machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Στο Αμερικα τι λετε θα ειχαν καταδικαστει σε θανατο??
Για κάνει ΣΥΓΚΡΙΣΗ
Η.Π.Α. πληθυσμός 330 εκατομ. , ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ περίπου 2.300.000
ΕΛΛΑΔΑ πληθυσμός 10.7 εκατομ., ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ περίπου 10.000
και μεγάλο ποσοστό στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί
και παρότι είναι λίγοι οι φυλακισμένοι, είναι
στριμωγμένοι περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Να κτιστούν φυλακές και να εργάζονται οι φυλακισμένοι
του χουν δώσει πολλές βάρδιες τυπε,σε όλα τα νήματα να υπερασπίζεται την ΝΔ λυσσαλέα χωρίς ρεπό,λίγη κατανοηση :S :S :Sξύδη το μπουρντέλα είναι πόστο για βαρέα ένσημα
και πάλι καλά, στα όπα όπα σ έχουνε
γιατι,δεν πατε απο νημα σε νημα υπερασπιζομενοι παραβατικους
εδω λεμε οτι βγαινουν στοιχεια λουμπεν παραβατικων με απλη συλληψη και συ λες οτι των δολοφονων πρεπει να προστατευονται :S :S :S
ξυδη
δεν ειμαι αναγκασμενος να ξερω οτι τα ονοματα ειχαν βγει το 2018
αναγκασμενος ηταν ο αλαφουζος (που δεν το εκανε) ο ζουγκλας (που το εκανε) να βγαλει τα ονοματακια των δολοφονων
και οπου δυστυχως και καμποσα αλλα sites δεν εβγαλαν τα ονοματα των δολοφονων
το ειχα πει πριν και θα το ξαναπω
η μη ονοματοποιηση των συγκεκριμενων δολοφονων η και αλλων δολοφονων παρομοιων εγγκληματων ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ συνιστα ενδεχομενο δολο για την συγκαλυψη των οποιων δολοφονων ωστε μολις βγουν απο την φυλακη να κανουν παρομοια η πιο σισαχθη εγκληματα απο οσα ειχαν κανει πριν
Πότε καταδικαστηκε ο Ρουπακιας?αν κρινουμε και με βαση την υποθεση ρουπακια που καταδικαστηκε για ανθρωποκτονια και δεν του αναγνωριστηκαν ελαφρυντικα,
Κάτσετε να δείτε που θα τους αναγνωρίσουν και ελαφρυντικά,
Εξαρταται απο την πολιτεία.Στο Αμερικα τι λετε θα ειχαν καταδικαστει σε θανατο??
Εμ δεν ακουτε και κανεναν ανθρωπο που ξερει, στηριζετε την αποψη σας για πραγματα που δεν γνωριζετε στην διαισθηση σας, δηλαδη στον ξερολίστικο εγωισμο σαςΚάτσετε να δείτε που θα τους αναγνωρίσουν και ελαφρυντικά, άσε που πιστεύω ότι οι δικηγόροι τους θα βασιστούν πάνω στο γεγονός ότι η εισαγγελέας άσκησε τα καθήκοντά της μεροληπτικά προς τους γονείς της νεκρής. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια.
ελα ρε τυπε και ο Ξυδης δεν μπορουσε μονος τουΠότε καταδικαστηκε ο Ρουπακιας?
Ρε θα σηκωθω να φυγω και θα κλαιτεελα ρε τυπε και ο Ξυδης δεν μπορουσε μονος του
:S :S :S
και που να πας ρε τυπεΡε θα σηκωθω να φυγω και θα κλαιτε
Ρε θα σηκωθω να φυγω και θα κλαιτε
Επειδή μπορεί να "έχω χάσει" posts έχεις σχολιάσει την ανάρτηση του Σκέρτσου;
Οχι δεν την εχω σχολιασει.
Εχω πει εξ αρχης οτι δεν θα κάνω κανενα σχολιο για το θεμα της Εισαγγελέως.
Οχι οτι δεν εχω αποψη, εχω και παραέχω κιολας.
Αλλά δεν θελω να πω τιποτα επ' αυτού
Εχεις πμΔεκτό.
Απλά είχα την περιέργεια επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου.