η ουσια της υποθεσης ειναι ιδεολογικη
Αν ειχε καθαρο μυαλό η κοπέλα θα ζουσε
Δεν θακανε. Παρεα με αλβανους Αραπαδες Και δεν ξερω τι ακομα
Δεν θα μαστουριαζε δεν θακανε παρεα με λουμπεν στοιχεια και θα ζούσε σήμερα
Ειναι καθαρα ιδεολογική η αιτία που εχασε την ζωη της
Καλά αν όντως ισχύει ότι "την έτρωγε το χέρι της", σίγουρα από το κεφάλι της το άδειο πήγε. Ας πρόσεχε.
Αλλά ξαφνικά στο thread αυτό όλοι έγιναν εγκληματολόγοι, που φαντάζομαι ότι τώρα αυτοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται εδώ και παίρνουν μαθήματα, ας περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έγινε στην υπόθεση. Είναι πολύ πιθανόν όλα αυτά βέβαια που γράφονται εδώ να στέκουν κι ειδικά με το σχόλιο που έλεγε ότι πλησίαζε τον οποιοδήποτε.
Εγώ πάντως με βάση αυτά που αναφέρθηκαν εδώ, έχω να πω πως ένα πρόβλημα σ'αυτές τις ηλικίες είναι ότι φεύγουν από το σπίτι για να σπουδάσουν και νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει. Σ'αυτό φταίει κι η οικογένεια που σε μεγάλο βαθμό τους έχουν σε μία "φούσκα" και τα παιδιά ζουν σε πλήρη άγνοια αγνοώντας το τι υπάρχει στον έξω κόσμο, όπως κι η πίεση που τους ασκείται το να πετύχουν σε κάτι γαμημένες εξετάσεις και ξαφνικά απελευθερώνονται απ'αυτά τα δεσμά και δεν ξέρουν πως να το χειριστούν. Τέσπα αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση και νοιώθω ότι γαμάω κι εγώ το thread έτσι, οπότε καλύτερα να μείνουμε στο θέμα της δολοφονίας.