Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
και ποσο πολιτισμενο ειναι να μην μπορει ο καθε πολιτης να εκφραζει την αποψη του για τους κανονες και να προτεινει αλλους στην θεση οσων θεωρει λαθος ή παρωχημενους κλπ κλπ;

Την εκφράζεις εδώ και καιρό, δε σε ενοχλεί κανείς. Το να θέλεις να τη δεχτούν οι υπόλοιποι αδιαμαρτύρητα παραπάει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Να παραδειγματιστούμε και εμείς και να διδάξουμε στα παιδιά μας ότι εκεί έξω ισχύει ο νόμος της ζούγκλας και να σε πιάσουν και να σε εκτελέσουν και να σε βασανίσουν, αν έχεις κάνει το κακό δεν αντιστρέφεται.

Αν σκοτώσει κανένας παλιοπούστης το παιδί μου φυσικά και θα θέλω να τον καθαρίσω αλλά εν τέλει το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω.

Δυστυχώς τέτοια καθίκια θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Για αυτό το λόγο οφείλει ο καθένας να ξέρει να προστατεύει τον εαυτό του και αυτούς που αγαπά. Ίσως είναι το μόνο πραγματικό λάθος της συγκεκριμένης κοπέλας. Δεν κατάλαβε τον κίνδυνο.

Όλα όσα έχουν πει και οι δύο πλευρές οδηγούν στο συμπέρασμα πως η κοπέλα είχε άγνοια κινδύνου.

Αυτό.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Όλοι ξέρουμε οτι αυτοί ειδικά δεν πρόκειται να σωφρονιστούν.
μα τι λες τωρα; σε κοβω λιγο απολιτιστο εσυ δεν ειπες οτι ο πολιτισμός έχει κανόνες, μας αρέσουν δε μας αρέσουν. Δε γίνεται να χρησιμοποιείς και να ζητάς μόνο αυτούς που σου αρέσουν.
συμφωνα με αυτα που ειεπς θα πρεπει ο περιγυρος τους να τους αποδεχτει αφου αυτο οριζει ο πολιτισμος που ασπαζεσαι μπηκαν για καποια χρονια φυλακη, σωφρονιστηκαν και τωρα κυκλοφορουν στην κοινωνια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.465
Πόντοι
2.356
Θεωρω μεγαλο φταιχτη και τα αναβολικα/στεροιδη τα οποια νομιζω ειχαν πει πως επαιρνε ο Ροδιτης παλαιοτερα ( εχει γινει σαν κουραδα τωρα βεβαια).
Αυτο το αστειο με τα δηλητηρια πρεπει να τελειωσει, χαλαει τις ορμονες και εκφυλιζει τον εγκεφαλο.
Παραδειγμα ο πορτιερης Κρητικος που αφου ξυλοκοπησε τον γειτονα του για μια θεση παρκινγκ, προκαλεσε και διπλο φονικο μετα. Και ποσα αλλα τετοια παλαιοτερα συμβαντα, Μυκονος κτλπ.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Ορίστε τύποι

Και ρωτάω υπάρχουν σοβαρή νομοι και δικαιοσύνη;; Στην Αμερική υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχει αποφυλακιστεί;;
Στην Αμερική το πιθανότερο θα ήταν κατά την σύλληψή του να..."προέβαλε αντίσταση κατά της Αρχής" ή ακόμα καλύτερα να είχε επιτεθεί στους αστυνομικούς και εκείνοι να τον είχαν καθαρίσει σε "αυτοάμυνα". Που να γίνονταν αυτά εδώ. Έ ρε Dexter Morgan που τους χρειάζεται  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Την εκφράζεις εδώ και καιρό, δε σε ενοχλεί κανείς. Το να θέλεις να τη δεχτούν οι υπόλοιποι αδιαμαρτύρητα παραπάει.
που ειδες να πιεζω να δεχτουν την αποψη μου; απο την αλλη εσυ με χαρακτηρισες απολιτιστο στελνοντας με στην ζουγκλα(ενω το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω την αποψη μου κατι που ο πολιτισμος οχι απλα το επιτρεπει αλλα μπορω να πω το απαιτει απο τους πολιτες του)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
μα τι λες τωρα; σε κοβω λιγο απολιτιστο εσυ δεν ειπες οτι ο πολιτισμός έχει κανόνες, μας αρέσουν δε μας αρέσουν. Δε γίνεται να χρησιμοποιείς και να ζητάς μόνο αυτούς που σου αρέσουν.
συμφωνα με αυτα που ειεπς θα πρεπει ο περιγυρος τους να τους αποδεχτει αφου αυτο οριζει ο πολιτισμος που ασπαζεσαι μπηκαν για καποια χρονια φυλακη, σωφρονιστηκαν και τωρα κυκλοφορουν στην κοινωνια

Μάλλον δεν επικοινωνούμε. Εγώ δεν είπα πουθενά οτι συμφωνώ με ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και τον πολιτισμό μας, ούτε οτι υπάρχουν επίγειοι παράδεισοι.

Ούτε είπα όμως να βγεί όποιος θέλει να φυτεύει σφαίρες δεξιά-αριστερά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
που ειδες να πιεζω να δεχτουν την αποψη μου; απο την αλλη εσυ με χαρακτηρισες απολιτιστο στελνοντας με στην ζουγκλα(ενω το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω την αποψη μου κατι που ο πολιτισμος οχι απλα το επιτρεπει αλλα μπορω να πω το απαιτει απο τους πολιτες του)

Τύπε, υπάρχουν δυο όψεις, οι πολιτισμένες κοινωνίες και η ζούγκλα. Μέση λύση δεν υπάρχει. Και επειδή κάθε κοινωνία είναι διαφορετική σε κανόνες και συμπεριφορές ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.

Αλλά όπου και να βρεθεί αποδέχεται τους κανόνες, πρωταρχική και βασική αρχή.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• 202005162416_201624.png
    202005162416_201624.png
    843,5 KB · Εμφανίσεις: 44

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Μάλλον δεν επικοινωνούμε. Εγώ δεν είπα πουθενά οτι συμφωνώ με ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και τον πολιτισμό μας, ούτε οτι υπάρχουν επίγειοι παράδεισοι.

Ούτε είπα όμως να βγεί όποιος θέλει να φυτεύει σφαίρες δεξιά-αριστερά.
ουτε εγω ειπε να βγουν να φυτευουν σφαιρες αριστερα δεξια ειπα οτι πρεπει οι ποινες να ειναι αυστηροτερες και οτι δεν μπορει να υπαρξει σωφρονισμος
ενα ατομο πχ που μπαινει σε ενα σπιτι βασανιζει μια γρια -γερο
ενα ατομο που βιαζει
αυτος που ειναι ικανος και το κανει πολλες φορες να σκοτωσει εναν ανθρωπο για 1 ευρο
δεν χρειαζεται σωφρονισμο
πρεπει να πεταχτει απο την κοινωνια για παντα
και δεν συμφωνω με την εκτελεση του, οχι γιατι τ οθεωρω υπερβολικο κα ιοτ ιδε νεχουμε δικαιωμα να αφαιρεσουμε τη νζωη κανενος και λοιπες χαζοχαρουμενςς μπουρδες
απλα θεωρω πρακτικοτερο να χρησιμοποιηθει οσο το δυνατον περισσοτερο για να υπαρξει κερδος για την κοινωνια απο το ατομο του

ετσι αυτα τα ατομα θα εργαζονται στις φυλακες μεχρι να ψοφησουν
αν δεν ειναι παραγωγικοι τοτε θα γινονται πειραματοζωα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Στο ενδεκατο υπογειο και ορθιοι στο κελι οπως στη Ρουμανια!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.873
Πόντοι
9.931
Ρε τύπε, δε ζούμε στην Αμερική, ακόμα να το χωνέψετε;

Και τη σημαίνει ότι δεν ζούμε στην Αμερική;; Δηλαδή πρέπει να αποφυλακιζονται όρθια κτήνη σαν αυτό που σκότωσε τρία παιδιά; Τι έχει να προσφέρει αυτό το άτομο στο κοινωνικό σύνολο και τον άφησαν ελεύθερο;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μαθαμε που θα τους πανε?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Τύπε, υπάρχουν δυο όψεις, οι πολιτισμένες κοινωνίες και η ζούγκλα. Μέση λύση δεν υπάρχει.

σοφα τα λογια σου γέροντα.  :hi:

ενα παραδειγμα χώρας με πολιτισμένη κοινωνια και μιας με ζουγκλα

μπορείς να δώσεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom