alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ να παιρνεις τακτικα τα χαπια σου και να σου λειπουν τα σχολιααφου τα κυκλωματα αφορουν νδουλικα περιμενετε διαφορετικη σταση?
Εσυ να παιρνεις τακτικα τα χαπια σου και να σου λειπουν τα σχολιααφου τα κυκλωματα αφορουν νδουλικα περιμενετε διαφορετικη σταση?
αλεξΚι εγω λυπαμαι γιατι κινδυνευεις να γινεις πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη, ενω παλιοτερα ησουν πιο σοβαρος
εγω θα βρω τους tour operators και θα τους ενημερωσω
το κριμα στο λαιμο τους εαν δολοφονηθει πελατης τους
με το φετινο γαμησι αφραγκιας λογω ιου θα στρωσουν χαρακτηρα πολλοι που ασχολουνται με τον τουρισμο
εγω φιλε ειμαι φτωχαδακι, αναγκαζομαι και κανω διακοπες στο εξωτερικο, αφηνω τη ροδο για το λατση.
στη ροδο και σε αλλα τουριστικα μερη ειναι καθικακια, βιαζουν κλεβουν εντοπιζουν μεθυσμενες τουριστριες και τις βιαζουν,
νησιωτες γενικως ειναι ψιλονεατερνταλ,
τους συγκεκριμενους τους ηξερε ολο το νησι, οι μεγαλυτεροι αληταραδες, τα υπολοιπα γνωστα.
με το φετινο γαμησι αφραγκιας λογω ιου θα στρωσουν χαρακτηρα πολλοι που ασχολουνται με τον τουρισμο
εχεις μεινει πισωκυκλάδες είναι χειρότεροι κλέφτες ... σαντορίνη και πάρο π.χ.
χοντρονεαρτενταλ θες να πεις στην πλειοψηφια των νησιων
αλλα μονο οικονομικα θα λυγισει το νησι οταν καταλαβουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ την ζημια που εκανε το κτηνος εις βαρος ολων των κλαδων στο νησι
ειδαλλως ολοι τους θα το ξεχασουν το εγκλημα
τωρα θελει πατημα οικονομικα το νησι για να καταλαβουν και να μαθουν την επομενη φορα για το επομενο κτηνος που θα εμφανισθει
Δηλαδη?αλεξ
χεστο εχεις και εσυ χεσμενη την "επαγγελματικη" φωλια σου
εγω θα βρω τους tour operators και θα τους ενημερωσω
το κριμα στο λαιμο τους εαν δολοφονηθει πελατης τους
εννοω για την προεδρο σου του δικηγορικου συλλογου αθηνων την περιεργη σταση τουΔηλαδη?
κυκλάδες είναι χειρότεροι κλέφτες ... σαντορίνη και πάρο π.χ.
γρεβεννα τους πηγανε εχει γνωση ο daddy για να σωσει το τομαρακι του γιου τουΤα κονε σου στις φυλακες ενεργοποιησε πρωτα και μετα συνεχιζεις με τους τουρ οπερειτορς.
Ειπα οτι δεν θελω να κανω κανενα σχολιο για την εισαγγελεαεννοω για την προεδρο σου του δικηγορικου συλλογου αθηνων την περιεργη σταση του
και την "αφωνια σου" να μιλησεις για το συγκεκριμενο προσωπο
γρεβεννα τους πηγανε εχει γνωση ο daddy για να σωσει το τομαρακι του γιου του
Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να επισκεφτεί τα δημοφιλή νησιά.Κανεις δεν ειναι κλεφτης ρε κεφαλες, ο καθενας πουλαει ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.
την δηλωση σου αυτη κρατα την για το επομενο θυμα στο επομενο δικαστηριο οπου και παλι ο "προεδρος" θα "εκφωνισει" τον λογο στον εκαστοτε εισαγγελεια της εδραςΟσο για τον Βερβεσο, αφου επιμενεις, πολυ καλα εκανε
Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να επισκεφτεί τα δημοφιλή νησιά.