Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Σοκ προκαλεί η μαρτυρία κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο

https://[URL unfurl="true"]www.omorfhzwh.gr/wp-content/uploads/2020/05/2B071730-8736-4C52-9B2B-2121798DD06A-1.png[/img[/URL]]

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Ευαγγελισμού, στον 19χρονο διαπιστώθηκε ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια.

[b](Στον Αυλώνα φαίνεται ότι άρχισαν τα μαθήματα,χωρίς να κρατάνε τις αποστάσεις..)[/b]

[URL unfurl="true"]https://www.omorfhzwh.gr/viasn-ton-alvno-dolofon-tis-topaloydi-vgike-i-iatrodikastiki-exetasi/?fbclid=IwAR0JX8neEvPl6I9e_QbaFp07QQm7qtA8GS1CNwooDOzQT3FQ5VrQDRz8K4s[/URL]

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 96d6f2e7e1f705ab5e59c84a6dc009b2.png
    96d6f2e7e1f705ab5e59c84a6dc009b2.png
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 76

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Σοκ προκαλεί η μαρτυρία κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο

https://[URL unfurl="true"]www.omorfhzwh.gr/wp-content/uploads/2020/05/2B071730-8736-4C52-9B2B-2121798DD06A-1.png[/img[/URL]]

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Ευαγγελισμού, στον 19χρονο διαπιστώθηκε ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια.

[b](Στον Αυλώνα φαίνεται ότι άρχισαν τα μαθήματα,χωρίς να κρατάνε τις αποστάσεις..)[/b]

[URL unfurl="true"]https://www.omorfhzwh.gr/viasn-ton-alvno-dolofon-tis-topaloydi-vgike-i-iatrodikastiki-exetasi/?fbclid=IwAR0JX8neEvPl6I9e_QbaFp07QQm7qtA8GS1CNwooDOzQT3FQ5VrQDRz8K4s[/URL]

[/quote]Προπέρσινο νέο είναι αυτό. Τώρα τα δύο καθάρματα βρίσκονται προφυλαγμένα σε ειδική πτέρυγα στις φυλακές Γρέβενών.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Προπέρσινο νέο είναι αυτό. Τώρα τα δύο καθάρματα βρίσκονται προφυλαγμένα σε ειδική πτέρυγα στις φυλακές Γρέβενών.

Κάτι ακούγεται οτι φιστάραν την ροδούλα στην φυλακή πριν κανενα μήνα και την μετέφεραν αιμόφυρτη με ρήξη πρωκτού και σπασμένα πλευρά... Θα μάθω περισσοτερα απο ένγκυρες πηγές λεπτομέρεις και θα επανέλθω!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τώρα που τελείωσε αυτή η δίκη θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες χωρίς νομικούς όρους γιατί δικηγόρος δεν είμαι. Είναι μεγάλο το θρεντ και ζητώ συγνώμη αν επαναλάβω άλλους ομιλητές..

Αρχικά ύστερα από την υστερική αγόρευση της εισαγγελέας που θύμιζε ιαχές πλήθους σε αρένα, η απόφαση του δικαστηρίου θεωρείται σωστή και έγκυρη;

Σχετικά με την κατηγορία του βιασμού. Μπορεί κανείς να αναφέρει μία απόδειξη που να την στοιχειοτεθεί; Και αφού καλώς ή κακώς υπήρχε αυτή η κατηγορία δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί το ποιόν της μακαρίτισας αντί να υπάρχουν απειλές για μηνύσεις σε όποιον τολμήσει και "θίξει" την μνήμη της;

Τώρα όσον αφορά τη δολοφονία. Καμία αμφιβολία ότι έγινε από έναν από τους ή και τους δύο. Ούτε εδώ κατάλαβα πως βγήκε με σιγουριά η απόφαση των ισοβίων και για τους δύο χωρίς στοιχεία για το ποιος έκανε τι..

Η ουσία είναι ότι δεν στεναχωριέμαι για το τι θα πάθουν το αλβανικό και ροδίτικο αρχίδι. Πραγματικά στο πούτσο μου. Με ενοχλεί όμως γιατί μου φάνηκε ότι είχαμε δίκη εξαγριωμένων γυναικών απέναντι στο αντρικό φύλο. Δείτε λίγο ποιες μαζευόντουσαν στα δικαστήρια, τα πανό, τι φωνάζανε και θα καταλάβετε τι εννοώ
Μάλλον δεν ξέρεις την δουλειά του εισαγγελέα .Κατηγορεί ,δεν αποφασίζει.
Αν βιάσεις μια πουτάνα δεν είναι βιασμός;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Μου αρεσει που ακομα πιστευετε πως ειναι λαθος να κρινουμε βασει καταγωγης..

Προφανως οταν καποιος ειναι Αλβανος εχει σημασια. Οταν ειναι Ρομα, οταν ειναι Πακιστανος.

Η κουλτουρα διαμορφωνει τον ανθρωπο. Οπως και να το κανουμε απο οταν ανοιξαν τα συνορα το ~'90 αυξηθηκε κατακορυφα η εγκληματικοτητα ειδικα στα αγρια.
Απο το '01 που αρχισαν να πλακωνουν κ αφγανο-πακιστανοι γαμηθηκαν τα παντα.

Δεν ξερω τι ηλικια εχετε, εγω μεσηλικας δεν ειμαι αλλα κ παλι θυμαμαι οτι διαρρηξεις κτλπ γινονταν σε αδεια σπιτια. Με αυτους αρχισαν να μπουκαρουν μεσα με οπλα, να βασανιζουν κ να σκοτωνουν.

