Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καμια συνθηκη γενικως δεν δικαιολογει μια τετοια συμπεριφορα απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο ανθρωπο

Φίλε μου δηλαδή δεν υπάρχουν όρια μπορεί  ο καθένας να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην αφαιρεί την ζωή του άλλου;

Δεν ρωτώ νομικά γιατί σε αυτό η απάντηση είναι πολύ εύκολη.

Συγγνώμη αλλά στην περίπτωση που γυναίκα με προσέβαλλε όσον αφορά τον αντρικό μου εγωισμό δεν υπήρχε περίπτωση να μην την χτυπήσω ανεξάρτητα από τις συνέπειες...

Άρα δεν υπάρχει ένα όρια για όλους; Κάποιος άλλος μπορεί να θέσει το όριο του στο ότι ξέρεις όποιος πειράξει άνθρωπο μου θα έχει να κάνει μαζί μου κτλ.

Θέλω να πω ότι αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά και αγγελικά φτιαγμένα δεν θα είχαμε καν ανάγκη από φυλακές.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Τώρα που τελείωσε αυτή η δίκη θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες χωρίς νομικούς όρους γιατί δικηγόρος δεν είμαι. Είναι μεγάλο το θρεντ και ζητώ συγνώμη αν επαναλάβω άλλους ομιλητές..

Αρχικά ύστερα από την υστερική αγόρευση της εισαγγελέας που θύμιζε ιαχές πλήθους σε αρένα, η απόφαση του δικαστηρίου θεωρείται σωστή και έγκυρη;

Σχετικά με την κατηγορία του βιασμού. Μπορεί κανείς να αναφέρει μία απόδειξη που να την στοιχειοτεθεί; Και αφού καλώς ή κακώς υπήρχε αυτή η κατηγορία δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί το ποιόν της μακαρίτισας αντί να υπάρχουν απειλές για μηνύσεις σε όποιον τολμήσει και "θίξει" την μνήμη της;

Τώρα όσον αφορά τη δολοφονία. Καμία αμφιβολία ότι έγινε από έναν από τους ή και τους δύο. Ούτε εδώ κατάλαβα πως βγήκε με σιγουριά η απόφαση των ισοβίων και για τους δύο χωρίς στοιχεία για το ποιος έκανε τι..

Η ουσία είναι ότι δεν στεναχωριέμαι για το τι θα πάθουν το αλβανικό και ροδίτικο αρχίδι. Πραγματικά στο πούτσο μου. Με ενοχλεί όμως γιατί μου φάνηκε ότι είχαμε δίκη εξαγριωμένων γυναικών απέναντι στο αντρικό φύλο. Δείτε λίγο ποιες μαζευόντουσαν στα δικαστήρια, τα πανό, τι φωνάζανε και θα καταλάβετε τι εννοώ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τώρα που τελείωσε αυτή η δίκη θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες χωρίς νομικούς όρους γιατί δικηγόρος δεν είμαι. Είναι μεγάλο το θρεντ και ζητώ συγνώμη αν επαναλάβω άλλους ομιλητές..

Αρχικά ύστερα από την υστερική αγόρευση της εισαγγελέας που θύμιζε ιαχές πλήθους σε αρένα, η απόφαση του δικαστηρίου θεωρείται σωστή και έγκυρη;
ναι δεν υπαρχει λογος για κακοδικια

Σχετικά με την κατηγορία του βιασμού. Μπορεί κανείς να αναφέρει μία απόδειξη που να την στοιχειοτεθεί; Και αφού καλώς ή κακώς υπήρχε αυτή η κατηγορία δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί το ποιόν της μακαρίτισας αντί να υπάρχουν απειλές για μηνύσεις σε όποιον τολμήσει και "θίξει" την μνήμη της;
δεν μπορει να αποδειχτει βιασμος
ο λογος που εγινε αυτη η κατηγορια ειναι για να υπαρξει μεγαλυτερη αγανακτηση απο τον κοσμο προς τους δολοφονους
δυστυχως το σεξ η σεξουαλικη ελευθερια ειναι ακομη ενοχοποιημενη για τον περισσοτερο κοσμο
ετσι αν λεγοταν οτι η κοπελα  ειχε παει εκει για να εχει σεξουαλικες επαφες και με τους δυο τοτε θα υπηρχε μεριδα του κοσμου που θα "ξεχνουσε" την δολοφονια
τετοια ατομα υπαρχουν σε μεγαλυτερο ποσοστο στις φεμινιστικες οργανωσεις απο οσο θα νομιζε καποιος
αρκετες φεμινιστριες δεν κοιτουν με καλο ματι μια κοπελα που γουσταρει να εχει ελευθερη σεξουαλικη ζωη που χαιρεται το σεξ
οποτε επρεπε η κοπελα να γινει ενα ασπιλο και απονηρευτο κοριτσακι

Τώρα όσον αφορά τη δολοφονία. Καμία αμφιβολία ότι έγινε από έναν από τους ή και τους δύο. Ούτε εδώ κατάλαβα πως βγήκε με σιγουριά η απόφαση των ισοβίων και για τους δύο χωρίς στοιχεία για το ποιος έκανε τι..
απο την στιγμη που εισαι μπροστα σε ενα τετοιο σκηνικο εχεις το ιδιο ποσοστο ευθυνης με τον δολοφονο και σκεψου οτι μαζι προσπαθησαν να κρυψουν το πτωμα κανεις δεν εκανε κατι για να αποτρεψει την δολοφονια της

Η ουσία είναι ότι δεν στεναχωριέμαι για το τι θα πάθουν το αλβανικό και ροδίτικο αρχίδι. Πραγματικά στο πούτσο μου. Με ενοχλεί όμως γιατί μου φάνηκε ότι είχαμε δίκη εξαγριωμένων γυναικών απέναντι στο αντρικό φύλο. Δείτε λίγο ποιες μαζευόντουσαν στα δικαστήρια, τα πανό, τι φωνάζανε και θα καταλάβετε τι εννοώ

αυτο θελει πολλες ωρες αναλυσης

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κάτι που δεν έμαθες στη Ρόδο είναι πως οι Ροδίτες γενικώς έχουν μεγάλα πέη! Αυτό είναι γνωστό στους κύκλους των γυναικών αλλά και των τουριστριών! Τα μεγέθη εδώ είναι πολύ μεγαλύτερα από τον μέσο όρο!
εσυ αγορι μου εισαι γκραντε μαλακας

βαλκανιος ψευταρας - ακαποβλακας - glock μαλακας: η αγια τριαδα της υπερτατης μαλακιας στο μπου.κομ  :jerking:

Υ.Γ οτι θα κρατας και στατιστικα απο τις πουτσες που τρως για να βγαλεις και μεσους ορους δεν το περιμενα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ένα σχόλιο σε αυτό που λέει ο josex. Να τονίσω ότι και εγώ δεν είμαι δικηγόρος, ωστόσο θέλω να θέσω ένα προβληματισμό σε σχέση με το βιασμό.

Τοπικά και στη γύρω περιοχή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σχετικά τραύματα τα οποία αποδεικνύουν το βιασμό; Επειδή είμαστε και στο bourdela και μπορούμε να πούμε δυο πράγματα παραπάνω, όταν η γυναίκα δεν επιθυμεί την σεξουαλική επαφή δεν είναι λιγότερο αν όχι καθόλου υγρή;

Το να μπεις σε μια τέτοια στεγνή τρύπα και μάλιστα με βία δεν δημιουργεί γδαρσίματα εσωτερικά; Επίσης για να ανοίξουν τα πόδια δεν απαιτείται η χρήση δύναμης;

Το σώμα το οποίο αντιστέκεται δεν και η όλη περιοχή εκεί κάτω δηλαδή πόδια κτλ. δεν θα έπρεπε να έχουν κάποια τραύματα αφού άνοιξαν με βια;

Θα ήθελα πολύ να ακούσω μια ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση πάνω σε αυτό.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
μην εχετε ελπιδες οτι θα παθουν κατι στην μπουζου..μια χαρα θα τους εχουν μακρια απο τον γενικο πλυθησμο και σε παρακολουθηση για να μην τους κανουν κατι οι υπολοιποι κρατουμενοι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ένα σχόλιο σε αυτό που λέει ο josex. Να τονίσω ότι και εγώ δεν είμαι δικηγόρος, ωστόσο θέλω να θέσω ένα προβληματισμό σε σχέση με το βιασμό.

Τοπικά και στη γύρω περιοχή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σχετικά τραύματα τα οποία αποδεικνύουν το βιασμό; Επειδή είμαστε και στο bourdela και μπορούμε να πούμε δυο πράγματα παραπάνω, όταν η γυναίκα δεν επιθυμεί την σεξουαλική επαφή δεν είναι λιγότερο αν όχι καθόλου υγρή;

Το να μπεις σε μια τέτοια στεγνή τρύπα και μάλιστα με βία δεν δημιουργεί γδαρσίματα εσωτερικά; Επίσης για να ανοίξουν τα πόδια δεν απαιτείται η χρήση δύναμης;

Το σώμα το οποίο αντιστέκεται δεν και η όλη περιοχή εκεί κάτω δηλαδή πόδια κτλ. δεν θα έπρεπε να έχουν κάποια τραύματα αφού άνοιξαν με βια;

προφανως κατα τη νεκροψια νεκροτομη βρεθηκαν στοιχεια στο σωμα της τοπαλουδη που παραπεμπουν σε βιασμο
δεν γραφει το κατηγορητηριο ο εισαγγελεας απο τη στομαχα του

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
ναι δεν υπαρχει λογος για κακοδικια

δεν μπορει να αποδειχτει βιασμος
ο λογος που εγινε αυτη η κατηγορια ειναι για να υπαρξει μεγαλυτερη αγανακτηση απο τον κοσμο προς τους δολοφονους
δυστυχως το σεξ η σεξουαλικη ελευθερια ειναι ακομη ενοχοποιημενη για τον περισσοτερο κοσμο
ετσι αν λεγοταν οτι η κοπελα  ειχε παει εκει για να εχει σεξουαλικες επαφες και με τους δυο τοτε θα υπηρχε μεριδα του κοσμου που θα "ξεχνουσε" την δολοφονια
τετοια ατομα υπαρχουν σε μεγαλυτερο ποσοστο στις φεμινιστικες οργανωσεις απο οσο θα νομιζε καποιος
αρκετες φεμινιστριες δεν κοιτουν με καλο ματι μια κοπελα που γουσταρει να εχει ελευθερη σεξουαλικη ζωη που χαιρεται το σεξ
οποτε επρεπε η κοπελα να γινει ενα ασπιλο και απονηρευτο κοριτσακι

απο την στιγμη που εισαι μπροστα σε ενα τετοιο σκηνικο εχεις το ιδιο ποσοστο ευθυνης με τον δολοφονο και σκεψου οτι μαζι προσπαθησαν να κρυψουν το πτωμα κανεις δεν εκανε κατι για να αποτρεψει την δολοφονια της

αυτο θελει πολλες ωρες αναλυσης

Σε ευχαριστώ τα μάλα που ασχολήθηκες. Θα διαφωνήσω μαζί σου όμως ως προς τις φεμινιστικές οργανώσεις. Έχω συναντήσει πραγματικά χωρίς όρια σεξουαλικά απελευθερωμένες φεμινίστριες. Μόνο και μόνο για αντίδραση στην δήθεν αντροκρατούμενη κοινωνία (το μεγαλύτερο ψέμα του αιώνα μας τουλάχιστον για Ευρώπη..)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
προφανως κατα τη νεκροψια νεκροτομη βρεθηκαν στοιχεια στο σωμα της τοπαλουδη που παραπεμπουν σε βιασμο
δεν γραφει το κατηγορητηριο ο εισαγγελεας απο τη στομαχα του

Προφανώς ρε πουλί αλλά ποιος μου λέει ότι δεν πρόκειται για δικηγορικό τέχνασμα του στυλ: " Τα χτυπήματα στο πρόσωπο ήταν για να κάμψουν αυτή την αντίσταση, ώστε να προκληθεί ο βιασμός".
Αυτό ας πούμε είναι ένας ισχυρισμός. Δεν αποδεικνύει όμως ότι έγινε έτσι πραγματικά. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το έγκλημα αυτό. Ας μας πουν και σε εμάς ως κοινωνία να γνωρίζουμε

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

Αυτό που λες ισχύει. Είχα διαβάσει παλιά ένα άρθρο όπου εξηγούσε γιατί ο βιασμός είναι αδίκημα, συγκεκριμένα έλεγε ότι επειδή η κοπέλα δεν θέλει να κάνει σεξ, το σώμα της δεν παράγει τα απαραίτητα υγρά, το οποίο σημαίνει ότι όταν τον χώνεις σε εντελώς ξηρό αιδίο, με την τριβή προκαλείς εσωτερικές πληγες και μπορεί αργότερα να έχει άλλα προβλήματα...επίσης όπως προανέφερες χρησιμοποιείς δύναμη για να κρατήσεις τα πόδια και το σώμα της όσον το δυνατόν πιο ακίνητα...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ τα μάλα που ασχολήθηκες. Θα διαφωνήσω μαζί σου όμως ως προς τις φεμινιστικές οργανώσεις. Έχω συναντήσει πραγματικά χωρίς όρια σεξουαλικά απελευθερωμένες φεμινίστριες. Μόνο και μόνο για αντίδραση στην δήθεν αντροκρατούμενη κοινωνία (το μεγαλύτερο ψέμα του αιώνα μας τουλάχιστον για Ευρώπη..)
προσεξε δεν ειπα οτι ολες οι φεμινιστριες ειναι κατα του σεξ ειπα οτι υπαρχουν σε πολυ μεγαλο βαθμο φεμινιστριες που ειναι κατα τους σεξ και της σεξουαλικης ελευθεριας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
για να φαν 15 χρονια για βιασμο δημαινει οτι ο ιατροδικαστηςκατι εβγαλε σα γνωματευση αλλιως θα τρων τα ισοβια ποθ ειναι η δλοφονια

