επειδη πήγα περσι τέτοια περιοδο σε Ριο, Σαο πάολο και Ρεσίφε να πω και γω τη γνώμη μου:
- Λάπα είναι όλα τα λευτά για το βράδυ αλλά δεν θα έμενα εκεί. Χίλιες φορές κάπου στην Ιπανέμα που είναι πιο κυριλέ και ασφαλής. Δεύτερη επιλογή κάπου στην κόπα καμπάνα. Στην Λάπα πας μόνο με ταξι το βράδυ για λόγους ασφαλείας. Επίσης κάθε πέμπτη βράδυ έπαιζε πάρτυ στους δρόμους και γινόταν χαμός
- από γκόμενες η βραζιλία έχει τα πάντα, από το ποιο μπάζο μέχρι την πιο μουνάρα. Η βασική διαφορά τους όμως είναι στην συμπεριφορά και στο κρεββάτι. Και στα δύο είναι ΓΑΜΆ'ΤΕΣ!
- για πουτάνες πιστεύω ΄οτι δεν αξίζει γιατί είναι γελοίο να βγάλεις ωραίες γκόμενες στη βραζιλία. όπως μου είχαν πει και μένα, μόνο οι γκέη δεν γαμάνε γκόμενες εκεί. Γενικά οι γυναίκες είναι οι πιο εύκολες που έχω συναντήσει αρκεί να μην κάνεις καγκουριές. Το "καλό παιδί" έχει πέραση εκεί στις νορμάλ γυναίκες
- το κύριο πρόβλημα είναι η γλώσσα αλλά μπορείς να τη παλέψεις και χωρίς να μιλάς πορτογαλικά... επίσης μπορείς να παίξεις και με τουρίστριες από άλλες χώρες της λατινικής αμερικής εκεί...
- επίσης όσον αφορά τη θάλασσα, μην περιμένεις να κάνεις μπάνιο εκεί γιατί έχει τρελά κύμματα και ρεύματα. τόσο δυνατά που οι διασώσεις γίνονται με ελικόπτερο, ψάξτο στο youtube...
και 2-3 συμβουλές για ασφάλεια
- σε καμία περίπτωση να μην μοιάζεις για τουρίστας. ξεχνάς ρολόι και ακριβά αξεσουαρ στο ξενοδοχείο.
- κυκλοφορείς μόνο με όσα χρήματα υπολογίζεις να ξοδέωεις. εγώ είχα και για καβάτζα μια κάρτα από λογαριασμό όπου είχα ένα μικρό ποσο μέσα και δεν με ένοιαζε να μου την πάρουν
- αν κάτσει στραβή ΔΕΝ αντιστέκεσαι. δίνεις ότι έχεις χωρίς να κάνεις φασαρία
Αβλεπει μεινεις Λαππα, αυτο διοτι το πρωι με ταξι αλλα ανετα και με συγκοινωνια πας Ιπανεμα, το βραδυ ομως αποφευγεις μετακινησεις με ταξι. Λαππα ολα τα λεφτα, Κοπακαμπανα δεν λεει, γκομενες μονο τελευταιες μαυρες πουτανες, κλεφτρονια, νταβατζηδες, ελαχιστες κανονικες ωραιες γκομενες (τρυπα του οζοντος). Ιπανεμα ωραιος κυριλε κοσμος. Λαππα να μην βγαλεις γκομενα πρεπει να εισαι ο διδυμος αδελφος του Κουασιμοδου ή κανεναν καρατσιγκουνηες του κερατα να μην κερνα ουτε νερο.
Μετα το κλεισιμο της ντισκο Χελπ τελειωσε και η νυκτερινη κοπα καμπανα