφύλακες των αξιών του παρόντος ιστοτόπου, προστάτες των αγνών και αδόλων μελών. Ο Άλεξ έχει ήδη κινήσει διαδικασίες στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενώ με πρωτοβουλία της Ρόζυ (με ένα ζ) στο επόμενο κρίσιμο eurogroup θα συζητηθεί η πιθανότητα άσκησης capitol control προκειμένου να αποφευχθεί η εξωθεσμική αρπαγή από τα χέρια του Nick του σπορτούρα μέσω μαζικής διακίνησης κεφαλαίων.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η φωτό επαγγελματική!
Δικιά μου φυσικά...
Δικιά μου φυσικά...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Να όλα τα "παιδιά μου" μαζί σε μια οικογενειακή φωτογραφία
Ωραιος τυπε.
Αλλά αν είναι το φτηνότερο ρέπλικα, τότε τα υπόλοιπα τι πρέπει να είναι;;;Το gmt ειναι ρεπλικα. Ο κόκκινος δείκτης στο κανονικό ειναι ανάμεσα στην ωρα και τα λεπτά και οχι στον πάτο.
και τα τρία είναι μαϊμουδάκια που τρώνε μάνγκο (μην ξεχνιόμαστε).
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K