Τώρα που τελείωσε αυτή η δίκη θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες χωρίς νομικούς όρους γιατί δικηγόρος δεν είμαι. Είναι μεγάλο το θρεντ και ζητώ συγνώμη αν επαναλάβω άλλους ομιλητές..
Αρχικά ύστερα από την υστερική αγόρευση της εισαγγελέας που θύμιζε ιαχές πλήθους σε αρένα, η απόφαση του δικαστηρίου θεωρείται σωστή και έγκυρη;
ναι δεν υπαρχει λογος για κακοδικια
Σχετικά με την κατηγορία του βιασμού. Μπορεί κανείς να αναφέρει μία απόδειξη που να την στοιχειοτεθεί; Και αφού καλώς ή κακώς υπήρχε αυτή η κατηγορία δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί το ποιόν της μακαρίτισας αντί να υπάρχουν απειλές για μηνύσεις σε όποιον τολμήσει και "θίξει" την μνήμη της;
δεν μπορει να αποδειχτει βιασμος
ο λογος που εγινε αυτη η κατηγορια ειναι για να υπαρξει μεγαλυτερη αγανακτηση απο τον κοσμο προς τους δολοφονους
δυστυχως το σεξ η σεξουαλικη ελευθερια ειναι ακομη ενοχοποιημενη για τον περισσοτερο κοσμο
ετσι αν λεγοταν οτι η κοπελα ειχε παει εκει για να εχει σεξουαλικες επαφες και με τους δυο τοτε θα υπηρχε μεριδα του κοσμου που θα "ξεχνουσε" την δολοφονια
τετοια ατομα υπαρχουν σε μεγαλυτερο ποσοστο στις φεμινιστικες οργανωσεις απο οσο θα νομιζε καποιος
αρκετες φεμινιστριες δεν κοιτουν με καλο ματι μια κοπελα που γουσταρει να εχει ελευθερη σεξουαλικη ζωη που χαιρεται το σεξ
οποτε επρεπε η κοπελα να γινει ενα ασπιλο και απονηρευτο κοριτσακι
Τώρα όσον αφορά τη δολοφονία. Καμία αμφιβολία ότι έγινε από έναν από τους ή και τους δύο. Ούτε εδώ κατάλαβα πως βγήκε με σιγουριά η απόφαση των ισοβίων και για τους δύο χωρίς στοιχεία για το ποιος έκανε τι..
απο την στιγμη που εισαι μπροστα σε ενα τετοιο σκηνικο εχεις το ιδιο ποσοστο ευθυνης με τον δολοφονο και σκεψου οτι μαζι προσπαθησαν να κρυψουν το πτωμα κανεις δεν εκανε κατι για να αποτρεψει την δολοφονια της
Η ουσία είναι ότι δεν στεναχωριέμαι για το τι θα πάθουν το αλβανικό και ροδίτικο αρχίδι. Πραγματικά στο πούτσο μου. Με ενοχλεί όμως γιατί μου φάνηκε ότι είχαμε δίκη εξαγριωμένων γυναικών απέναντι στο αντρικό φύλο. Δείτε λίγο ποιες μαζευόντουσαν στα δικαστήρια, τα πανό, τι φωνάζανε και θα καταλάβετε τι εννοώ
αυτο θελει πολλες ωρες αναλυσης