https://[URL unfurl="true"]www.axelhotels.com/live/wp-content/uploads/2017/11/giphy-45.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτός μου τα είχε πει.Δεν έδωσα τότε σημασία,κρητικές μαλακίες σκέφτηκα,σιγά μην τα κάνουν αυτά οι χέστηδες.
Αλλά τα ανέφερα γιατί κάπως ταιριάζουν με αυτά που κάνανε οι τύποι.
Σε αυτόν είχα πει πάμε να καμακώσουμε τουρίστριες,μου λέει όχι θα πάμε στριπτιζάδικο Ρόδο,τουρίστριες δε γαμάει κανένας.
Απλά αυτός θεωρούσε αυτοννόητο οτι ένας μπάρμαν που δεν τον ξέρει προσωπικά θα ρίξει στο ποτό της κοπέλας Rohypnol για να γαμήσει ο Κρητίκαρος όταν αυτό μένει στα ούρα πάνω από εβδομάδα και πας 15 χρόνια μέσα για κατηγορία φαρμακευτικού βιασμού.
Γενικά οι νησιώτες είναι πολύ άνετοι,ενώ οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί.
Στα νησιά έχει παράξενη ατμόσφαιρα,γίνονται πολλές μαλακίες.Βέβαια και οι ξένοι για αυτό έρχονται,για την ελευθερία να ξεσαλώσουν χωρίς συνέπειες.
Και οι ξένες κάνουν αρχιδιές φυσικά,κωλοτρίβονται να τις βιάσει κανας Ελληνας για να εισπράττουν επιδόματα από τις χώρες τους.Γενικά είναι παράξενη ατμόσφαιρα,εγώ νησιά φέρνω γκόμενες για να εξιταριστούν με την εμπειρία και να γαμήσω,δεν κάνω πλέον καμάκι στα νησιά αν και είναι διασκεδαστικό.