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αυτό που λες ισχύει. Είχα διαβάσει παλιά ένα άρθρο όπου εξηγούσε γιατί ο βιασμός είναι αδίκημα, συγκεκριμένα έλεγε ότι επειδή η κοπέλα δεν θέλει να κάνει σεξ, το σώμα της δεν παράγει τα απαραίτητα υγρά, το οποίο σημαίνει ότι όταν τον χώνεις σε εντελώς ξηρό αιδίο, με την τριβή προκαλείς εσωτερικές πληγες και μπορεί αργότερα να έχει άλλα προβλήματα...επίσης όπως προανέφερες χρησιμοποιείς δύναμη για να κρατήσεις τα πόδια και το σώμα της όσον το δυνατόν πιο ακίνητα...

Φίλε μου δεν το διάβασα κάπου αυτό που αναφέρεις αλλά το θεωρώ κοινή λογική. Διαβάζοντας αυτά που έλεγα η εισαγγελέας δεν αποδεικνύεται ο βιασμός, εκτός φυσικά και τα μετέφεραν λάθος οι δημοσιογράφοι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Ο πατερας το πρωι σε καναλι

Ας κατσει στ αυγα του. Συμφωνω με οσους λενε οτι δεν ειναι εντελως ανευθυνος

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Τα κατάφεραν οι διαφορές με τα σουτιέν να καταστήσουν μια δική έως σημείο συζήτησης των δύο φύλων και της βίας μεταξύ τους.
Τσίμπησε φυσικά και η αντίθετη πλευρά, τους οποίους θεωρώ το ίδιο γελοίους, και αηδιάζω με τις "αθώες" ερωτήσεις τους περί βιασμού.
Το θύμα βιάζεται και εξευτελίζεται και μετά θανάτον. Χωρίς όμως να έχει επιλέξει να γίνει σύμβολο.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Φίλε μου δεν το διάβασα κάπου αυτό που αναφέρεις αλλά το θεωρώ κοινή λογική. Διαβάζοντας αυτά που έλεγα η εισαγγελέας δεν αποδεικνύεται ο βιασμός, εκτός φυσικά και τα μετέφεραν λάθος οι δημοσιογράφοι.

Πάντως αν για κάτι είμαι σίγουρος σε αυτή τη δίκη είναι ότι ουσιαστικά κηρύχτηκαν οι κατηγορούμενοι ένοχοι σε όλα μέχρι απόδειξης του αντιθέτου..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
Τα κατάφεραν οι διαφορές με τα σουτιέν να καταστήσουν μια δική έως σημείο συζήτησης των δύο φύλων και της βίας μεταξύ τους.
Τσίμπησε φυσικά και η αντίθετη πλευρά, τους οποίους θεωρώ το ίδιο γελοίους, και αηδιάζω με τις "αθώες" ερωτήσεις τους περί βιασμού.
Το θύμα βιάζεται και εξευτελίζεται και μετά θανάτον. Χωρίς όμως να έχει επιλέξει να γίνει σύμβολο.

Που τις είδες τις ¨αθώες¨ και δήθεν ερωτήσεις. Στα ίσια ρωτάμε. Ας μην είχαν το βιασμό ως κατηγορία, να μην ασχολούνταν κανένας με την κοπέλα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εσυ αγορι μου εισαι γκραντε μαλακας

βαλκανιος ψευταρας - ακαποβλακας - glock μαλακας: η αγια τριαδα της υπερτατης μαλακιας στο μπου.κομ  :jerking:

Υ.Γ οτι θα κρατας και στατιστικα απο τις πουτσες που τρως για να βγαλεις και μεσους ορους δεν το περιμενα
Τι βύσμα έβαλες για να σε πάρουν από τις Καλυθιες  στο Μόντε Σμιθ?
Σε ποιόν βλαχοβουλευτή υποχρεώθηκε η οικογένειά σου και όλο σου το σόι να τον ψηφίζετε εφ όρου ζωής για μια μετάθεση από το τάγμα υψηλής ετοιμότητας στο χαλαρό στρατόπεδο του Μόντε Σμιθ?
Και πάλι μουνί δεν γάμησες πούτσο να φας δεν βρήκες ..
Ορισμός του ανθρώπου ναυαγίου!

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Ο πατερας το πρωι σε καναλι

Ας κατσει στ αυγα του. Συμφωνω με οσους λενε οτι δεν ειναι εντελως ανευθυνος
Ευθύνες βαραίνουν κάθε γονέα που πεθαίνει το παιδί του, δικαίως ή μη.
Δεν χρειάζεται κάποιοι να το παίζουν τέλειοι και αλάνθαστοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom