Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
Εμ δεν ακουτε και κανεναν ανθρωπο που ξερει, στηριζετε την αποψη σας για πραγματα που δεν γνωριζετε στην διαισθηση σας, δηλαδη στον ξερολίστικο εγωισμο σας

Απο χθες λεω  οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο ισοβια

Τωρα καποιοι λενε "θα βγουνε σε 6-7 χρονια", τους εξηγω οτι τα 16 ειναι υποχρεωτικα, δεν μου δινουν σημασια, τα γνωριζουν ολα.

Ο αλλος λεει οτι αν καταδικασθεις στο πρωτοβαθμιο δικαστηριο χωρις ελαφρυντικα, μετα αποκλειεται να αθωωθεις στο εφετειο και οτι "πουλαω τρελα"

Ξερω, εγω φταιω που ασχολουμαι με τον καθενα.
αν στο δευτερο βαθμο εμφανιστουν στοιχεια που σε αθωωνουν -ασφαλς και μποεις να εχεις φαει δις ισοβια κ στο δευτερο βαθμο να αθωωθεις

εγω εγραψα οτι αν ημουν δικηγορος τους θα προσπαθουσ να τρεναρω το εφετειο με αναβολες ωστε να παρελθει αρκετος χρονος ωστε να μην επιρρεαεται απο την κοινη γνωμη ο καθε δικαστης

κ να ρησιμοποιησω καλη διαγωγη στις φυλακες του πελατη κ αλλα ελαφρυντικα οπως λευκο μητρωο και λογω μικρης ηλικας

νομιζω σε 12-18 ειναι εξω αυτα τα κωλοπαιδα σκαστα με μεροκαματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν στο δευτερο βαθμο εμφανιστουν στοιχεια που σε αθωωνουν -ασφαλς και μποεις να εχεις φαει δις ισοβια κ στο δευτερο βαθμο να αθωωθεις

εγω εγραψα οτι αν ημουν δικηγορος τους θα προσπαθουσ να τρεναρω το εφετειο με αναβολες ωστε να παρελθει αρκετος χρονος ωστε να μην επιρρεαεται απο την κοινη γνωμη ο καθε δικαστης

κ να ρησιμοποιησω καλη διαγωγη στις φυλακες του πελατη κ αλλα ελαφρυντικα οπως λευκο μητρωο και λογω μικρης ηλικας

νομιζω σε 12-18 ειναι εξω αυτα τα κωλοπαιδα σκαστα με μεροκαματα
Για τρίτη φορα ας το πω παλι
Στα ισοβια οσα μεροκαματα κι αν κάνεις στην φυλακη, πρεπει να εχεις 16 πραγματικα χρονια μέσα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
Για τρίτη φορα ας το πω παλι
Στα ισοβια οσα μεροκαματα κι αν κάνεις στην φυλακη, πρεπει να εχεις 16 πραγματικα χρονια μέσα.
nai δικο εχεις σε αυτο αλλα............................

φοβαμαι οτι ο ροδιτης στο δευτερι βαθμο θα σπασει τα ισοβια και θα γινει οτι με κορκονεα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
nai δικο εχεις σε αυτο αλλα............................

φοβαμαι οτι ο ροδιτης στο δευτερι βαθμο θα σπασει τα ισοβια και θα γινει οτι με κορκοννεα
ειναι πολυ πιθανο
και για τον αλβανο ισχυει το ιδιο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266

κ τι εννοω οτι θα αποδειξει τι στο βιασμο ηταν και οι δυο ενω με το σιδερο τη χτυπησε ο αλβανος
και θα παει με συνεργεια αποκρυψεις εγκληματος αν και αυτην ηταν ακομα ζωντανη αλλα θα πατησει στο γεγονος οτι δεν το ηξεραν

κλειδι της ανθρωποκτονιας ειναι οτι την επνιξαν λογω οτι την εριξαν αναισθητη στη θαλασσα και εκει υπαρχει κενο και μπορει καποιος απο τους δυο να ισχυριστει οτι αφου χτυπηθηκε με σιδερο απο τον αλλον απλως εγω συνεργησα στην αποκρυψη του εγκληματος και ετσι ισως να σπασει τα ισοβια

παιζει αυτο το σεναριο αφου στο δευτερο βαθμο χωρις καμερες και με πιο καθαρο μυαλο αλλαζεις την υπερασπιση βεβαια παντα κοιταν τις καταθεσεις κ τι ειπωθηκε στο πρωτοδικο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
κ στο δευτερο βαθμο δεν θα ειναι ο κουγιας για να κανει το σοου του οπως τωρα αφου θα απουσιαζει η δημοσιοτητα τοτε

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Εμ δεν ακουτε και κανεναν ανθρωπο που ξερει, στηριζετε την αποψη σας για πραγματα που δεν γνωριζετε στην διαισθηση σας, δηλαδη στον ξερολίστικο εγωισμο σας

Απο χθες λεω  οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο ισοβια

Τωρα καποιοι λενε "θα βγουνε σε 6-7 χρονια", τους εξηγω οτι τα 16 ειναι υποχρεωτικα, δεν μου δινουν σημασια, τα γνωριζουν ολα.

Ο αλλος λεει οτι αν καταδικασθεις στο πρωτοβαθμιο δικαστηριο χωρις ελαφρυντικα, μετα αποκλειεται να αθωωθεις στο εφετειο και οτι "πουλαω τρελα"

Ξερω, εγω φταιω που ασχολουμαι με τον καθενα.
εγω δεν πολυασχολουμαι  μαυτα αλλα αναφερθηκαν αλλες περοπτωσεις ως παραδειγματα
επεισης ειναι γνωστο πως αν εχεις τα μεσα η φραγκα οι νομοι ειναι ελαστικοι

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
χαδι η ποινη τα ισοβια για αυτα τα μαλακισμενα.
η χειροτερη τιμωρια για αυτους θα αρχισει απο εδω και περα.
δεν νομιζω να την βγαλουνε καθαρη. η από πρεζα θα πανε η θα αυτοκτονησουν απο την καλοπεραση απο τους συγκρατουμενους τους.
εννοοιτε οτι οσο ειναι μεσα τους εχουν πηδηξει και πιπωσει συναδελφοι τους ισοβιτες απειρες φορες ως τωρα.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Εξαρταται απο την πολιτεία.
Στις 30 απο τις 52 ισχυει παντως.

Αλλά μην τρελαθουμε κιολας, δεν εκτελουνται και χιλιαδες.
Καμια τριανταριά το χρονο ειναι.
ουσιαστικα μονο στο τεξας εφαρμοζεται τυπε

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτο το διαβασες αλεξ?
To διαβασα.
Εχουμε ξαναπει, οτι οσοι ειναι εκτός του "χώρου" δεν μπορούν να εχουν αποψη, βασιζομενοι σε ο,τι ακουνε σε κουτσομπολια στα καφενεια ή σε ό,τι βλεπουν σε ταινιες.
Αυτο το ποσταρισμα ηταν απλως ενα κλασικο σχολιο ασχετου ανθρωπου με το χώρο που του αρεσει να πιστευει οτι ειναι υποψιασμενος, ενω ειναι απλως ασχετος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω δεν πολυασχολουμαι  μαυτα αλλα αναφερθηκαν αλλες περοπτωσεις ως παραδειγματα
επεισης ειναι γνωστο πως αν εχεις τα μεσα η φραγκα οι νομοι ειναι ελαστικοι
Ναι ε?
Εγω διαβαζω ποσταρισματα οτι οι νομοι ειναι ελαστικοι με λαθρομεταναστες, ρομα και αναρχικους.
Που δεν τους λες και παμπλουτους.

Γενικως για τα θεματα αυτα μονο αν εισαι στον χωρο μπορεις να εχεις εγκυρη αποψη
Αλλιως μιλας στον αερα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
To διαβασα.
Εχουμε ξαναπει, οτι οσοι ειναι εκτός του "χώρου" δεν μπορούν να εχουν αποψη, βασιζομενοι σε ο,τι ακουνε σε κουτσομπολια στα καφενεια ή σε ό,τι βλεπουν σε ταινιες.
Αυτο το ποσταρισμα ηταν απλως ενα κλασικο σχολιο ασχετου ανθρωπου με το χώρο που του αρεσει να πιστευει οτι ειναι υποψιασμενος, ενω ειναι απλως ασχετος.
οι δικαστικοι στην ελλαδα λαδωνονται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θα μου επιτρεψεις να διατηρησω τις επιφυλαξεις μου για αυτο επειδη εχω δει καποια πραγματα μεσω δικηγορου

Αν εννοεις καποιους συναδελφους που λενε "δωσε μου λεφτα για να τα δωσω στον δικαστη" και τα βαζουν στην τσεπη, αυτο το εχω ακουσει κι εγω

Και μετα οταν χασουν την υποθεση, λενε "και τα λεφτα μας πηρε και δεν μας εβγαλε και καλη αποφαση"

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Αν εννοεις καποιους συναδελφους που λενε "δωσε μου λεφτα για να τα δωσω στον δικαστη" και τα βαζουν στην τσεπη, αυτο το εχω ακουσει κι εγω

Και μετα οταν χασουν την υποθεση, λενε "και τα λεφτα μας πηρε και δεν μας εβγαλε και καλη αποφαση"
αυτο που λες λεω ομως για αδικημα που πιαστηκε επ αυτοφωρο δε μπηκε μεσα.και δεν ειχε και καθαρο παρελθον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom