Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

  • ο Ροδίτης

    Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

    Ψήφοι: 31 12,9%
  • και οι δυο μαζί

    Ψήφοι: 180 74,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    241

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.584
Like
11.492
Πόντοι
2.406
Επειδή έχω κάνει κάγκελο, τα λέφτά ειναι δίκοπο μαχαίρι μέσα.. Όσο είναι εν ζωή ο πατέρας του ροδίτη θα του κάνουν τον βιο αβίωτο μέχρι ο μπαμπάκας να δώσει και το τελευταίο σεντς που έχει.
Εναμιση χιλιάρικο σε κατι λασα-μασα-ρασα μέσα δεν φτάνει ούτε για τα σώβρακα που φοράνε...

Όσο για τον dr alban το γιο του μάστορα απο το ελμπασανι δεν θα τον πάρει κανεις υπο την προστασία του.. Κάποιοι κοριτσοπατεράδες καυλωμένοι βλέπουν tv και ουρλιάζουν τώρα στο κάγκελο.. Πρώτα οι αλβανοί θα τον γαμήσουν.. Αν είχε σκοτώσει Έλληνα μπάτσο θα έμπαινε με τιμές ίρωα αλλά ο παλιόπουστας μαζι με ενα φίλο του τα έβαλε με ενα κοριτσάκι.. ουπς θα λέει και θα του φευγουν
μακαρι... Αλλα διατηρω αμφιβολιες
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.584
Like
11.492
Πόντοι
2.406
Στο «κάδρο» μιας σειράς ερευνών έχουν μπει σύμφωνα με τις πληροφορίες μια σειρά από άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί, που φέρονται να εμπλέκονται με διάφορους τρόπους σε διακίνηση ναρκωτικών.
Πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι στην προσπάθεια των λιμενικών ανακριτικών υπαλλήλων να σχηματίσουν τα προφίλ των ατόμων με τα οποία είχε επαφές και σχέσεις το θύμα, κατόρθωσαν να αποσπάσουν πληροφορίες από φίλους και γνωστούς της γύρω από την δραστηριότητα συγκεκριμένων ατόμων, στους οποίους αποδίδεται ότι τροφοδοτούσαν με διάφορους τρόπους διάφορα πρόσωπα με ναρκωτικά, από κάνναβη ως κοκαΐνη και χάπια ecstasy.
Αναφορά έγινε συγκεκριμένα σε ημεδαπό ο οποίος είχε χόρτο με μια υγρή ουσία, για υπάλληλο νυχτερινών κέντρων που διακινούσε χάπια, για χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών, κοκαΐνης και κάνναβης αλλά και για ψυχεδελικά πάρτυ στο νησί της Ρόδου. :think:
 

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
987
Like
1.507
Πόντοι
206
...πιστευω αν βλεπανε αυτο το ντοκυμαντερ για τους κωλομπαραδες στις Αμερικανικες φυλακες θα το σκεφτοταν 2-3 φορες καλυτερα πριν εγκληματισουν ειδικα τον αραπακλα στο 18:32 ...Κολαση επι γης πραγματικα και πιστευω Ελλαδα με τοσους βαλκανιους και λαθροασιατες-υποσαχαριους που εχουν τον σοδομισμο για χομπι τα πραγματα θα ειναι χειροτερα οπως ειναι χειροτερα απο θεμα βρωμας με αρουραιους να σουλατσαρουν αβερτα...Φυλακες ΗΠΑ ειναι σαν πενταστερα ξενοδοχεια συγκριτικα οπως ειναι και τα στρατοπεδα του Στρατου και γενικα τα παντα ...Για τον Αλβανο οπως προειπαν θα τον γαμησουν οι ομοεθνεις του ισως οχι απο την αρχη αλλα μετα....οπως στο American History X που δεν βιαζουν τον Vineyard  οι Μαυροι/Μεξικανοι αλλα οι ψευτοΝαζι Αρειοι
 

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
987
Like
1.507
Πόντοι
206
Ζωη εις τας Αμερικανικας φυλακας
"Allah is blushing!"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  "in yo dreams Pedrooo in yo dreams" :2funny: :2funny: :2funny: επικες ατακες απο γαματη ταινιουλα
Blood In, Blood Out (1993)
Bound by Honor (original title)
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
 

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
987
Like
1.507
Πόντοι
206
Μια παρατηρηση ολες οι κοπελιες που βιαστηκαν και σκοτωθηκαν απο εποχη Παπαχρονη η και του Κατσουλα, ως του Μαναβη που εκαψε την κοπελα στην Ξανθη το 2012 ,ως και το εγκλημα στη Ροδο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ...μετριοτατες ηταν θα ελεγα πολυ καθημερινες ,πραγμα δηλωτικο της ψυχοπαθολογιας των δραστων που θα τρομαζαν και θα κολωναν με καποια πιο ομορφη και ουσιαστικα βλεπουν τις γυναικες σαν ενα κατωτερο ειδος ενα κομματι κρεας σαν ζωα εχοντας τεραστια κομπλεξ ελλειματικο ψυχισμο και σαδιστικα ενστικτα και ισως κρυπτοομοφυλοφιλια σε ενοχικο εδαφος...
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ/ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΟ...Βεβαια ο Αλβανος που εκανε και τα δολοφονικα χτυπηματα εχει και μια υλιστικη βαλκανικη υποκουλτουρα αποτοκη του Κομμουνισμου, που το λιγοτερο που θα μπορουσε να χαρακτηριστει  ζωωδης και προσβαλλω τα ζωα....Επισης η κοπελα ηταν SJW νεομαρξιστρια με αντιρατσιστικη οπτικη που την οδηγησε και στην πτωση της.Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες...Την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο συριζοπασοκος ο cuck ο βλαχοδημαρχος ο Πατερας της που της εδωσε αυτες τις αρχες της Ελευθεριαζουσας συμπεριφορας.
 

Συνημμένα

  • ScreenHunter_5197 Dec. 09 11.26.jpg
    ScreenHunter_5197 Dec. 09 11.26.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • drakos.jpg
    drakos.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • kopela5.jpg
    kopela5.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • ScreenHunter_5191 Dec. 08 03.43.jpg
    ScreenHunter_5191 Dec. 08 03.43.jpg
    252,1 KB · Εμφανίσεις: 24

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
58
Πόντοι
16
Βίαιο παρελθόν
Ως ένα άτομο ιδιαίτερα οξύθυμο και προκλητικό, που συχνά έβγαινε εκτός εαυτού και έχανε τον έλεγχο των πράξεων του, περιγράφουν όσοι γνωρίζουν τον 21χρονο κατηγορούμενο.

Ο Μ. Κ παρά το νεαρό της ηλικίας του, σύμφωνα με τη Real είχε καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν να απασχολήσει με τις πράξεις του τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και τις αρχές.

Οι γείτονες του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν και ένα περιστατικό να εξιστορήσουν, με κυρίαρχο ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.

Το ατύχημα και η αγωγή
Τον περασμένο Ιούνιο ο Μ.Κ οδηγούσε τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελλετζιάν. Η μπροστινή ρόδα της μηχανής του 21χρονου χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε σειρά λεπτών επεμβάσεων. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα ο γνωστός αθλητής να σταματήσει τις προπονήσεις και να χάσει ένα σεβαστό συμβόλαιο για σειρά επιδείξεων στην Αμερική.

Όταν βγήκε από το νοσοκομείο, ζήτησε από γνωστό δικηγόρο του νησιού να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης, η εκδίκαση της οποίας εκκρεμεί.

Αυτό πάντως που προκαλεί έκπληξη είναι ότι μετά το τροχαίο ο Μ. Κ συνέχισε να οδηγεί με τον ίδιο προκλητικό τρόπο τη μηχανή του και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, λίγες ημέρες αργότερα, κάνοντας πάλι σούζα έπεσε πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας!

Οι καβγάδες
Σημειώνεται ότι ο Μ. Κ γνώριζε τον Χρήστο Κελλετζιάν ο οποίος τα καλοκαίρια εργαζόταν ως μπράβος σε γνωστό μπαρ της Λίνδου. Πριν από το ατύχημα στους Πεύκους, ο 21χρονος είχε διαπληκτιστεί με θαμώνες του μαγαζιού, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

«Ήταν μεθυσμένος και μιλούσε άσχημα σε μια παρέα. Ήταν αναμενόμενο να μπλέξει σε καβγά. Ο Μ. Κ είναι οξύθυμο παιδί» λέει επιχειρηματίας της περιοχής.

Ανάμεσα στα περιστατικά που περιγράφουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι οι συχνοί καβγάδες του Μ.Κ με τους οδηγούς ταξί και λεωφορείων, καθώς και ο τσακωμός του πέρυσι με γνωστό δικηγόρο μπροστά στα μάτια των περαστικών. Ντόπιος επιχειρηματίας αναφέρει: Όλα συνέβησαν μπροστά στην πιάτσα των ταξί στη Λίνδο. Ο 21χρονος μόλις είδε τον δικηγόρο, σταμάτησε με τη μηχανή του και, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τον έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τον ταρακουνάει. Ευτυχώς για τον ηλικιωμένο δικηγόρο, οι οδηγοί ταξί που ήταν μπροστά στην απίστευτη αυτή σκηνή μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Του επιτέθηκε ξαφνικά. Δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Μάθαμε στη συνέχεια ότι ο δικηγόρος είχε αναλάβει μια υπόθεση που τον αφορούσε και εκπροσωπούσε έναν οδηγό λεωφορείου…»

Μαχαίρωμα έξω από το σχολείο…
Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Παυλή, διευθυντή στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, ο 21χρονος είχε μείνει από απουσίες και τον Μάρτιο του 2013 σταμάτησε το σχολείο. Ο ίδιος θυμάται:

Μια βραδιά είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο με έναν Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου. Θεωρούσαν ότι το παιδί τους είναι μια χαρά. Δεν δέχονταν ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι κακό. Είχαν μια παθητική στάση απέναντι σε όλα.

Για οσους νομιζαν οτι σε μια νυχτα τα μαλακιστηρια γιναν φονιαδες.Νταηλικια μαχαιρωματα και δεν τιμωρηθηκε ποτε για τιποτα απο οσα εκανε.Και εδω ειναι το προβλημα στο ελληνικο κρατος που βλεπει τα σημαδια αλλα δν κανει τιποτα.Οτι ενας μαλακας εκανε ο,τι γουσταρε και εμενε ατιμωρητος.Ενας βιαιος χαρακτηρας που εξελιχθηκε σε δολοφονο γιατι νομιζε ο,τι ολα του ανηκουν.
 
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Μηνύματα
912
Like
493
Πόντοι
26
Δεν νομίζω να εκπλήσσεται κανένας διαβάζοντας τα παραπάνω. Ενα ακόμη κλασσικό κωλόπαιδο με φραγκάτο μπαμπά...
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.289
Κριτικές
1
Like
35.316
Πόντοι
6.256
Δεν νομίζω να εκπλήσσεται κανένας διαβάζοντας τα παραπάνω. Ενα ακόμη κλασσικό κωλόπαιδο με φραγκάτο μπαμπά...
Και στη χώρα της ατιμωρησίας,
Σήμερα ένας ισοβίτης δε γύρισε στη φυλακή απ την αδειά του,
Λέτε να μην κάνει κάποιο αδίκημα αυτός?
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.798
Πόντοι
5.406
Κοιτάζοντας φώτο απο αυτά τα δύο μουνόπανα και όσο σκέφτομαι πόσο άδικα φερθήκανε στο κοριτσάκι μου παέι το αίμα στο κεφάλι. Δυστυχώς στη φυλακή δεν πιστεύω ότι θα τους κάνει κάποιος κακό. Το καλύτερο θα ήταν ένα καλό δημόσιο λιντσάρισμα γι αυτα τα δυο τέρατα της φύσης να ξεκαβλώσει και ο κόσμος απο τα προβλήματα του. Κρίμα και πάλι κρίμα για την κοπέλα. Καλό παράδεισο να έχει η ψυχή της.
 

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Μηνύματα
182
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Διαβάζω για τον 21χρονο Έλληνα που ήταν οξύθυμος και είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα. Επι Χούντας θα είχε κουρευτεί γουλί, θα του είχαν κρεμάσει ταμπέλα ''είμαι γάιδαρος, τεντυ μποι'' και θα δουλευε στα χωράφια. Στην σημερινή υποτιθέμενη προοδευτικη κοινωνία βασιλεύει το αλκοολ, τα ναρκωτικά, οι βιασμοί, τα μπραβιλικια. Μια κοινωνία χαος με λαθρομετανάστες, αναρχοαριστερους και κάγκουρες.
 

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Μηνύματα
182
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Αυτοί οι δύο είναι τελειωμένες περιπτώσεις όποτε και να βγουν από τη φυλακή. Δεν πρόκειται ούτε να γίνουν κανονικοί άνθρωποι (χειρότεροι μπορεί εκεί μέσα) ούτε να ξαναενταχθούν στην κοινωνία.Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να τους δώσει κανένας εργοδότης δουλειά ή να τους παντρευτεί καμία γυναίκα ? Στο περιθώριο θα καταλήξουν.

Εδώ παντρεύτηκαν οι σατανιστές Μαργέτη και ο άλλος που σπουδασε πληροφορική και παντρεύτηκε την ψυχολόγο του. Άβυσσος η ψυχη μερικών γυναικών
 

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Μηνύματα
660
Like
9.283
Πόντοι
1.046
Διαβάζω για τον 21χρονο Έλληνα που ήταν οξύθυμος και είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα. Επι Χούντας θα είχε κουρευτεί γουλί, θα του είχαν κρεμάσει ταμπέλα ''είμαι γάιδαρος, τεντυ μποι'' και θα δουλευε στα χωράφια. Στην σημερινή υποτιθέμενη προοδευτικη κοινωνία βασιλεύει το αλκοολ, τα ναρκωτικά, οι βιασμοί, τα μπραβιλικια. Μια κοινωνία χαος με λαθρομετανάστες, αναρχοαριστερους και κάγκουρες.

Eπί χούντας θα ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια και κανείς δε θα τον πείραζε και θα κουκούλωναν και το έγκλημα. Η κοινωνική του ομάδα πέρασε ζάχαρη με τη χούντα.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.584
Like
11.492
Πόντοι
2.406
Eπί χούντας θα ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια και κανείς δε θα τον πείραζε και θα κουκούλωναν και το έγκλημα. Η κοινωνική του ομάδα πέρασε ζάχαρη με τη χούντα.
καταρχήν ςκεινες τις εποχές δεν θα τους βρισκαν
Κάμερες νο, dna αναλυση νο, λατινθα βρισκε ισως καναας ενωμοτάρχης θα πηγαινε ο  πατεραα του καφρου κοπρίτη και θα το κλειναν το θεμα
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.584
Like
11.492
Πόντοι
2.406
Ομως η κοινωνία και οι αξιες επι χουντας ηταν μακραν ανωτερες τψν σημερινών δηθενισμων
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.756
Κριτικές
137
Like
21.009
Πόντοι
20.786

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.756
Κριτικές
137
Like
21.009
Πόντοι
20.786
Στις ΗΠΑ οι σατανιστες και άλλοι μπορει να ειχαν εκτελεστει με θανατικη ποινή.
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.730
Like
3.114
Πόντοι
506
Τι ισχυρίστηκε ο Έλληνας κατηγορούμενος
«Ο Α. (σ.σ 19χρονος Αλβανός) τη χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι γιατί εκνευρίστηκε όταν η Ελένη είπε ότι εγώ ήμουν καλύτερος από αυτόν ερωτικά. Πανικοβλήθηκα. Αυτό που είδα ήταν απάνθρωπο. Είδα μια πρωτοφανή συμπεριφορά. Έναν άλλο άνθρωπο. Στη συνέχεια απείλησε και εμένα ότι θα μου κάνει κακό. Επειδή είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, φοβήθηκα», δήλωσε ο 21χρονος Ροδίτης ενώπιον της ανακρίτριας.

Τι ισχυρίστηκε ο Αλβανός κατηγορούμενος
«Ο Μ. (σ.σ. ο 21χρονος Ροδίτης) τη χτύπησε δυνατά γιατί αρνήθηκε να βρεθεί μαζί του ερωτικά. Φοβήθηκα. Με απείλησε ότι αν μιλήσω θα πάθω τα ίδια. Ήμουν παρών όταν την πέταξε από τα βράχια», υποστήριξε ο 19χρονος Αλβανός ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα, πάντα, με το Star, τα όσα δήλωσαν στις ξεχωριστές καταθέσεις τους, τα είπαν και στην κατ' αντιπαράσταση εξέτασή τους από την ανακρίτρια.
Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Ροδίτης δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.




 

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: Στο παρελθόν είχε βιαστεί από τρία άτομα (VIDEO)


Σοβαρές κατηγορίες και για τη στάση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της Ελένης Τοπαλούδη, στο παρελθόν είχε υπάρξει περιστατικό βιασμού της άτυχης κοπέλας από τρία άτομα...

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην Ελένη Τοπαλούδη, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, έχοντας προηγουμένως βασανιστεί από τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία και τον βιασμό της.

Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Μαζί σου», σύμφωνα με μαρτυρία κολλητής της 21χρονης φοιτήτριας «η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα στο σπίτι της».

Ακόμα πιο σοβαρές είναι οι κατηγορίες που αφορούν στην στάση της αστυνομίας: «Πήγαμε στο Α.Τ. να το καταγγείλουμε και μας είπαν ότι τώρα είναι αργά...».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζω την Ελένη από το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Στο δεύτερο έτος παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά της. Να σημειώσω ότι η κολλητή της φίλη σκοτώθηκε στο πρώτο έτος σε δυστύχημα. Από τότε άρχισα να βλέπω διαφορά. Τον Φεβρουάριο του 2018 μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό της. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά μου είπε ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε βιαστεί από τρία άτομα τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου. Την είχαν βιντεοσκοπήσει και μάλιστα ντρεπόταν γι’ αυτό. Μετά το συμβάν έκοψε τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική στήριξη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Αρχάγγελο κατάγεται ένας από τους κατηγορούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
 

Συνημμένα

  • ELTOProdos_elenitopaloudi-1-768x576-682x384.jpg
    ELTOProdos_elenitopaloudi-1-768x576-682x384.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Γενικά οι νησιώτες έχουν την ψευδαίσθηση οτι είναι άρχοντες,captains,μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες.Για αυτό και όλα τα μαγκάκια στα νησιά Κρήτη,Σαντορίνη,Ρόδο,Κω κτλ.Σου λέει και μαλακία να κάνω ο μπάτσος δικός μου είναι,ο πολιτικός με προστατεύει ο δικαστής είναι συγγενής κτλ.
Βέβαια εκτός προστατευτικού περιβάλλοντος ξεμαγκεύουν εντελώς γιατί απλά τρώνε άπειρες φάπες.
Αν αυτό είχε γίνει Θεσσαλία,Μακεδονία κτλ,ο πατέρας πρώτος θα είχε παλουκώσει το γιο και θα τον τάραζε στο ξυλίκι μέχρι να στρώσει.Δεν τα σηκώνει η κοινωνία αυτά.
Αν έκανε μαλακίες και μαγκιές θα τον χεροκώλιαζαν όλοι.
Για τον Αλβανό δε συζητάμε.Αυτοί καταλήγουν συνήθως στα χαντάκια.
Πιστεύω βέβαια με τους νησιώτες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος τα αλμπάνια,σου λέει αδύναμοι είναι αυτοί εδώ,μέσα στη λέρα,εκτεθειμένοι.

Είναι βέβαια και ο τουρισμός με τους μεθύστακες ξένους και τα πάρτυ που παίζει ρόλο για τη χαλάρωση.Οι Ρόδιοι εκτός Ρόδου είναι αρκετά λογικοί θα έλεγα,ισορροπημένοι.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.289
Κριτικές
1
Like
35.316
Πόντοι
6.256
Και οι γονείς της κοπέλας έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και δε βάζουν γλώσσα μέσα,
Τους κόβω τον άλλο μήνα να παίρνουν εκπομπούλα σε κανάλι λόγω δημοσιότητας
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom