Μου αρεσει που ακομα πιστευετε πως ειναι λαθος να κρινουμε βασει καταγωγης..
Προφανως οταν καποιος ειναι Αλβανος εχει σημασια. Οταν ειναι Ρομα, οταν ειναι Πακιστανος.
Η κουλτουρα διαμορφωνει τον ανθρωπο. Οπως και να το κανουμε απο οταν ανοιξαν τα συνορα το ~'90 αυξηθηκε κατακορυφα η εγκληματικοτητα ειδικα στα αγρια.
Απο το '01 που αρχισαν να πλακωνουν κ αφγανο-πακιστανοι γαμηθηκαν τα παντα.
Δεν ξερω τι ηλικια εχετε, εγω μεσηλικας δεν ειμαι αλλα κ παλι θυμαμαι οτι διαρρηξεις κτλπ γινονταν σε αδεια σπιτια. Με αυτους αρχισαν να μπουκαρουν μεσα με οπλα, να βασανιζουν κ να σκοτωνουν.
Οι Αλβανοι επισης εχουν πολλα ΠΟΛΛΑ κομπλεξ κατωτεροτητας. Ειναι μια παρεα αλβανων γεννημενων εδω 16 - 20 χρ και τις προαλλες ειχαν μαζευτει σε μια πλατεια την νυχτα κ νομιζαν οτι ολοι κοιμουνται κ ελεγαν "γαμω την Ελλαδα, τους Ελληνες κτλπ". Γεννημενοι εδω, τους γονεις τους τους ξερω θεωρουνται απο τους προκομενους, φανταστειτε! Φυσικα δεν ειναι καθολικο αλλα οποιος θεωρει οτι δεν εχει σημασια η καταγωγη γελιεται οικτρα. Φιδια στον κορφο μας εχουμε, ειμαστε τρομερα ηλιθιος λαος.
Δεν βλεπω που ειναι το λαθος σε αυτα που λεει ο aegeanorg. Προσπαθει να κανει μια σκιαγραφηση των χαρακτηρων τους μιας κ συντοπιτης τους.
Προφανως το Ροδιτικο/ελληνικο αποβρασμα το ιδιο σκατα ειναι..