Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι καλα Χορχε μου να ονειρευεσαι για ΠΠ.  :grin:

Ακομα και τα ομεγα που μας εβαλες μουφα ηταν.  :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μην ανησυχεις Χορχε μου, παππουλης σαν εσενα που χρειαζεσαι ενα σκασμο Βιαγκρα για να σου σηκωθει δεν ειμαι..... :-*
Δεν μου λες εκανες κανενα παρανομο εξτρακι?  :think: :grin:
σου πα ότι δεν θα αντέξεις και θα την πείς την μαλακία σου...
τώρα ξέχνα τα Πατέκ...
κοίτα εσύ που είσαι γεννηθείς το '51... μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάς για παππούληδες... μου ρίχνεις πάρα πολλά χρόνια...
όσο για τα εξτράκια... σχεδόν κάθε μέρα φίλε μου... κάθε μέρα που σε σβήνω απο τον χάρτη μου φαίνεται σαν το καλύτερο παράνομο εξτράκι...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ναι καλα Χορχε μου να ονειρευεσαι για ΠΠ.  :grin:
Ακομα και τα ομεγα που μας εβαλες μουφα ηταν.  :-*

φαλτσάρεις... πισωγυρίσματα βλέπω...
Ωμέγα είπαμε... το λέει και το όνομα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό μάλιστα! είναι ρολόι που ταιριάζει απόλυτα στην πληθωρική σου προσωπικότητα...
του Νεόβλακα...

ειλικρινά και να με πληρώνανε δεν θα το φορούσα ποτέ...
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ... ρε σύ... τοσα ωραία ρολόγια έχει ο Πατέλ Σουλείπ αυτό διάλεξες...?

σε λυπάμαι ειλικρινά αν ξόδεψες λεφτά για να το παίζεις Λουδοβίκος 16ος...
στο 2015 ζούμε...
πάρε ένα κάσιο... είναι πιο όμορφα...
α και στο 5175 ζήτα μετατροπή να σου βάλουν μπαταρία να μην κουράζεσαι να το κουρδίζεις...

κάτσε να στο φτιάξω γιατί είσαι και άσχετος και άχρηστος...

πάντως ρε σύ εγώ το είδα το βίντεο και ντάξει το αποφάσισα να το πάρω το ρολόι... με έπεισες...
κι ας είναι και λίγο ακριβό στα 2.6Μ $ .. κι ας είναι και λίγο βαρύ στο 1 κιλό... και στα 47 mm κάσα...
κι ας φτιαχτούν και μόνο 6 στον κόσμο...
αυτό που βάρυνε στην απόφαση μου καθοριστικά βέβαια... είναι ότι πρέπει να περάσεις υποχρεωτικά και ίντερβιου για να σου κάνουν την τιμή να τους πληρώσεις...
τότε σιγουρεύτηκα ότι αυτό το ρολόι ΕΣΥ Λούσεντ μου... ΔΕΝ πρόκειται να το αποκτήσεις ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ακόμα και τα διπλά λεφτά να τους δώσεις...
μάλλον πιθανότατα πάλι έβαλες το βίντεο χωρίς να το δείς μέχρι τέλους...
μα τι λέω... εγώ έβαλα το βίντεο...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σου πα ότι δεν θα αντέξεις και θα την πείς την μαλακία σου...
τώρα ξέχνα τα Πατέκ...
κοίτα εσύ που είσαι γεννηθείς το '51... μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάς για παππούληδες... μου ρίχνεις πάρα πολλά χρόνια...
όσο για τα εξτράκια... σχεδόν κάθε μέρα φίλε μου... κάθε μέρα που σε σβήνω απο τον χάρτη μου φαίνεται σαν το καλύτερο παράνομο εξτράκι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι παππουλη..............  :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Λοιπόν μάγκες, επειδή είστε όλοι γατάκια, ένα έχω να σας πω. Μακριά τα χέρια σας από το σπορτούρα. Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προσκομίζοντας ως αποδεικτικά τα πμ με τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Ο δικηγόρος μου (κος Άλεξ) είναι σίγουρος ότι θα τα κερδίσω εφόσον δεν βρεθεί άλλος να προσκομίσει πμ νωρίτερα από τα δικά μου.

Η ανοιχτή συζήτηση άλλωστε στο θρεντ, αποδεικνύει ότι προηγούμαι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου.

Μια ερώτηση μόνο τεχνικής φύσεως,

μέσα στο λάδι βάζουμε και αλάτι χονδρό για την υγρασία?  :think:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.089
Πόντοι
26.096
Λοιπόν μάγκες, επειδή είστε όλοι γατάκια, ένα έχω να σας πω. Μακριά τα χέρια σας από το σπορτούρα. Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προσκομίζοντας ως αποδεικτικά τα πμ με τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Ο δικηγόρος μου (κος Άλεξ) είναι σίγουρος ότι θα τα κερδίσω εφόσον δεν βρεθεί άλλος να προσκομίσει πμ νωρίτερα από τα δικά μου.

Η ανοιχτή συζήτηση άλλωστε στο θρεντ, αποδεικνύει ότι προηγούμαι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου.

Εφόσον ο δικηγόρος σας είναι σίγουρος τότε και εμείς είμεθα σίγουροι ότι το σπορτούρα θα πάει σε άλλα χέρια  ...  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εφόσον ο δικηγόρος σας είναι σίγουρος τότε και εμείς είμεθα σίγουροι ότι το σπορτούρα θα πάει σε άλλα χέρια  ...  :2funny:

ζηλεύετε επειδή είναι ο μόνος που καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα μέσω πμ  ;)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.089
Πόντοι
26.096
ζηλεύετε επειδή είναι ο μόνος που καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα μέσω πμ  ;)

Δεν καταθέτει απλώς αλλά [ σύμφωνα με όσα ο ίδος ισχυρίζεται και η κα. Ρόζυ είναι η μόνη που τον πιστεύει ] κερδίζει και δίκες με π.μ.!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν καταθέτει απλώς αλλά [ σύμφωνα με όσα ο ίδος ισχυρίζεται και η κα. Ρόζυ είναι η μόνη που τον πιστεύει ] κερδίζει και δίκες με π.μ.!!!
επίσης μου ανέφερε ότι μόνο από άλλον τιμημένο μπορεί να το χάσω, αλλά οι κύριοι Χόρχε και Λούσεντ είναι απασχολημένοι με το ΠΠ.

Πολιτισμένα Πουστριλίκια  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.917
Πόντοι
2.606

αυτος ο μαλακας ο αντισθενης φταιει που δεν επεμβαινει αυτεπαγγελτα να κλειδωσει το θρεντ και να προστατεψει τον φιλο που πανε να του φανε το σπορτουρα για ενα κομματι ψωμι οι γνωστοι μαλακες λαμογια που λυμαινονται τις αγγελιες  εδω και χρονια και τις ευκαιριες απο αδαης πωλητες που κατα καιρους εμφανιζονται στον παροντα ιστοτοπο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ευτυχώς υπάρχουν οι θεματοφύλακες των αξιών του παρόντος ιστοτόπου, προστάτες των αγνών και αδόλων μελών. Ο Άλεξ έχει ήδη κινήσει διαδικασίες στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενώ με πρωτοβουλία της Ρόζυ (με ένα ζ) στο επόμενο κρίσιμο eurogroup θα συζητηθεί η πιθανότητα άσκησης capitol control προκειμένου να αποφευχθεί η εξωθεσμική αρπαγή από τα χέρια του Nick του σπορτούρα μέσω μαζικής διακίνησης κεφαλαίων.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πωλούνται Παστέλ Πουστιρλίκ σε όλες τις αποχρώσεις
Σε τιμές λογικές, γίνονται και ευκολίες...
Με κάθε αγορά, δώρο ο Λούσεντ51....
Και ένα πεντόκιλο αλάτι χοντρό γιατί αλλιώς δεν τρώγεται...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 52

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η φωτό επαγγελματική!
Δικιά μου φυσικά...

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Να όλα τα "παιδιά μου" μαζί σε μια οικογενειακή φωτογραφία

Συνημμένα

• IMG_7138.JPG
    IMG_7138.JPG
    148,7 KB · Εμφανίσεις: 53

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Το gmt ειναι ρεπλικα. Ο κόκκινος δείκτης στο κανονικό ειναι ανάμεσα στην ωρα και τα λεπτά και οχι στον πάτο.

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Το gmt ειναι ρεπλικα. Ο κόκκινος δείκτης στο κανονικό ειναι ανάμεσα στην ωρα και τα λεπτά και οχι στον πάτο.
Αλλά αν είναι το φτηνότερο ρέπλικα, τότε τα υπόλοιπα τι πρέπει να είναι;;;

και τα τρία είναι μαϊμουδάκια που τρώνε μάνγκο (μην ξεχνιόμαστε).

Συνημμένα

• see no evil.jpg
    see no evil.jpg
    146,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom