Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και ο μεγας αλεξανδρος να αναστηθει και να κυβερνησει, σε 12 χρονια θα ειναι εξω αν δεν κανουν μαλακια μεσα στις φυλακες ή δεν εξαφανιστουν μετα απο αδειαΚαι οι δυο θα καθαρισουν σε 10-12 βαρια,εκτος αν επεμβει κανας πολιτικος.
Διαβαζω τις μαλακιες που κανανε και τσαντιζομαι ακομα παραπανω
Καλα, σκαταδες τυπου erotaspeiratis παντα υπαρχουν.Εγω παλι με τους μαλακες που τα ριχνουν στην μικρουλα και την οικογενεια της.
Καλα, σκαταδες τυπου erotaspeiratis παντα υπαρχουν.
Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι.Τυποι καλο ειναι να μην βριζομαστε μεταξυ μας. Οι 2 μαλακες ειναι δολοφονοι, τελος. Απο εκει και περα ας ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι. Εαν η υποθεση δεν ειχε μεσα το αποτελεσμα του θανατου αλλα οτι προηγηθηκε πριν συμβει το μοιραιο, το πιθανοτερο ειναι να μην υπηρχε αυτο το νημα αλλα η ειδηση να ανηκε σε μια απο τις πολλες σελιδες στο νημα με τις ελλεηνιδες. Μην γινομαστε υποκριτες τωρα. Ολοι το εχουμε διαβασει ολοι εχουμε παρει καποια θεση με καποιο σχολιο, ολοι τις εχουμε κραξει εκει. Μην το παιζουμε ηθικοι ξαφνικα.
Πόσο σκατόψυχος είσαι ρε;Μόλις τελειώσει η καραντίνα έρχομαι, στο κάτω κάτω ΗΛΙΘΙΕ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ. Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που λέει να ψοφίσουν τα τομάρια που έκαναν το έγκλημα. Αλλά έχοντας δει το βίντεο με τη κοπέλα που έφευγε βραδιάτικα μόνη με τα τομάρια και διαβάζοντας και όλα τα άρθρα που έγραψαν εκείνη την εποχή τότε όπως ξαναείπα, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. Εσύ λοιπόν έπεσες να μου βρίζεις την οικογένεια και εμένα προσωπικά. Βγάλε συμπέρασμα.
Ναι τυπε μου αυτο θα καναμε δυστυχως. Μην γελιωμαστε. Και υπαρχουν απειρα σχολια για παρομοια θεματα που φαινεται το ποσο ηθικοι ειμαστε και εμεις που γραφουμε. Και μην ξεχναμε οτι βρισκομαστε σε ενα site που εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα, που πολλες φορες ολοι μας εχουμε πληρωσει και εχουμε γαμησει κοπελα που το εκανε παρα την θεληση της. Δεν αναιρω το δυσαρεστο γεγονος της υποθεσης. Αναιρω την ηθικη μας σε αυτο το site με αφορμη την υποθεση. Και δεν κατηγορω το site για αυτο. Εμας κατηγορω.
Και μόλις είδες τα βίντεο και τις ειδήσεις ένιωσες την ανάγκη να μπεις στο μπου να γράψεις ότι κάτι θα φταίει και η κοπέλα που τη βίασαν και τη σκότωσαν ε?
Λογικά θα αισθάνεσαι πολύ δικαιωμένος εσύ...αναρωτιέμαι εαν θα είχες την ίδια αίσθηση δικαιοσύνης εαν ήταν το δικό σου παιδί.
θανατικη ποινη ειναι η λυση τυπετο πιθανοτερο ειναι οτι θα εξαντλησει ο,τι ευκαιρια εχει για να πηγαινει στο νοσοκομειο, θα ζητησει να δωσει και τιποτα εξετασεις να περασει σε κανενα ΤΕΙ εκπαιδευτης ποκεμον και να παιρνει αδειες να δινει μαθηματα, νταξει στα 33 θα βγει σενιος στην κοινωνια
Πόσο σκατόψυχος είσαι ρε;
αυτος οποτε η μερκελ του σφυραει χορευει πρεπει να εγκριθει πρωτα ο νομος απ το γερμανικο κοινοβουλιο και μεταΈκκληση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη προκειμένου να αλλάξει ο νόμος για τα ισόβια και να είναι «πραγματικά ισόβια».
Τσου.Αν δεν πεις πριγκηπισα την κορη σου ποια θα πεις ρε αδερφε,την πουτανα?
και τα 2 ισχυουν τυπεα στο δώσω κατ’ αναλογία: γουστάρεις να ξεσαλώσεις με μια ιερόδουλη, κλείνεις ραντεβου, πας μαζι της και αυτη μετά το πήδημα σε κάνει κομματάκια και σε στέλνει πακέτο πίσω στους γονείς σου....Ηταν δικό σου λάθος που έκλεισες με την πουτανα ή αυτή είναι ένα ανθρωπόμορφο κτήνος? Αν υποστηρίζεις το πρώτο τοτε φίλε μου εισαι σε λάθος site, διότι οι περισσότεροι εδώ είναι οπαδοί της ελευθερίας στο δικαίωμα να πηδάς και να πηδιέσαι.
δυστυχως νικο ειναι οπως τα λεςαυτος οποτε η μερκελ του σφυραει χορευει πρεπει να εγκριθει πρωτα ο νομος απ το γερμανικο κοινοβουλιο και μετα
δεν υπαρχει σωτηρια