αλλοι θα τους κανουν ιδιαιτερως τον ελληναθα τους κάνεις επισκεπτηριο τθπε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 521
- Like
- 73.029
- Πόντοι
- 41.129
να ετοιμαζονται τα κομματα της αντιπολιτευσης να λαβουν τις θεσεις των βουλευτων της νδ στα δωδεκανησσα στις επερχομενες εθνικες εκλογες
νταξει τθπε σιγα μην πέσει και ο τραμπ απο την υποθεση τοπαλουδη...
σε δυο χρόνια δε θα θυμάται κανεις τίποτα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
Και τη σημαίνει ότι δεν ζούμε στην Αμερική;; Δηλαδή πρέπει να αποφυλακιζονται όρθια κτήνη σαν αυτό που σκότωσε τρία παιδιά; Τι έχει να προσφέρει αυτό το άτομο στο κοινωνικό σύνολο και τον άφησαν ελεύθερο;
Δεν ξέρω τι έχει να προσφέρει ρε τύπε αλλά όταν η είδηση λέει οτι εξέτισε 19 χρόνια ποινής, εαν τόσο έπρεπε να εκτίσει, τι να κάνουμε, ήρθε η ώρα να βγει.
Αυτό λέει ο νόμος.
Εσύ πιστεύεις οτι στην αμερική όλοι σωφρονίζονται και όλοι μένουν μέσα για πάντα;
οι γνωριζοντες στο νησι θα το θυμουνται και οι διαφοροι γνωστοινταξει τθπε σιγα μην πέσει και ο τραμπ απο την υποθεση τοπαλουδη...
σε δυο χρόνια δε θα θυμάται κανεις τίποτα.
να περιμενεις ανατροπη απο μειωση βουλευτων της νδ θα με θυμηθεις οταν δεις τα αποτελεσματα
ανακατευθηκαν πολλοι υπερ των κατηγορουμενων οποτε η ζημια ειναι μη αναστρεψιμη για την νδ εκει
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
σοφα τα λογια σου γέροντα.
ενα παραδειγμα χώρας με πολιτισμένη κοινωνια και μιας με ζουγκλα
μπορείς να δώσεις ?
Όλες οι δυτικές κοινωνίες είναι και θεωρούνται πολιτισμένες. Οι κοινωνίες του Ισλάμ θεωρούνται οπισθοδρομικές και ξεπερασμένες.
Κοινωνιολογία έχουμε σήμερα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
να ετοιμαζονται τα κομματα της αντιπολιτευσης να λαβουν τις θεσεις των βουλευτων της νδ στα δωδεκανησσα στις επερχομενες εθνικες εκλογες
Γιατί τύπε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
οι γνωριζοντες στο νησι θα το θυμουνται και οι διαφοροι γνωστοι
να περιμενεις ανατροπη απο μειωση βουλευτων της νδ θα με θυμηθεις οταν δεις τα αποτελεσματα
ανακατευθηκαν πολλοι υπερ των κατηγορουμενων οποτε η ζημια ειναι μη αναστρεψιμη για την νδ εκει
Για δώσε μας ονόματα και πηγές ρε τύπε, έτσι να ξεστραβωθούμε εδώ στο κόμμα.
δεν ειμαι εγω απο εκειΓια δώσε μας ονόματα και πηγές ρε τύπε, έτσι να ξεστραβωθούμε εδώ στο κόμμα.
ας μην ηταν κομματικο στελεχος της νδ για να πληρωνει απο εδω και απο εκει ο μπαμπακας του φονια
ο καιρος γαρ εγγυης για εκει
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 521
- Like
- 73.029
- Πόντοι
- 41.129
οι γνωριζοντες στο νησι θα το θυμουνται και οι διαφοροι γνωστοι
ναι αλλα ο πατέρας της τοπαλουδης που προσπαθουσε να μπλέξει ολο το νησι
και μάλιστα έλεγε οτι το νησί καλύπτει τους βιαστές γιατι ηξερε και δεν
μίλαγε ειναι αριστερός συνδικαλιστής... οπότε ? ?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειμαι εγω απο εκει
ας μην ηταν κομματικο στελεχος της νδ για να πληρωνει απο εδω και απο εκει ο μπαμπακας του φονια
ο καιρος γαρ εγγυης για εκει
Απ ότι γνωρίζω δεν ισχύει αυτό, όπως δεν ισχύει και η περίπτωση του δικηγόρου που ανέλαβε τον πρώτο μήνα την υπεράσπιση και μετά παραιτήθηκε και τον συνδέουν με την επιλογή του Κυριάκου ως αντιπροσώπου στις εκλογές.
Φυσικά, το να προκαθορίζουμε και να υπολογίζουμε πολιτικές εξελίξεις δια μέσω ενός εγκλήματος είναι ο ορισμός του λαικισμού.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.417
- Πόντοι
- 9.931
Απ ότι γνωρίζω δεν ισχύει αυτό, όπως δεν ισχύει και η περίπτωση του δικηγόρου που ανέλαβε τον πρώτο μήνα την υπεράσπιση και μετά παραιτήθηκε και τον συνδέουν με την επιλογή του Κυριάκου ως αντιπροσώπου στις εκλογές.
Φυσικά, το να προκαθορίζουμε και να υπολογίζουμε πολιτικές εξελίξεις δια μέσω ενός εγκλήματος είναι ο ορισμός του λαικισμού.
Κάθεσαι ρε τύπε και απαντάς σοβαρά και εσύ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
ναι αλλα ο πατέρας της τοπαλουδης που προσπαθουσε να μπλέξει ολο το νησι
και μάλιστα έλεγε οτι το νησί καλύπτει τους βιαστές γιατι ηξερε και δεν
μίλαγε ειναι αριστερός συνδικαλιστής... οπότε ? ?
Ο Τοπαλούδης είχε εν μέρει ένα δίκιο κυρίως πάνω στη θολούρα του πόνου που έχει. Το νησί δε νομίζω να κάλυψε κάποιον και ακόμα και αν το έκανε πρόσκαιρα, ήρθε η ώρα και έφαγαν την καμπάνα τους.
Όποιος κάλυψε ας μην το βρει μπροστά του γιατί και ο πατέρας κάλυπτε τις μαλακίες του γιού του και είδαμε που κατάντησε.
μιλα και εσυ που τα ξερεις ολαΚάθεσαι ρε τύπε και απαντάς σοβαρά και εσύ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.126
- Πόντοι
- 5.506
Κάθεσαι ρε τύπε και απαντάς σοβαρά και εσύ.
Έχω αναλαμπές που και που.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.637
- Πόντοι
- 506
γιατι το επικεντρο να ειναι η εισαγγελεας και οχι στη σταση των δικηγορων υπερασπισης;Συμφωνώ. Έδωσε λαβή να την κατηγορήσουν. Ήταν περιττό όλο αυτό. Μπορούσε να μείνει απλά στα στοιχεία που αρκούν για την καταδίκη τους.
Απο οτι εχω διαβασει η σταση τους ηταν υποπτη και μη συμφωνη με τον ορκο που εδωσαν. Υποθετουν καποια δημοσιευματα, οτι 'συμβουλεψαν' τους κατηγορουμενος, δηλαδη αντι να διαφωτισουν την υποθεση οπως οφειλουν, εκαναν το αντιθετο.
Οσοι ασχολουνται με την εισαγγελεα, ηθελημενα η αθελα τους, καληπτουν το σκοτεινο ισως ρολο των δικηγορων υπερασπισης. Αληθεια, τι κανει ο συλλογος αυτης της επιστημονικης ομαδας;
Μας εχουν πρηξει με το τουπε τους για το ρολο τους στη δευτερη εξουσια, ειναι σαν τους ταφους, απ' εξω λαμπεροι απο μεσα βρωμεροι
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.293
- Πόντοι
- 2.586
με την προταση του νικου νταη ομως δεν θα ειχαμε τετοιο θεμα
Ειδες; Ειμαι πολυ μπροστα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Nαι ρε τύπε, να σε θυμηθουμεοι γνωριζοντες στο νησι θα το θυμουνται και οι διαφοροι γνωστοι
Μονο που επι 4 χρονια μας λες να σε θυμηθουμε, οταν ελεγες οτι η ΝΔ θα διαλυθει πριν φτασει στις εκλογες, οτι αποκλειεται να πιασει αυτοδυναμια, οτι τον Κουλη θα τον ριξουν οι καραμανλικοι κλπ κλπ
Αρα μαλλον θα γινει το αντιθετο απο αυτο που λες
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.526
- Πόντοι
- 5.006
με την προταση του νικου νταη ομως δεν θα ειχαμε τετοιο θεμα
Είναι νταης, γι αυτό...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 342
- Εμφανίσεις
- 17K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου