Αν προκειτε να πας για φθηνο σεχοτουρισμο, γιατι δεν πας Ταιλανδη? Εχω παρει απο τα καλυτερα μωρα στη Punta del Este και δεν εχω πει οτι ειναι φθηνα. Αμα ομως θελεις τα ωραιοτερα και κλασατα μωρα της Νοτιας Αμερικης, εκει θα πας. Για Ταιλανδη δεν γνωριζω, αλλα διαβαζω πολλα καλα εδω για σεχοτουρισμο.
Δεν πρεπει να εχεις παει Punta del Este, η αν πηγες δεν περασες καλα και δεν σου εχει αφησει καλες εντυπωσεις, αλλα αυτη ειναι η γνωμη σου και μονο.
Koιτα, εαν πηγαινεις Ουρουγουαη για κρεατα, δερματα, ρύζι ή ξυλεία, διοτι δεν εχει κατι αλλο να παρεις εκει,ααααα μπορει να εισαι και μανατσερ ποδοσφαιριστων, τοτε αφου εχεις δωσει 1300 ευρω να πας με Ιμπερια, πεταγεσαι εκει για καμακι. Να δωσεις ομως τοσα λεφτα να πας εκει για σεξοτουρισμο ειναι τρέλα. Εχουμε εντελως αντιθετη αποψη για το μερος. Το μονο καμακι που επαιζε παλια οταν πηγαινα ως ναυτικος, ηταν να νοικιασεις αμαξι, διοτι ολα τα μουνια κανουν ωτοστοπ. Οι αργεντιντες ειναι εντελως κολλημμεες. Πρεπει εκτος απο λεφτα να εχεις αμαξι, να εισαι ευπαρουσιαστος και να ντυνεσαι καλα. Εγω αυτα βεβαια δεν τα εχω.
Αφου λοιπον δεν τα εχω, και για να περιμενω να παει 7 το πρωι που κλεινουν μαγαζια παρω γκομενα με ωτοστοπ, δεν με συμφερει. Και στο μνημειο του πνιγμενου εχω πολλες φωτογραφιες, και την κυματιστη γεφυρα εχω περασει πολλες φορες με το αμαξι και ιππασια εχω κανει στο δασακι διπλα στο ιδιωτικο αεροδρομιο της Πουντας και τους θαλασσιους ελεφαντες ταισα στο λιμανακι.
Εαν εχεις χρονο και ξαναπας απο εκει παρε την Pluna και πεταξου εως Φλοριανόπολη και μετα μου ξαναλες για κορυφαιο μουνι. Ειναι φθηνη η πτηση.
Βεβαια αυτο ειναι η γνωμη μου και μονο, οπως ειναι και η δικια σου γνωμη και μονο, οπως θεωρω ιεροσυλια να κρινεις την Πουντα με το Ρίο.
Βεβαια παω Ταυλανδη για σεξοτουρισμο, αφου τιμη εισιτηριου στο 1/4. Εσυ ομως εαν δεν πηγαινες για δουλεια λατινικη αμερικη και ειχες ελευθερο χρονο για σεξοτουρισμο στην Πουντα θα πηγαινες;; ειναι δυνατον;; ημαρτον