alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι εννοεις?Τρελή ελεινιδα η εισαγγελέας
Θα τη σκαπουλαρουν εξαιτίας της
Τι εννοεις?Τρελή ελεινιδα η εισαγγελέας
Θα τη σκαπουλαρουν εξαιτίας της
«Η Ελένη ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και με πολύ υψηλούς στόχους. Αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι-σύμβολο …Η Ελένη αντιστάθηκε με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι η κατάρα της ζωής τους»
Αυτό εδώ το μίσανδρο ΠΡΑΓΜΑ αγορεύει από έδρα;
Ούτε για ρακοσυλλέκτρια δεν κάνει.
Καλή επιστροφή στο 1500 και στο κυνήγι μαγισσών
Εχεις δικιο, καταντησε αηδια πιαγια να λεμε την αληθεια οι δολοφονοι ηταν καθικια απο τα λιγα.αλλα καταντησε σιριαλ αυτη η ιστορια πια.
H εισαγγελέας έκανε ανάρτηση (!) στο Facebook με το λουλούδι που της έδωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. «Το ωραιότερο δώρο της ζωής μου» έγραψε. Σαν να καλεί τους κατηγορούμενους να κάνουν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για κακοδικίαΤι εννοεις?
ελλεηνιδα ηταν ρε τυπε τι περιμενατε να πεσουν στα μαλακα?υποσυνειδητα βαζουνε τον εαυτο τους στο ρολο του θυματος ολες αυτες και ας το παιζουνε χιτλερ.απλα αν δικαζε αντρας ισως τρωγανε σκετο ισοβια αντι να παρουνε και μπονουςH εισαγγελέας έκανε ανάρτηση (!) στο Facebook με το λουλούδι που της έδωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. «Το ωραιότερο δώρο της ζωής μου» έγραψε. Σαν να καλεί τους κατηγορούμενους να κάνουν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για κακοδικία
Νομιζω αν δεν ειναι τελεσιδικη η αποφαση, δεν μπορεις να πας στο ΕΔΔΑH εισαγγελέας έκανε ανάρτηση (!) στο Facebook με το λουλούδι που της έδωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. «Το ωραιότερο δώρο της ζωής μου» έγραψε. Σαν να καλεί τους κατηγορούμενους να κάνουν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για κακοδικία
Δε θελω να πέσουν ουτε στα μαλακά ουτε στα σκληρα.ελλεηνιδα ηταν ρε τυπε τι περιμενατε να πεσουν στα μαλακα?υποσυνειδητα βαζουνε τον εαυτο τους στο ρολο του θυματος ολες αυτες και ας το παιζουνε χιτλερ.απλα αν δικαζε αντρας ισως τρωγανε σκετο ισοβια αντι να παρουνε και μπονους
ενταξει πανω κατω αυτο πηρανε.απλα τους δικασανε ελεηνιδες οπως σου ειπα και αν ειχαν 1 στο 1000000 πιθανοτητες να πεσουν στα μαλακα τις χασανε.αν και λογω του ειδεχθους εγκληματος και της διαστασης που πηρε δεν πιστευω οτι ειχανε πιθανοτητες για κατι διαφορετικοΔε θελω να πέσουν ουτε στα μαλακά ουτε στα σκληρα.
Θελω να πάρουν την ποινη που τους αξίζει και ανωμαλες τρελές σαν την εισαγγελέα να παίρνουν πουλο σαν ακαταλληλες για αυτη τη δουλειά
βασικα για να πω την καφριλα μου καλα να παθουνε που ασχοληθηκαν με αυτο το μπαζο οι τελειωμενοι αγαμητοι.παρωδια που καταντησε τραγωδια .τελικα τα τσαρδια ειναι υγεια
γνωμη σουαίσχος σου
Και τι να εκανε απο την αλλη ακρη της χώρας,να της απαγορευε τις παρτούζες?παντως... βλεπω πολυ ευκολα να αποδιδονται ευθυνες δεξια και αριστερα, μεχρι και στους ... δασκαλους πολεμικων τεχνων. Σε λιγο θα φτασουν οι ευθυνες και στις εταιρειες παρασκευης στεροειδων.
Καμια ευθυνη εχουν οι γονεις της μηπως για την προσωπικοτητα, το λαηφστάηλ και τις παρεες της κορης? Ετσι λιγο οσο παταει ο ελεφαντας. Ο φαδερ πρεπει να ειναι πολυ προοδευτικος οπως τον εκοψα παντως.
Σόου του ΚούγιαΟχι ρε φιλε. Οχι.
Αυτος δεν φταιει.
Ενας ανθρωπος με θολωμενο μυαλο ειναι.
Και τον τσιγκλανε συνεχεια να εκτιθεται με δηλωσεις.
Επρεπε να τον προστατευσουν.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Και τι να εκανε απο την αλλη ακρη της χώρας,να της απαγορευε τις παρτούζες?
Τι μπορουσε να κανει για να μην τρωει ψωλες αβερτα?
οχι ρε φιλε κανεις λαθος.ηταν απολυτα λογικα να παει μετα τα μεσανυχτα με ενα τυπο που γνωριζε 2 3 μερεςκαι με ενα φιλο του μαζι σε αγνωστο μερος.επειδη ηταν πολυ ανοιχτομυαλη και προοδευτικη.αυτα υπονοησα και εγω και με βριζανε.και δεν εχω κανενα σκοπο να υπερασπιστω τους θυτες.φυσικα και εχουν την απολυτη σχεδον ευθυνη.απλα αν ειχε μεγαλωσει σωστα η μακαριτισσα θα ζουσε.αλλα ο πολυς φεμινισμος και η προοδευτικοτητα βλαπτει καμια φοραπαντως... βλεπω πολυ ευκολα να αποδιδονται ευθυνες δεξια και αριστερα, μεχρι και στους ... δασκαλους πολεμικων τεχνων. Σε λιγο θα φτασουν οι ευθυνες και στις εταιρειες παρασκευης στεροειδων.
Καμια ευθυνη εχουν οι γονεις της μηπως για την προσωπικοτητα, το λαηφστάηλ και τις παρεες της κορης? Ετσι λιγο οσο παταει ο ελεφαντας. Ο φαδερ πρεπει να ειναι πολυ προοδευτικος οπως τον εκοψα παντως.
Ρε ψηλε στο μπουρδελα.κομ βρισκομαστε.χαχαχαχα αυτα εκανε ε? δεν ξερω τυπε, δεν ειμαι γονεας και δεν σκοπευω να γινω, αλλα εχω μαθει οτι η αγωγη λαμβανεται απο το σπιτι.