ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: Στο παρελθόν είχε βιαστεί από τρία άτομα (VIDEO)
Σοβαρές κατηγορίες και για τη στάση της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της Ελένης Τοπαλούδη, στο παρελθόν είχε υπάρξει περιστατικό βιασμού της άτυχης κοπέλας από τρία άτομα...
Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην Ελένη Τοπαλούδη, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, έχοντας προηγουμένως βασανιστεί από τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία και τον βιασμό της.
Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Μαζί σου», σύμφωνα με μαρτυρία κολλητής της 21χρονης φοιτήτριας «η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα στο σπίτι της».
Ακόμα πιο σοβαρές είναι οι κατηγορίες που αφορούν στην στάση της αστυνομίας: «Πήγαμε στο Α.Τ. να το καταγγείλουμε και μας είπαν ότι τώρα είναι αργά...».
Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζω την Ελένη από το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Στο δεύτερο έτος παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά της. Να σημειώσω ότι η κολλητή της φίλη σκοτώθηκε στο πρώτο έτος σε δυστύχημα. Από τότε άρχισα να βλέπω διαφορά. Τον Φεβρουάριο του 2018 μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό της. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά μου είπε ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε βιαστεί από τρία άτομα τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου. Την είχαν βιντεοσκοπήσει και μάλιστα ντρεπόταν γι’ αυτό. Μετά το συμβάν έκοψε τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική στήριξη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Αρχάγγελο κατάγεται ένας από τους κατηγορούμενους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...