Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Χρονιά!
Βλέπω με ενδιαφέρον ότι αναθερμάνθηκε το thread για Rio τώρα που γύρισα από διακοπούλες (έλειπα 5 βράδυα Κιέβο!! - άλλος παράδεισος) και χαίρομαι πολύ γιατί το Rio είναι πραγματικά αγαπημένη πόλη-destination-διασκέδαση.
Βλέπω επίσης ότι γίνονται συγκρίσεις Βραζιλία-Ελλάδα, Αθήνα και Rio de Janeiro. Δεν ξέρω πόσο ουσία έχουν, μιλάμε για άλλο πράγμα νομίζω και για άλλες καταστάσεις-νοοτροπία-ψυχοσύνθεση ανθρώπων και βεβαίως γυναικών που μας ενδιαφέρει εδώ.
Πρωτοπήγα σε Mercedes club εδώ στην Αθήνα πιτσιρικάς το 1990. Τότε που ήταν ένα καλοκαίρι στον παλιό Ειρηνικό στη Βούλα, έχει αλλάξει τόσα ονόματα αυτό το μαγαζί στα 20 αυτά χρόνια. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Ωραιες γκόμενες, καλή μουσική, φάσεις ωραίες. Τα τελευταία αυτά 20 χρόνια πήγαινα σε όλα τα Mercedes, σε όλα τα μαγαζιά που έφτιαχνε ο Τσιλιχρήστος. Πολύ ωραία δεν λέω, πάντα περνάγαμε πολύ καλά. Τα τελευταία χρόνια πάω και στο Villa Mercedes, κυρίως με τραπέζι, όποτε με καλούν κλπ. Πολύ ωραίες γκόμενες, καταπληκτικές δεν λέω, μοντέλα, σωματάρες, ότι θέλεις βλέπεις. ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ομως.
Πρωτοπήγα στο Rio de Janeiro το Φεβρουάριο του 2004. Μέχρι τότε πρέπει να είχα πάει εκατοντάδες φορές σε Mercedes εδώ στην Αθήνα, καθώς και σε δεκάδες άλλα Mega clubs. Καταλαβαίνετε. Παρέες, τράπεζια, μπουκάλια, είτε είχαμε γκόμενες μαζί μας, είτε γνωρίζαμε άλλες κοκ. Χαμός. Καμιά φορά όμως δεν τη θυμάμαι και δεν έχει χαρακτεί στη μνήμη μου.
Την πρώτη φορά που μπήκα τον Φεβρ, 2004 στο Centaurus στη Ipanema θα την θυμάμαι για πάντα. Αυτή είναι η διαφορά.
Μην μπερδευόμαστε και συγκρίνουμε ελληνικά mega clubs με βραζιλιάνικα mega bordels. Είναι διαφορετικό πράγμα.
Στο ένα πας για να διασκεδάσεις, να πιείς να δεις φάτσες, να πάρεις κανά τηλεφωνάκι γκόμενας, να την πάρεις 2-3 φορές να μη στο σηκώνει, να σε παιδέψει τέλος πάντων και στο άλλο πας για να πάρεις εδώ και τώρα θεές που δεν θα δεις ποτέ στην Αθήνα. Θα πληρώσεις άμεσα δεν λέω αλλά θα έχεις γυναίκες εκτός συναγωνισμού για μια ώρα (ή όσο θέλεις) να σου κάνουνε τα πάντα. Το ξέρεις και για αυτό πας εκεί.
Μου αρέσει και το Villa. Αν όλα αυτά τα παιδιά που βλέπω κάνανε και τιμούλα, θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά αν είναι να σου βγάλουνε το λάδι για να τις πας για φαγητό και μετά ανάκριση ποιός είσαι και τι έχεις, και μετά τα ξέρετε τι γίνεται, ευχαριστώ προτιμώ όποτε μπορώ να παίρνω το αεροπλάνο για Rio και τα δεκάδες τραπέζια και δώρα που θα έκανα σε (ωραίες δεν λέω) ελληνίδες να τα δίνω επιτόπου σε κολασμένες βραζιλιάνες που τους αρέσει και το sex πολύ περισσότερο και αυτό είναι βεβαιωμένο.
Τα termas στο Rio είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Όλες οι πόλεις έπρεπε να έχουν τέτοιους θεσμούς. Κάτι κάνει η Γερμανία με τα FKK αλλά δεν είναι το ίδιο. Πας, πληρώνεις είσοδο και βλέπεις. Πίνεις ποτό, βλέπεις τις θεές, δεν θέλεις να πηδήξεις, κανένα ζόρι φεύγεις και πας αλλού. Θέλεις? Που θέλεις με σιγουριά. Διαλέγεις όσες αντέχεις και κάθεσαι εκεί με τις ώρες. Είσαι μάγκας? Τους κάνεις πλάκα? Μιλάς λίγο τη γλώσσα? Την επόμενη μέρα τις έχεις όποτε θέλεις, για ποτό, για club, στο διαμέρισμά σου όλες....
Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να επισκεφθώ τα εξής termas: Centaurus, Monte Carlo, L'Uomo, Solarium, 4x4, Rosario, Cancun. BA 85.
Το ξέρω είναι λίγα, έχω μια προσωπική λίστα με διευθύνσεις με πάνω από 30 termas διαφόρων κατηγοριών αλλά μπαίναμε στο 4x4 για παράδειγμα στις 4 το απόγευμα και βγαίναμε στις 11 το βράδυ έχοντας περάσει τόσο καλά όσο να πηγαίναμε σε 100 clubs μαζί. Και επειδή δεν μπορείς να πάρεις όλο το μαγαζί, φεύγοντας και ηρεμώντας στο bar κανονίζεις και σου έρχονται όποιες θέλεις στο διαμέρισμά σου το επόμενο μεσημέρι.Τις θυμάμαι όλες τους με ιδαίτερη αγάπη, γιατί εκτός από γυναικάρες, είναι και καταπληκτικές στην παρέα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Τώρα βέβαια όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και επιθυμιών, αλλά η γνώμη μου είναι οτι την ποιότητα και την ποικιλία γυναικών που έχω δει στα termas του Rio δεν μπορώ να την σκεφτώ σε άλλο club σε άλλο μέρος του κόσμου. Τα μόνα που έρχονται κοντά είναι τα καλά και ακριβά clubs του Κιέβου. Και εκεί βλέπεις και παίρνεις θεές. Και μικρές σε ηλικία.
Επιπλέον το Rio διαθέτει τη Help (είναι ακόμα ανοικτή) τη μοναδική Barbarella (κούκλες) το Sensoo και όλες τις λοιπές boites που φορτώνεις σε 5' το ωραιότερο πλάσμα που έχεις δει στη ζωή σου για μερικά Reais.
Ελπίζω και το 2010 να καταφέρουμε να πάμε, γιατί 15 μέρες στο Rio σε συνδυασμό με 3ήμερα, 5ήμερα στο Κίεβο είναι αυτά που σε γεμίζουν ευχαρίστηση, διασκέδαση και ελπίδα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην οποία κινείται η γυναικεία ελληνική πραγματικότητα.