Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε Τομπερονάκια;

Θυμάσαι καν τι έλεγες;

Εν τω μεταξύ λέει, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός και την χτύπησαν με σιδερώστρα.

Πάντα μέσα ο Τομπλερονάκιας.......
πασοκοπαπαριες..
Ρουφα το αυγο σου και ύπνο
:babycry:
Ο εθνικομπολσεβικισμος ξανανικησε

Επισκέπτης
Οταν λενε Ελληνας εννοουν ελληνικης υπηκοοτητας Αλβανος;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ειναι ρατσιστικη η ερωτηση τυπε Νορτντεμ
Μολις ειδα σποτ στην ελλην τηλεοεαση οτι αυτο που ρωτας ειναι παρανομο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Δείχνει να έπεσες μέσα σε αυτά που είπες το πρωί!  Μόνο τον τόπο που έγινε δεν πρόβλεψες και λογικό μιας και στο σημείο δεν πάει κανείς για κανένα λόγο

Και βέβαια κι εγώ που από χτες είμουν κατηγορηματικός για την εθνικότητα του δραστη
ο ελληνας ειναι ας πουμε κανονικός? Η αλβανος Με ελληνικο δθαβατηριο?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Παρασυρθηκε το παιδι, ειμαι βεβαιος οτι ο Αλβανος τον εμπλεξε
ολα τα κατακαθια ελλαδα κι ευρωπη ελληνες της συμφοράς, παρεα με αλβανους κανουν..
Κανα μουνοπανο θαναι κι αυτος

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Τα γνωστα..ο Αλβανος στη πατριδα του..και απο Τακης Λακης Σακης...θα ξαναμπει με αλλο ονομα..χαχαχαχαχ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Παρασυρθηκε το παιδι, ειμαι βεβαιος οτι ο Αλβανος τον εμπλεξε
Σύμφωνα με την εφημερίδα όλα έγιναν γρήγορα..Ο αλβανός την χτύπησε και με ένα χτύπημα βγήκε νοκ άουτ! Ο άλλος δεν πρόλαβε να το αποτρέψει!
Φταίει που έκανε παρέα με αλβανό! Τι ιδεολογίας να ήταν άραγε?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ε αυτο δεν έγινε? Τούρκοι ειπα γιατι λεγαν το πρωί οτι έκανε μαστουδες με τουρκους κ τέτοια
Η φαση ομως αυτη ηταν
Πξγαν να την γαμησουν πανω απο ενας κ προγκηξε
Το οτι εγινε αλλουβτο έγκλημα δεν μπορουσα να το ξερω
Ρουφα το αυγο σου τωρα για πολοστη φορα  :o

Τι λε ρε Τομπλερονάκια;

Αντί να λουφάξεις για τις παπαριές που αμολάς το συνεχίζεις;

τιποτα δεν αποκλείετε αν επαιρνε ντραγκς κι ηθελε χρηματα, αν κ τα μαλακα νομιζω δεν ειναι ακριβα,δεν νομιζω ναταν σε κοκες κλπ. Κανα χασισι το πιθανοτερο κι ισως απο αθτο να πηγε εντελη
Δεν νομιζω ομως με γονεις σρο δημοσιο να ειχε οικονομικο προβλημα
Θολοκουλτουρα κ χαζομαρα ελλην τυπου ειχε δυστυχως μονο μαλλον

Είσαι και τραγικά ανορθόγραφος.

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Ερώτηση κρίσεως...
Πιο πολλά αλμπάνια έχει το Τεπελένι ή το ...Γεννάδι?

Γεννάδι, Ασκληπειό, Λάρδος, Κάλαθος και πάει λέγοντας. Τώρα το χειμώνα ειδικά δύσκολα ακούς άλλη γλώσσα. Μην ξεχνάς στη Ρόδο το γυράδικο που πάει γαμιώντας και άνοιξε και στην Κάλαθο ο ιδιοκτήτης Αλβανός. Δεν είμαι Ροδίτης, βρίσκομαι 3η σεζόν εκεί, αλλά αυτή η θεοποίηση των Αλβανών στο νησί δεν υπάρχει. Υπάρχουν κι αλλού Αλβανοί, αλλά νομίζω εκεί παραπάει το πράγμα.

Υγ: Πάντως το γεγονός ότι οι 2 από τους 3 υπόπτους είναι Έλληνες δεν αναφέρεται κι ιδιαίτερα. Πιο πολύ η συζήτηση έχει γίνει αντικείμενο ιδεολογικής διαμάχης. Μπουρδέλο το κάνατε το thread

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τι λε ρε Τομπλερονάκια;

Αντί να λουφάξεις για τις παπαριές που αμολάς το συνεχίζεις;

Είσαι και τραγικά ανορθόγραφος.
κουρασες
Ρουφα τ αυγο σου και για ύπνο είπαμε
Οτι ειπα ετσι εγινε
Η ουσία βηταν ότι πήγε για γαμησι με τον εναν κ την βγηκε κι ο αλλος κι εγινε η φαση
Μαστουρανπαιζει επισης κατα 90% ερσι χτίζουν φιλιες οι αλβανοι με. Ελληνιδες βουρλα
Τσους τωρα
:babycry:
Την πιπιλα σου και νανι
Υγ δεν ειμαι ανορθόγραφος γραφω απο κινητό εξ ου κι οτι. Κατσει έκατσε στο. Τατσ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υγ: Πάντως το γεγονός ότι οι 2 από τους 3 υπόπτους είναι Έλληνες δεν αναφέρεται κι ιδιαίτερα. Πιο πολύ η συζήτηση έχει γίνει αντικείμενο ιδεολογικής διαμάχης. Μπουρδέλο το κάνατε το thread
Τύπε ενας Αλβανος σκοτωσε Ελληνιδα, τι ακριβως περιμενες να γινει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.983
Πόντοι
6.256
Είναι γνωστό πως ξεσαλώνουν οι επαρχιώτες όταν βρεθούν μακρυά απο τα χωριά τους.
Παλιά ήξερα πολλές σαντορινιές ,με φράγκα και κανα δυό χοτέλ η καθεμιά,
που ήταν έτοιμες να ακολουθήσουν τον κάθε τυχάρπαστο αθηναίο στην αθήνα για να κάνουν τη μεγάλη ζωή μακρυά απο τα βλέματα των γνωστών ..
Πολλοί ξέρετε τι εννοώ,
Πάντως κρίμα,
Κάπου ,κάπως θα ήταν μπλεγμένη και την πάτησε.

Μια ηλεκτρική καρέκλα για τους φονιάδες είναι άκρως απαραίτητη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γεννάδι, Ασκληπειό, Λάρδος, Κάλαθος και πάει λέγοντας. Τώρα το χειμώνα ειδικά δύσκολα ακούς άλλη γλώσσα. Μην ξεχνάς στη Ρόδο το γυράδικο που πάει γαμιώντας και άνοιξε και στην Κάλαθο ο ιδιοκτήτης Αλβανός. Δεν είμαι Ροδίτης, βρίσκομαι 3η σεζόν εκεί, αλλά αυτή η θεοποίηση των Αλβανών στο νησί δεν υπάρχει. Υπάρχουν κι αλλού Αλβανοί, αλλά νομίζω εκεί παραπάει το πράγμα.

η ουσια της υποθεσης ειναι ιδεολογικη
Αν ειχε καθαρο μυαλό η κοπέλα θα ζουσε
Δεν θακανε. Παρεα με αλβανους Αραπαδες Και δεν ξερω τι ακομα
Δεν θα μαστουριαζε δεν θακανε παρεα με λουμπεν στοιχεια  και θα ζούσε σήμερα
Ειναι καθαρα ιδεολογική η αιτία που εχασε την ζωη της

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Ενημερωμένο σε βρίσκω!  Στη συγκεκριμένη περίπτωση η θεοποίηση δεν έγινε από ροδίτισα αλλά από κάποια από Δυδιμότειχο.. Το FB της ήταν γεμάτο από δαύτους... Αλλά αυτή στην Αννης Μαρίας έμενε που είναι κεντρικά! Όλες οι επιλογές στα πόδια της..Έκανε τις χειρότερες!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ενημερωμένο σε βρίσκω!  Στη συγκεκριμένη περίπτωση η θεοποίηση δεν έγινε από ροδίτισα αλλά από κάποια από Δυδιμότειχο.. Το FB της ήταν γεμάτο από δαύτους... Αλλά αυτή στην Αννης Μαρίας έμενε που είναι κεντρικά! Όλες οι επιλογές στα πόδια της..Έκανε τις χειρότερες!
γι αυτο σου εξηγω οτι η χωρα ειναι χαμενη
Μιλαω ενιοτε στην Ζυριχη με νεα παιδια τριαντα με τριαντα τοσο το πολυ, απο Ελλαδα με πτυχία που ειναι εδω για καποιο. Συντομο. Συμβόλαιο ενα η δυο χρονια
Τις ιδιες ακριβως μαλκιες με. Την εκλιπουσα λενε κι υποστηριζουν
Καμμενοι εγκεφαλοι παρα το υψηλο της γνωσης και της ευφυιας τους
Εχω φιλους στην Κω και μοθχουν πει οτι η Ροδος ειναι άντρο αλβανων αλα τετοιο χαλι δεν περίμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom