nikos77778
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τυπε σε εβρισα?Παρασιτο εισαι εσυ και ο μαλακας ο φιλος σου.Αν εχεις τα αρχιδια πηγαινε πες τα αυτα στη μανα της ρε πουστρακι και παρε το φιλαρακο σου μαζι.
τυπε σε εβρισα?Παρασιτο εισαι εσυ και ο μαλακας ο φιλος σου.Αν εχεις τα αρχιδια πηγαινε πες τα αυτα στη μανα της ρε πουστρακι και παρε το φιλαρακο σου μαζι.
τυποι την αληθεια σας λεει γιατι τον βριζετε?ο αλλος ευχεται να πεθανουν τα παιδια του νομιζετε οτι εσεις ειστε καλυτεροι? δε ντρεποσαστε δεν εβρισε ουτε προκαλεσε κανεναν ισα ισα που εχει δικιο ο γονιος πρεπει να ελγχει και να προστατευει το παιδι.
μαυτα που λετε νομιζετε διαφερετε απ τους εγκληματιες?
και τι απο τα παραπανω εξεληφθη απο την αντιληψη σου ως βρισια?Εδω εισαι και συ.
τους φιλους τους επιλεγεις.αν και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν υπαρχει φιλια οπως και ο σαβΜακάρι όταν σταματήσει το θέατρο του πα-παραλόγου και οι δήθεν ασθένειες του χοντρούλη Ροδίτη, να μπουν στη στενή και να δουν τη γλύκα.
Εδιτ: Σκουπίδια που μιλάνε για το ήθος της αδικοχαμένης υπάρχουν παντού. Δηλαδή τα άτομα τι πιστεύουν; Πως όποια δει δυο φίλους της άντρες πρέπει να βιαστεί και να σκοτωθεί; Σαν τότε που βίασε ένας στην Ξάνθη (?) τη γυναίκα του φίλου του, ενώ θα έβλεπαν μπάλα στο σπίτι τους, και έλεγε το κάθε σίχαμα τι ήθελε με δυο άντρες (τον άντρας της και τον φίλο του), ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι.
Κραζουμε τον κακό χαρακτήρα, την επιτήδευση και την σκάρτη συμπεριφορά. Δεν κραζουμε το δικαίωμα να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν και με όποιον θέλουν χωρίς να καταλήξουν κακοποιημένες και πνιγμένες.
Ξεκινάς από άλλου και καταλήγεις άλλου, μάλλον ως ομοϊδεάτης του Πειρατή. Τωρα τα περί ηθικολογίας υποδεικνύουν ότι έχεις μπερδέψει ( η θέλεις να μπερδέψεις) τα πράγματα...
Όχι φίλε μου μη γενικεύεις.
Θα το έκανες ίσως, δεν θα το κάναμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι....
Βγήκε ο Βερβεσος να ζητήσει να διωχθεί πειθαρχικα η εισαγγελέας επειδή λέει προσέβαλλε τους συνηγορους υπερασπισης
Α ρε μουνοπανα θα λεγα τώρα τίποτα για ρουκέτες που θέλετε στο πάτο σας μερικοί μεγαλοδικηγορισκοι της δεκάρας αλλά έχε χαρη
Και επαναλαμβανω εαν δεν ειχε καταληξει πνιγμενη αλλα με καποιο τροπο η ιστορια της ειχε παρει τα φωτα της δημοσοιοτητας ολοι θα κραζατε την σκαρτη συμπεριφορα της στο νημα με τις ελλεινιδες.
Η ηθικη μας παραμενει η ιδια κοινη για ολους. Οι αποψεις μας ειναι διαφορετικες. Δεν γραφουμε σε εκκλησιαστικο foroum...
Βγήκε ο Βερβεσος να ζητήσει να διωχθεί πειθαρχικα η εισαγγελέας επειδή λέει προσέβαλλε τους συνηγορους υπερασπισης
Α ρε μουνοπανα θα λεγα τώρα τίποτα για ρουκέτες που θέλετε στο πάτο σας μερικοί μεγαλοδικηγορισκοι της δεκάρας αλλά έχε χαρη
βασικα η μακαριτισα ηταν τελειωμενη παρτουζιαρα και μπαζο.φυσικα ομως δεν της αξιζε αυτο που περασε ουτε και σε καμια.ισοβια στα τσογλανια
Την τερματισες την μαλακια τυπε!βασικα η μακαριτισα ηταν τελειωμενη παρτουζιαρα και μπαζο.φυσικα ομως δεν της αξιζε αυτο που περασε ουτε και σε καμια.ισοβια στα τσογλανια
πανε γαμησου και εσυ ο απο κατω τη γνωμη μου ειπα.εξαλλου ολο το νημα επαναλαμβανομενες ανουσιες μαλακιες ειναι.η γνωμη μου σε πειραξε μογγολε?Φοβερή η μαλάκια που έγραψες αισθάνεσαι υπερήφανος τώρα καθυστερημένε;
Εμεις μπορει να παμε να γαμηθουμε αλλα εσυ θα παραμεινεις μαλακας!πανε γαμησου και εσυ ο απο κατω τη γνωμη μου ειπα.εξαλλου ολο το νημα επαναλαμβανομενες ανουσιες μαλακιες ειναι.η γνωμη μου σε πειραξε μογγολε?
τη γνωμη σου τη γραφω στα παπαρια μου μπινεΕμεις μπορει να παμε να γαμηθουμε αλλα εσυ θα παραμεινεις μαλακας!
Τυπε ειπαμε εισαι ηλιθιος, ζησε μ αυτο να παμε παρακατω!τη γνωμη σου τη γραφω στα παπαρια μου μπινε
πιο πολυ απο σενα δεν ειμαι παντως ζουδιΤυπε ειπαμε εισαι ηλιθιος, ζησε μ αυτο να παμε παρακατω!
Επιμένεις να γενικεύεις και είσαι φάουλ και μόνο γι’ αυτό.
Αν δεν είχε καταλήξει λοιπόν σε θάνατο - πνιγμό, της κοπέλας δεν ξέρω πολλούς εδώ μέσα που είναι θιασώτες του βιασμού και θα δικαιολογούσαν τα ρεμάλια αυτά η θα έκραζαν τη κοπέλα ότι ¨καλά τα επαθε¨. Και δεν έχω δει πολλούς στο νήμα με τις ελεεινιδες να θεωρούν λογική κατάληξη τον βιασμό και την κακοποίηση για μια κοπέλα, όσο σκαρτη ή ¨ελεεινιδα¨ και να είναι...
Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα και σε προτρέπω όταν τα εκφέρεις να χρησιμοποιείς πρώτο ενικό πρόσωπο διότι εκφραζουν μόνο εσένα.
Δεν σε εξουσιοδότησε κανείς εδώ να μιλάς εξ’ ονόματος του.
Οποίος θέλει, θα σου απαντήσει ¨μπράβο καλά τα λες¨ και θα κάνετε παρεούλα με τις ωραιες απόψεις σας.
Προσωπικά αρνούμαι να με τσουβαλιάζεις με τον πειρατή και την αφεντιά σου.
Ο καθένας με τις απόψεις του και την ηθική του.