Οι Αλβανοι επισης εχουν πολλα ΠΟΛΛΑ κομπλεξ κατωτεροτητας. Ειναι μια παρεα αλβανων γεννημενων εδω 16 - 20 χρ και τις προαλλες ειχαν μαζευτει σε μια πλατεια την νυχτα κ νομιζαν οτι ολοι κοιμουνται κ ελεγαν "γαμω την Ελλαδα, τους Ελληνες κτλπ". Γεννημενοι εδω, τους γονεις τους τους ξερω θεωρουνται απο τους προκομενους, φανταστειτε! Φυσικα δεν ειναι καθολικο αλλα οποιος θεωρει οτι δεν εχει σημασια η καταγωγη γελιεται οικτρα. Φιδια στον κορφο μας εχουμε, ειμαστε τρομερα ηλιθιος λαος.

Δεν βλεπω που ειναι το λαθος σε αυτα που λεει ο aegeanorg. Προσπαθει να κανει μια σκιαγραφηση των χαρακτηρων τους μιας κ συντοπιτης τους.
Προφανως το Ροδιτικο/ελληνικο αποβρασμα το ιδιο σκατα ειναι..
Σωστός Νίκος Μπούκα.
Εμένα έχουν εισβάλει σε εξοχικό μου 5-6 φορές παλαιότερα θυμάμαι, έκοβαν την περίφραξη και όρμαγαν σαν τα ζώα.
Στην επαρχία ειδικά όπως λέει και ο Ροδίτης πιο πάνω είναι τελείως εριστικοί και κλακαδόροι.
Οι στούρνοι τους αλλά και οι σπουδαγμένοι έχουν κοινή συνισταμένη το κόμπλεξ κατά της χώρας που τους ταϊζει, πιστεύουν σε μεγάλες Αλβανίες και τα συναφή αλλά άμα τους πεις ότι οι πατεράδες τους περνάγαν τα σύνορα ξεβράκωτοι για να έχουν αυτοί οι μαλάκες να τρώνε, αρχίζουν την κλάψα.
Η χώρα έχει δείξει τρελή ανοχή στα τηγάνια αλλά και τρυφερότητα στις γυναίκες τους.
Κάποιοι από συμφέρον υπερτονίζουν την εργατικότητά τους και τη φτήνια τους βέβαια λέγοντας ότι έχουν χτίσει τη μισή Ελλάδα κ.λ.π. παραβλέποντας τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει και το πούστικο του χαρακτήρα τους

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Κοπελάρα, ψηλή, όμορφη. Αλλά δε μας θέλουν εμάς τα καλά παιδιά Sad_man, θέλουν τα κακά παιδιά... κάτι άσχετο, στο προφίλ σου εσυ είσαι;

οπως τα λες τυπε

οταν αυτο το τερατουργημα που ονομαζουν κοινωνια καταστησει ατομα σαν τον Sad Man προτυπο τοτε θα αρχιζει να ξαναυπαρχει ως κοινωνια

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μάλλον δεν ξέρεις την δουλειά του εισαγγελέα .Κατηγορεί ,δεν αποφασίζει.
Αν βιάσεις μια πουτάνα δεν είναι βιασμός;
Χμμμμ... Εφόσον μια πουτανα πουλάει το μουνί της και εσύ χωρίς την έγκριση της το παίρνεις και το χρησιμοποιείς μάλλον είναι κάτι σαν κλοπή ή ληστεία

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όλοι οι δικηγόροι εδώ μέσα και όχι μόνο εδώ μέσα λένε οτι τα ισόβια σημαίνουν 18 χρόνια πλήρη φυλάκισης. Μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς.

Εκτός αν ξαναψηφίσει τσίπρα ο σοφός λαός και βγάλει κοσμάκη έξω.

Τύπε οι δολοφόνοι της μαρφίν , πόσα χρόνια θα κάτσουν ;;;
Οι δολοφόνοι των χρυσαυγιτών στο νέο ηράκλειο ;;;;;
Οι τύποι έριχναν χαριστικές βολές στη μέση του δρόμου και δεν τους ενόχλησε κανείς ....

Στην απομακρυσμένη ακριτική περιοχή του νέου ηρακλείου ... αττικής ....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ενα κοριτσι σαν τα κρυα τα νερα του στερησαν τη ζωη με τοσο σιχαμενο τροπο. Ελπιζω να ειναι αληθεια αυτο που εγραψε πανω ο φιλος τουμπανος που της ροδουλας της γαμησαν τον πρωκτο.
Για να δουμε η φυλακη θα κανει το θαυμα της να απονειμει αυτη δικαιοσυνη ή μετα απο λιγα χρονια θα τους ξαναδουμε παλι εξω;;;;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τύπε δεν λέω κάτι συγκεκριμένο, προσπαθώ να βγάλω μια άκρη απλά.
Εφαρμόζω σωκρατική μέθοδο προσπαθώντας να καταλάβω τι στον πούτσο παίζει γενικώς.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Πουλί τι βύσμα έβαλες για να σε πάρουν από τις Καλυθιες  στο Μόντε Σμιθ?
Σε ποιόν βλαχοβουλευτή υποχρεώθηκε η οικογένειά σου και όλο σου το σόι να τον ψηφίζετε εφ όρου ζωής για μια μετάθεση από το τάγμα υψηλής ετοιμότητας στο χαλαρό στρατόπεδο του Μόντε Σμιθ?
Και πάλι μουνί δεν γάμησες πούτσο να φας δεν βρήκες ..
Ορισμός του ανθρώπου ναυαγίου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom