Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Παιδιά για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, ΝΑΙ να πάνε να γαμηθούν τα τσογλάνια ο αλβανός και ο Ροδίτης, όμως και η νεκρή δεν ήταν καμιά αθώα περιστερά! Έχω δει το βιντεάκι που φεύγει αγκαλιά με τον αλβανό, όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες....

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δηλαδή τύπε μου αν δεν την είχαν δολοφονήσει, θα ήταν είδηση ο βιασμός της και θα την κράζαμε στο νήμα με τις ελλεεινίδες ότι εντάξει οι βιαστές της εγκληματίες αλλά αυτή τα 'θελε και τα 'παθε;
κανεις δεν ειπε οτι τα θελε και τα παθε μονο εσυ και κομπλεξικες ανεραστες φεμινιστριες βγαζετε τετοια ηλιθια αποτελεσματα γιατι αλλα διαβαζετε και αλλα καταλαβενετε

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Άμα τα παιδιά σου τα έχεις μεγαλώσει σωστά και με αρχές, δεν θα σου γίνουν μπουρδέλα. Και επίσης για να σας προλάβω πήρα όλη την οικογένεια και φύγαμε μόνιμα εξωτερικό γιατί το Ελλαδιστάν δεν έχει πλέον καμία σχέση με την Ελλάδα μας, έτσι δεν θα ανησυχώ ιδιαίτερα για το φοιτητηλίκι αφού στη πόλη που μένουμε εδώ θα σπουδάσουν και τα 2 μου παιδιά!

ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Δηλαδή τύπε μου αν δεν την είχαν δολοφονήσει, θα ήταν είδηση ο βιασμός της και θα την κράζαμε στο νήμα με τις ελλεεινίδες ότι εντάξει οι βιαστές της εγκληματίες αλλά αυτή τα 'θελε και τα 'παθε;

Ναι τυπε μου αυτο θα καναμε δυστυχως. Μην γελιωμαστε. Και υπαρχουν απειρα σχολια για παρομοια θεματα που φαινεται το ποσο ηθικοι ειμαστε και εμεις που γραφουμε. Και μην ξεχναμε οτι βρισκομαστε σε ενα site που εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα, που πολλες φορες ολοι μας εχουμε πληρωσει και εχουμε γαμησει κοπελα που το εκανε παρα την θεληση της. Δεν αναιρω το δυσαρεστο γεγονος της υποθεσης. Αναιρω την ηθικη μας σε αυτο το site με αφορμη την υποθεση. Και δεν κατηγορω το site για αυτο. Εμας κατηγορω.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για αυτά τα καθίκια,ΤΕΛΟΣ!

Και τώρα θυμήθηκα το περιστατικό με τον δήθεν τυφλό που πριν 3 χρόνια είχε βιάσει μια κοπέλα και εδώ μέσα υπήρξαν κάποιοι που τον έβγαζαν αθώο...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι τυπε μου αυτο θα καναμε δυστυχως. Μην γελιωμαστε. Και υπαρχουν απειρα σχολια για παρομοια θεματα που φαινεται το ποσο ηθικοι ειμαστε και εμεις που γραφουμε. Και μην ξεχναμε οτι βρισκομαστε σε ενα site που εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα, που πολλες φορες ολοι μας εχουμε πληρωσει και εχουμε γαμησει κοπελα που το εκανε παρα την θεληση της. Δεν αναιρω το δυσαρεστο γεγονος της υποθεσης. Αναιρω την ηθικη μας σε αυτο το site με αφορμη την υποθεση. Και δεν κατηγορω το site για αυτο. Εμας κατηγορω.
Εδώ τύπε μου "δίνουν μαθήματα" κατρουλήδες ταφων νεκρών ηθική περιμένεις;

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
Σωστός

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για αυτά τα καθίκια,ΤΕΛΟΣ!

Και τώρα θυμήθηκα το περιστατικό με τον δήθεν τυφλό που πριν 3 χρόνια είχε βιάσει μια κοπέλα και εδώ μέσα υπήρξαν κάποιοι που τον έβγαζαν αθώο...
και να ηταν το μονο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρει αν ηταν το μόνο ή όχι.
Δεν μπορώ όμως με την καμία να βλεπω μερικούς να δινουν ελαφρυντικά σε καθάρματα!
δεν ειδα ο πειρατης να δινει ελαφρυντικά σε καθάρματα

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
Ήθελα να ήξερα που έδωσα εγώ ελαφρυντικά στο κτήνος το Ροδίτη και τον αρχιμαλάκα τον αλβανό, όχι πείτε μου ένα σχόλιο!!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Μαλακίες λέει,εμμέσως πλην σαφως ρίχνει το φταίξιμο στην κοπελίτσα.
ετσι το καταλαβες εσυ, εγω βλεπω οτι λεει τα πραγματα οπως ειναι χωρις να δινει ουτε στο ελαχιστο καποιο ελαφρυντικο στους φονιαδες

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
ετσι το καταλαβες εσυ, εγω βλεπω οτι λεει τα πραγματα οπως ειναι χωρις να δινει ουτε στο ελαχιστο καποιο ελαφρυντικο στους φονιαδες
Φίλε εσύ ξέρεις να διαβάζεις, όταν τα άλλα τα ζώα δεν έχουν βγάλει ούτε Δημοτικό, πως περιμένουμε να βγάλουν νόημα από όσα γράφουμε;!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
  Τα υπόλοιπα αγράμματα βόδια και ζώα που μου έσυραν τα εξ' αμάξης τα έχω γραμμένα εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος. Όταν έγινε η δολοφονία τα κανάλια είχαν δείξει βίντεο που η νεκρή έφυγε μια χαρά βραδιάτικα με τους 2 κατηγορούμενους. Αν είχε σωστές αρχές δεν πρόκειται να έβγαινε με τέτοια τομάρια βραδιάτικα. Αν πάλι ήταν τόσο χαζή που δεν ήξερε που πήγαινε και με ποιους, τότε πάλι από το σπίτι δεν της έχουν δοθεί σωστές οδηγίες αντιμετώπισης κινδύνων. Γιατί ΟΛΑ όσα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε σωστά τα μαθαίνουμε από τους γονείς μας. Αν οι γονείς είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως οι γονείς όλων όσων με έβρισαν εδώ μέσα τότε έχουμε τέτοια αποτελέσματα.

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΟΟΟΟΟ

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
topaloudi-arthro.jpg

Φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένοι απ'τη φυλακή  :jerking:
Ο ροδιτης πρεπει να τρωει πολυ στις φυλακες παντως,δειτε τον,ολοχοντρος ειναι..Δυστυχως μαγκες, οι δολοφονοι του Γιακουμακη, φυλακιστηκαν για μονο 3 χρονια και εξαγορασιμα....Μακαρι αυτα τα καθικια εδω να μεινουν για παντα στη φυλακη.....

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
671
Πόντοι
81
Ο ροδιτης πρεπει να τρωει πολυ στις φυλακες παντως,δειτε τον,ολοχοντρος ειναι..Δυστυχως μαγκες, οι δολοφονοι του Γιακουμακη, φυλακιστηκαν για μονο 3 χρονια και εξαγορασιμα....Μακαρι αυτα τα καθικια εδω να μεινουν για παντα στη φυλακη.....
Δυστηχώς φίλε μου με κάτι νόμους σαν αυτό του Παρασκευόπουλου τους βλέπω έξω σε λίγα χρόνια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom