Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω, εγω την δικη μου εικονα μεταφερω.
ουτε εγω σε αμφισβητω απλα ενα γεγονος αναφερω και μου ειχε κανει και εντυπωση μαλιστα.δεν ξερω κατι παραπανω πανω στο θεμα.

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Δεν ξερω αν θα πηγαιναν για καρεκλα στην Αμερικη...Ξερω ομως οτι σιγουρα θα ειχε διελευκανθει η υποθεση κ δεν θα ετρωγαν κ οι 2 την ιδια ποινη..Εδω κλασσικη ελληνικη αρπακολια ριξαν την ιδια ποινη κ στους 2 να ξεμπερδευουν ενω ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχουν κ οι 2 το ιδιο μεριδιο ευθυνης...Αλεξ σε θεωρω σοβαρο κ οχι γιατι εισαι δικηγορος αλλα οσο σε παρακολουθω μ αυτα που γραφεις γενικα εισαι κ δεξιος οπως κ εγω αλλα ρε φιλε ολο το δικονομικο-νομικο συστημα της ελλαδας ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ...Το 2018 ημουν κατηγορουμενος στο μεικτο ορκωτο στην Δεγλερη με 9 πλημμεληματα κ 2 κακουργηματα οπου κ αθωωθηκα παμψηφει εννοειται γιατι δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο σε βαρος μου η δικη ηταν παρωδια για γελια μιλαμε για το ανωτερο δικαστηριο της χωρας κατω απ τον αρειο παγο(μην μου πειτε οτι υπαρχει κ η εφεση)ο ενας ενορκος σε ολη την διαρκεια της δικης κοιμοταν,ο ενας απ τους δικαστες καβλαντιζε μια αλλη ενορκο κ μετα τους ειδα φυγανε κ μαζι με την τζιπαρα του δικαστη, η γραμματεας να λεει ολη την ωρα πιο σιγα κυριε προεδρε για να προλαβω να γραφω αχαχαχαχαχαχχα ρε τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα...Οκ η υποθεση η δικια μου ηταν οπαδικα επεισοδια κλαιν μαιν αλλα σε σημαντικοτατες υποθεσεις τι γινεται??Στην Αμερικη γινεται δικη  βλεπεις κ κατι δικαστικες ταινιες σηριαλ κτλ κ σου τρεχουν τα σαλια..Εγω ημουν μια βδομαδα ΓΑΔΑ κ εδινα 5 χρονια παρων συν τα φραγκα στον δικηγορο για ενα φιασκο...Στην Αμερικη δεν θα εφτανα ποτε ακροατηριο...Θελω να καταληξω κ θεωρω οτι το ελληνικο συστημα το οποιο ειναι μειγμα γαλλο-γερμανικο ειναι για τον πουτσο κ τ αρχιδια...Αμερικανικο κ αγγλοσαξωνικο μακραν τα καλυτερα συστηματα δικαιοσυνης...  

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Για τρίτη φορα ας το πω παλι
Στα ισοβια οσα μεροκαματα κι αν κάνεις στην φυλακη, πρεπει να εχεις 16 πραγματικα χρονια μέσα.

16 χρονια μεσα οκ ! αυτο πως εξηγειτε που με 401 χρονια βγηκε στα 8 ? φαινεται το οι ποινες πανε δυα του 2

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
οι δικαστικοι στην ελλαδα λαδωνονται?

Τι θέλεις να σου απαντήσει ο Άλεξ71 ;

Ότι λαδώνονται;

Η πραγματικότητα είναι ότι λαδώνεται μεγάλο ποσοστό,
επηρεάζονται από τηλεφωνήματα ανωτέρων τους και πολιτικών ,
επηρεάζονται αν μια υπόθεση είναι στη δημοσιότητα,
και αν δεν υπάρχει κανένας να τους τηλεφωνήσει, ή να
τους λαδώσει, ή δεν είναι στη δημοσιότητα η υπόθεση , βγάζουν
αποφάσεις με "ξεπέτα" της υπόθεσης, αποφάσεις άλλα αντ' άλλων
σε μεγάλο ποσοστό.

Σιγά μην το παραδεχτεί ο Αλεξ71.

Είναι σαν να παραδεχτεί ένας Εφοριακός,
ότι λαδώνονται οι Εφοριακοί.

Οι δικηγόροι τα γνωρίζουν πολύ καλά τα πιο πάνω
αλλά βέβαια ΔΕΝ τολμούν να τα πουν ανοιχτά.

Όπως δεν τολμούν να πουν, ότι οι περισσότεροι
δικηγόροι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουν
τη δουλειά τους, και το βλέπει κανείς και στην
υπόθεση αυτή, που... ΕΚΑΨΑΝ τους 2 κατηγορουμένους
οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Ένα απλό πολίτη να έβαζαν να τους φτιάξει την
υπερασπιστική τους γραμμή, θα τους έλεγε να
ζητούσαν συνέχεια συγγνώμη, να έλεγαν ότι είχαν
πάρει ναρκωτικά, να έλεγαν ότι συνέβη ατύχημα και
δεν ήθελαν να κάνουν φόνο κλπ.

Όχι μόνο δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό
αλλά και υποστηρίζω ότι πρέπει να θανατωθούν,
αλλά ασχέτως αυτού, πρέπει να επισημάνουμε
ότι τους ΕΚΑΨΑΝ οι δικηγόροι τους.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Μονο με φερετρο θα βγουν νωριτερα
Ο νομος ειναι σαφης
Στα ισοβια απαιτουνται 16 χρονια αληθινα.
Γι αυτο και ολοι οι κατηγορουμενοι λυσσανε να σπασουν τα ισοβια
μπορει να μειωθει η ποινη οπως τουκαλαμποκα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Θα θεωρουσα δικαιη ποινη μονο τηνς θανατικη καταδικη οχι μονο την δικη τους αλλα και των οικογενειων τους. Ειναι απολυτα συνενοχοι, δημιουργησαν αυτα τα σκουπιδια και αντι να ψαχνουν να βρουν πετρα να κρυφτουν συνεχιζαν να τους υποστηριζουν με παραπανω ψεμματα κιολας.
Θα αποτελουσε εναν καλο παραδειγματισμο επισης.
Κανενας λογος ουτε να σαπιζουν στην φυλακη ουτε να κανουν καταναγκαστικα εργα παραγοντας για την κοινωνια. Εξαλειψη αμεσως.

Επισης για τον dimitrisxxx και οποιον εχει παρομοια αποψη πως οι συνηγοροι "εκαναν απλως την δουλεια τους" ειναι τερμα λαθος.

Η δουλεια του συνηγορου ειναι να βρει τα νομικα περιθωρια που υπαρχουν ωστε ειτε να ανατραπουν οι κατηγοριες αν υπαρχουν αλλοθι/ελλειψει στοιχειων ειτε να παρουσιασει στοιχεια για να δοθουν ελαφρυντικα.
Οχι να τους λενε να το παιζουν μαλωμενοι, να το παιζουν τρελοι και γενικως να ψευδονται αφου και οι κατηγορουμενοι αλλα και οι ιδιοι εχουν ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ.

Δεν ειναι δουλεια του συνηγορου η δολοπλοκια και τα ψευδη.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Όχι μόνο δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό
αλλά και υποστηρίζω ότι πρέπει να θανατωθούν,
αλλά ασχέτως αυτού, πρέπει να επισημάνουμε
ότι τους ΕΚΑΨΑΝ οι δικηγόροι τους.

Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες. Για τα ναρκωτικα γινονται τοξικολογικες που λογικα τους περασαν αφου ανιχνευονται στον οργανισμο για καιρο μετα. Ατυχημα που την μαχαιρωσαν, την χτυπαγαν με το σιδερο και και και μεχρι που την πεταξαν ζωντανη απο τον γκρεμο; Ουτε το ανεκδοτο με τον παππου να ηταν που τον πυροβολαει ο αλλος στο τελος πριν του γκρεμισει το διαμερισμα.

Αυτο που εχω γραψει ακριβως πιο πανω ισχυει για αυτα τα σκουπιδια  (τους συγκεκριμενους δικηγορους εννοω). Μεχρι κ επιθεση τους στην φυλακη σκηνοθετησαν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Η κοκαϊνη ανιχνεύεται στο αίμα μέχρι 2 ημέρες
και στα ούρα μέχρι 3 ημέρες, συνήθως.

Τους δράστες τους έπιασαν μετά τις 3 ημέρες
αν θυμάμαι καλά, και δεν νομίζω να τους
έκαναν τεστ για ναρκωτικά.

Μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Η κοκαϊνη ανιχνεύεται στο αίμα μέχρι 2 ημέρες
και στα ούρα μέχρι 3 ημέρες, συνήθως.

Τους δράστες τους έπιασαν μετά τις 3 ημέρες
αν θυμάμαι καλά, και δεν νομίζω να τους
έκαναν τεστ για ναρκωτικά.

Μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο.

Οχι οχι σιγα μην βγαλουμε κ ηρωες τους συνηγορους.

Κοκαινη ανιχνευεται μεχρι 2 μερες στο σαλιο, 3 στα ουρα και 3 μηνες (μπορει κ παραπανω αναλογα με την χρηση) στις τριχες. Παρομοιως και με τα υπολοιπα ναρκωτικα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Δεν ξερω αν θα πηγαιναν για καρεκλα στην Αμερικη...Ξερω ομως οτι σιγουρα θα ειχε διελευκανθει η υποθεση κ δεν θα ετρωγαν κ οι 2 την ιδια ποινη..Εδω κλασσικη ελληνικη αρπακολια ριξαν την ιδια ποινη κ στους 2 να ξεμπερδευουν ενω ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχουν κ οι 2 το ιδιο μεριδιο ευθυνης...Αλεξ σε θεωρω σοβαρο κ οχι γιατι εισαι δικηγορος αλλα οσο σε παρακολουθω μ αυτα που γραφεις γενικα εισαι κ δεξιος οπως κ εγω αλλα ρε φιλε ολο το δικονομικο-νομικο συστημα της ελλαδας ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ...Το 2018 ημουν κατηγορουμενος στο μεικτο ορκωτο στην Δεγλερη με 9 πλημμεληματα κ 2 κακουργηματα οπου κ αθωωθηκα παμψηφει εννοειται γιατι δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο σε βαρος μου η δικη ηταν παρωδια για γελια μιλαμε για το ανωτερο δικαστηριο της χωρας κατω απ τον αρειο παγο(μην μου πειτε οτι υπαρχει κ η εφεση)ο ενας ενορκος σε ολη την διαρκεια της δικης κοιμοταν,ο ενας απ τους δικαστες καβλαντιζε μια αλλη ενορκο κ μετα τους ειδα φυγανε κ μαζι με την τζιπαρα του δικαστη, η γραμματεας να λεει ολη την ωρα πιο σιγα κυριε προεδρε για να προλαβω να γραφω αχαχαχαχαχαχχα ρε τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα...Οκ η υποθεση η δικια μου ηταν οπαδικα επεισοδια κλαιν μαιν αλλα σε σημαντικοτατες υποθεσεις τι γινεται??Στην Αμερικη γινεται δικη  βλεπεις κ κατι δικαστικες ταινιες σηριαλ κτλ κ σου τρεχουν τα σαλια..Εγω ημουν μια βδομαδα ΓΑΔΑ κ εδινα 5 χρονια παρων συν τα φραγκα στον δικηγορο για ενα φιασκο...Στην Αμερικη δεν θα εφτανα ποτε ακροατηριο...Θελω να καταληξω κ θεωρω οτι το ελληνικο συστημα το οποιο ειναι μειγμα γαλλο-γερμανικο ειναι για τον πουτσο κ τ αρχιδια...Αμερικανικο κ αγγλοσαξωνικο μακραν τα καλυτερα συστηματα δικαιοσυνης...   
Wellcome to greek dhmosio!  :S
Καλά εσύ πρώτη φορά πας σε δημόσια υπηρεσια?

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν θα πηγαιναν για καρεκλα στην Αμερικη...Ξερω ομως οτι σιγουρα θα ειχε διελευκανθει η υποθεση κ δεν θα ετρωγαν κ οι 2 την ιδια ποινη..Εδω κλασσικη ελληνικη αρπακολια ριξαν την ιδια ποινη κ στους 2 να ξεμπερδευουν ενω ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχουν κ οι 2 το ιδιο μεριδιο ευθυνης...Αλεξ σε θεωρω σοβαρο κ οχι γιατι εισαι δικηγορος αλλα οσο σε παρακολουθω μ αυτα που γραφεις γενικα εισαι κ δεξιος οπως κ εγω αλλα ρε φιλε ολο το δικονομικο-νομικο συστημα της ελλαδας ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ...Το 2018 ημουν κατηγορουμενος στο μεικτο ορκωτο στην Δεγλερη με 9 πλημμεληματα κ 2 κακουργηματα οπου κ αθωωθηκα παμψηφει εννοειται γιατι δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο σε βαρος μου η δικη ηταν παρωδια για γελια μιλαμε για το ανωτερο δικαστηριο της χωρας κατω απ τον αρειο παγο(μην μου πειτε οτι υπαρχει κ η εφεση)ο ενας ενορκος σε ολη την διαρκεια της δικης κοιμοταν,ο ενας απ τους δικαστες καβλαντιζε μια αλλη ενορκο κ μετα τους ειδα φυγανε κ μαζι με την τζιπαρα του δικαστη, η γραμματεας να λεει ολη την ωρα πιο σιγα κυριε προεδρε για να προλαβω να γραφω αχαχαχαχαχαχχα ρε τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα...Οκ η υποθεση η δικια μου ηταν οπαδικα επεισοδια κλαιν μαιν αλλα σε σημαντικοτατες υποθεσεις τι γινεται??Στην Αμερικη γινεται δικη  βλεπεις κ κατι δικαστικες ταινιες σηριαλ κτλ κ σου τρεχουν τα σαλια..Εγω ημουν μια βδομαδα ΓΑΔΑ κ εδινα 5 χρονια παρων συν τα φραγκα στον δικηγορο για ενα φιασκο...Στην Αμερικη δεν θα εφτανα ποτε ακροατηριο...Θελω να καταληξω κ θεωρω οτι το ελληνικο συστημα το οποιο ειναι μειγμα γαλλο-γερμανικο ειναι για τον πουτσο κ τ αρχιδια...Αμερικανικο κ αγγλοσαξωνικο μακραν τα καλυτερα συστηματα δικαιοσυνης... 

ας πούμε ότι ο ένας δεν την άγγιξε και απλά κοίταζε
τότε με το αμερικανικό ο Αλβανός δεν θα ξαναεβλεπε το φως του ηλίου , δηλαδή φυλακή μέχρι να πεθανει
είναι το λεγόμενο life without parole
και ο δεύτερος 20-30 χρόνια .

θυμάμαι μια περίπτωση πριν χρόνια στο πήγανε 3 άτομα να ληστέψουν ένα σπίτι και οι δυο μέσα όχι μόνο δεν ληστεψανε
αλλά σκοτώσανε μάνα και κορη
ε αυτός που ήτανε απέξω και τους περίμενε , και νόμιζε ότι απλά πηγαίνανε για μια ληστεία έφαγε 20-30 χρόνια.

χίλιες φορές η ελληνική δικαιοσυνη
οι μαλακιες έξω δεν πληρώνονται

εγώ εδώ κάτι φάρσες έκανα ότι θα βάλω βόμβες στο πεντάγωνο και μαλακιες και έφαγα 1 χρόνο μέσα
και έσκασα ενα σκασμό λεφτά σε δικηγόρους και μιλάμε τότε ήμουνα 20 χρόνων
και με είχανε αλυσοδεμένο σαν τον χειρότερο εγκληματία με χειροπέδες χέρια μέση πόδια παντου

αν αυτό είναι δικαιοσύνη Χίλιες φορές Ελλάδα

μακριά και αγαπημένοι με τους ξεκωλιαρηδες στην Αμερική

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
και μαλάκια είπα ο δεύτερος 30-40 χρόνια θα έτρωγε.
20-30 είναι αν απλά άκουγε και δεν κάλεσε βοήθεια

δηλαδή η γριά και ο γέρος που ακούγανε τον φόνο και δεν δρασανε τρώνε 20-30 χρόνια

ο Ροδίτης που κοίταζε και ήτανε μπροστά 30-40 χρόνια

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
ας πούμε ότι ο ένας δεν την άγγιξε και απλά κοίταζε
τότε με το αμερικανικό ο Αλβανός δεν θα ξαναεβλεπε το φως του ηλίου , δηλαδή φυλακή μέχρι να πεθανει
είναι το λεγόμενο life without parole
και ο δεύτερος 20-30 χρόνια .

θυμάμαι μια περίπτωση πριν χρόνια στο πήγανε 3 άτομα να ληστέψουν ένα σπίτι και οι δυο μέσα όχι μόνο δεν ληστεψανε
αλλά σκοτώσανε μάνα και κορη
ε αυτός που ήτανε απέξω και τους περίμενε , και νόμιζε ότι απλά πηγαίνανε για μια ληστεία έφαγε 20-30 χρόνια.

χίλιες φορές η ελληνική δικαιοσυνη
οι μαλακιες έξω δεν πληρώνονται

εγώ εδώ κάτι φάρσες έκανα ότι θα βάλω βόμβες στο πεντάγωνο και μαλακιες και έφαγα 1 χρόνο μέσα
και έσκασα ενα σκασμό λεφτά σε δικηγόρους και μιλάμε τότε ήμουνα 20 χρόνων
και με είχανε αλυσοδεμένο σαν τον χειρότερο εγκληματία με χειροπέδες χέρια μέση πόδια παντου

αν αυτό είναι δικαιοσύνη Χίλιες φορές Ελλάδα

μακριά και αγαπημένοι με τους ξεκωλιαρηδες στην Αμερική
ρε τυπε στο υπουργειο εθνικης αμυνας πηρες και ελεγες για βομβες..
με χαδια να σε ειχανε?  :S

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Στην υπόθεση Τοπαλούδη δεν υπάρχει δίκαιη ποινή. Για ένα ειδεχθές και σαδιστικό έγκλημα, όπως αυτό, δεν υπάρχει ποινή που να τιμωρεί πραγματικά τους ενόχους. Ta ισόβια, έτσι όπως λειτουργεί το σύστημα, σε 10 το πολύ χρόνια, τα κτήνη αυτά θα είναι πάλι έξω. Αυτό που έχει επομένως σημασία είναι να δούμε πώς η κοινωνία, η οικογένεια και το σχολείο δε θα βγάζουν τέτοια κτήνη, αλλά νέους άντρες δυνατούς στο σώμα και την ψυχή, που τη δύναμή τους την έχουν για να προστατεύουν τους πιο αδύναμους με σεβασμό, λεβεντιά κι αγάπη. Ας αναλογιστούν πόσο βλάπτουν τα παιδιά και το κοινωνικό σύνολο λοιπόν οι γονείς που φουσκώνουν το εγώ των κανακάρηδών τους χωρίς να τους επιβάλλουν κανένα όριο αλλά και οι συνάδελφοί μου που ανέχονται στην τάξη και στο σχολείο νταήδες, θρασύδειλους αληταράδες και αναιδείς αλαζόνες που ξέρουν ότι ό,τι κι αν κάνουν θα τους χαριστεί στο τέλος και θα περάσει το δικό τους. Έτσι, αγαπητοί φίλοι: "τσακίζουμε τους φασίστες": όταν από παιδιά τούς επιβάλλουμε όρια και τους καλλιεργούμε τον σεβασμό και τις υψηλότερες αξίες και ποιοτικά πρότυπα. Για να μην "πέφτουμε απ' τα σύννεφα" όταν σκοτώνουν τον Γιακουμάκη ή βιάζουν και δολοφονούν την Τοπαλούδη νέα παιδιά.

Συνημμένα

• 2850464.jpg
    2850464.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 67

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Θα θεωρουσα δικαιη ποινη μονο τηνς θανατικη καταδικη οχι μονο την δικη τους αλλα και των οικογενειων τους. Ειναι απολυτα συνενοχοι, δημιουργησαν αυτα τα σκουπιδια και αντι να ψαχνουν να βρουν πετρα να κρυφτουν συνεχιζαν να τους υποστηριζουν με παραπανω ψεμματα κιολας.
Θα αποτελουσε εναν καλο παραδειγματισμο επισης.
Κανενας λογος ουτε να σαπιζουν στην φυλακη ουτε να κανουν καταναγκαστικα εργα παραγοντας για την κοινωνια. Εξαλειψη αμεσως.
ετσι ακριβως...
ισως το πιο σωστο ποστ στο θρεντ (ακομα και απο τα δικα μου)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Ειτε ενας χρονος ειτε 100 η κοπελα δεν γυρναει πισω. Η λυση ειναι μια και για παραδειγματισμο, σε τετοιες περιπτωσης ολους να τους στελνουν καρεκλα.
Αλλα επειδης γιναμε ευρωπαιοι και πολιτισμενοι τρομαρα μας..ας ελπιζουμε οτι οι αγραφοι νομοι της φυλακης θα κανουν την δουλεια τους.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μια προταση καναμε  :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Άλλο η επαναφορά της θανατικής ποινής, θέμα προς συζήτηση, κι άλλο να λέμε να θανατωθεί και ολόκληρη η οικογένεια του δράστη...
Η οικογενεια δεν εχει καμια σχεση..εκτος και αν νιωθουν τυψεις που γεννησαν και μεγαλωσαν τερατα και πανε και φουνταρουν απο μονοι τους.Αυτο βεβαια εχει να κανει με τι ανθρωπος εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom