Νέα

Ρίμπο.....τέλος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Όσο για το γιουσουφάκι το Τζόλε αφού δε σέβεται την υστεροφημία και την ιστορία του ας τον αγνοήσουμε....
Το ''γιουσουφάκι'' ο Τζόλε που λές φίλε,είναι πρώτος στις προτιμήσεις των Ολυμπιακών, με 67%,για το ποιός είναι ο καλύτερος ξένος παίχτης της χρυσής 10ετίας....

Επισκέπτης
Φίλοι Ολυμπιακοί λίγος σεβασμός στα ευρωπαικά μεγαθήρια (ΠΑΩ δεν ΠΑΩ, ΑΕΚ) δεν βλάπτει.
Εμάς μας δουλεύει ο Σωκράτης κιαυτοί δουλεύονται μόνοι τους.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Η καθε ομαδα εχε ι ενα συγκεκριμενο προυπολογισμο . σωστα;
Αν θες να  παρεις παιχτες-καλους και νεους παιχτες τι κανεις;
α.Μειώνεις τα συμβολαια των παλιων ένα βήμα πριν την εξοδο 2.προσλαμβάνεις προπονητή με λιγες αποδοχές , υποφερτό !
3.Μην ξεχνάμε! το ποδοσφαιρο είναι επιχείρηση.
4.Οι ποδοσφαιριστες ειναι επαγγελματιες .λιγοι είναι που μπορει να δεχτουν να χασουν λιγα για το καλο της ομαδας και αυτοι ειναι που παιζουν χρονια.
υσ : προς ολυμπιακους
μονιμη ταχτικη των " φιλων μας" ειδικα του Παο είναι να προσπαθει να μειωσει τις επιτυχιες της ομαδας στην Ελλάδα και κανει οτι βρει προσφορο.
Αν αγαπας την ομαδα σου δεν την βαριεσαι ποτε! μην πεφτουμε στην παγιδα ,
Αν ο Κοκκαλης ζοριστει θα φερει Ροβερτο Καρλος! αλλα λεω εγω δεν θα ηταν καλυτερο να ειχαμε τωρα το Ντρασενα ; Γι αυτο να μην πιεζουμε καταστασεις , Ο ολυμπιακος έχει τους πιο πολλους φιλαθλους . Ενωμένοι όλοι είμαστε πρωτοι. Και το χρήμα υπάρχει και από τον Πρόεδρο ; θέλουμε να γίνουμε ΑΕΚ η ΠΑΟ;Τελος η γκρίνια!

Επισκέπτης
Στο γιουσουφάκι δεν αμφισβήτησε κανείς την ποδοσφαιρική αξία του αλλά ο ίδιος την προστατεύει? Ειναι μια καλή ερώτηση.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε με το γεγονός ότι συμπεριφέρεται σα λακές του Κόκκαλη;

Στο κάτω, κάτω της γραφής θα μπορούσε να πει ''δε γνωρίζω τι ειπώθηκε μεταξύ τους, δεν εκφέρω άποψη''. Όχι να μιλά για τον πρόεδρο και να του τρέχουν τα σάλια.
Ο Τζόλε είπε το αυτονόητο:Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει 1 ομάδα...πουτάνα!!!Ας τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα και η γιορτή και ας κάνει ότι θέλει...Και εσένα θα σου έτρεχαν τα σάλια φίλε αν αυτή την στιγμή είχες λεφτά ακόμα και για τα τριςέγγονά σου...μην τρελλαθούμε τελείως...ο Τζόλε έχει προσφέρει πολλά αλλά και ο Ολυμπιακός του πρόσφερε εξίσου πολλά....κάποτε ο Κόκκαλης έιχε πεί πως ''οι παίχτες είναι επαγγελματίες...''μόνο ο κόσμος πληρώνει για να βλέπει...αλλά επαγγελματίες δεν είναι μόνο οι παίχτες....είναι και οι ομάδες....και σε αυτή την περίπτωση φταίνε και οι 2 πλευρές...και ο Ολυμπιακός δεν συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά και ο Ρίμπο το ίδιο....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δηλαδή με λίγα λόγια από τη στιγμή που τα χει κονομήσει ο Τζόρτζεβιτς, είναι πολύ να του ζητάμε λίγη αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη προς ένα συμπαίκτη.
Εύχομαι ειλικρινά φίλε να μην σε έχω ποτέ συνάδελφο και συνεργάτη.

Γιατί; Φοβάσαι πως θα το χάσεις; Ή μήπως σου χάλασε την ψευδαίσθηση του κουβαρντά και μπεσαλή προέδρου που είχες σχηματίσει για τον Σώκρατες;

Τελικά αυτό ήταν το μεγάλο ''έγκλημα'' του Ρίμπο. Έβγαλε από το Matrix όλους τους αφελείς που πίστευαν τις εξαγγελίες του Κόκκαλη για ευρωπαϊκές διακρίσεις και μεγάλες μεταγραφές τύπου Ντούντου, Ζε Ρομπέρτο και δε συμμαζεύεται.
Φίλε κοίτα να δείς...τα να μην με έχεις συνεργάτη και συνάδελφο είναι δικαιωμά σου αλλά δεν νομίζω με τα μυαλά που κουβαλάς θα σε έπαιρνε και κανείς στην δουλειά του....γιατί αν δαγκώσεις το χέρι που σε ταϊζει για να υπερασπιστείς ένα συνάδελφό σου που έκανε λάθος τότε ειλικρινά είσαι για...κλάμματα....ξέρεις τί λέει ο σοφός λαός?''Η κότα όταν πίνει νερό κοιτάει τον Θεό...''και το ξαναλέω....κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει 1 ομάδα πουτάνα...όλοι οι παίχτες πληρώνονται από τον πρόεδρο της κάθε ομάδας...και κάτι τελευταίο....ούτε εγώ θα σε προσλάμβανα ποτέ στην δουλειά μου...ειλικρινά...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αφήστε τον Κόκκαλη να κάνει τη φιέστα μόνος!!! Γι'αύτο τα λαμόγια μας έστειλαν να ανανεώσουμε τη συνδρομή μέλους εδώ και ένα μήνα... Κανείς μέλος!!! Κανένας διαρκείας!!! Μόνο έτσι θα ιδρώσει κάποιων το αυτί!! Αμά σταματήσει το ρευστό να έρχεται!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ η συμπεριφορά προς ένα τέτοιου μεγέθους παίκτη!!!
+1000
Ρε μαγκες , απο χθες που ειδα την συνεντευξη του ΡΙΜΠΟ, εχω παθει πλακα..Ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακας ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ;;; Ας τολμησει ο μαλακας να εμφανιστει αποψε στου Καραισκακη και θα δει τι εχει να γινει...Ας ξεκουμπιστει ο μαλακας και ας αναλαβει ο Αγγελοπουλος!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους.Η γνώμη μου σαν τρίτος είναι ότι ο Κόκκαλης διέπραξε μέγα ατόπημα προσπαθώντας να δώσει βορά τον παίκτη στα θηρία.Τελικά έπεσε ο ίδιος στην επικοινωνιακή παγίδα του παίκτη και απόψε θα ακούσει το κράξιμο της αρκούδας.Και κάτι ακόμα,πρώτη φορά ακούω για ομάδα να γιορτάζει τα 10 πρωταθλήματα σε έντεκα χρόνια και να γίνεται τέτοιος κακός χαμός.Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας...Και φυσικά είναι καλοδεχούμενος σε μας..

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
για αλλη μια φορα επαληθευεται το αρχαιο ελληνικο ρητο''ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος''

Φιλέ τι εννοείς με αυτό ? μπορείς να το εξηγήσεις ? :idiot:

Γιατί αν εννοείς ότι ο Ρίμπο ευεργετήθικε απο τον Σωκρατες!!!
ΧΑχα δηλαδή ότι ο Σώκρατές τον εκανέ παικτάρα και λεφτά
Χαχα χαχα
πολύ γέλιο με τους λακέδες του προέδρου
Χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και εφόσον συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες έχουν την απαίτηση οι εργοδότες τους να κάνουν το ίδιο. Όχι να παίζουν κρυφτούλι και να τους τη φέρνουν πισώπλατα.

Με τη λογική που έχεις(''σε πληρώνω, άρα θα με προσκυνάς και θα με γλείφεις'') δε νομίζω να βρεις πολλούς πρόθυμους να εργαστούν για σένα.
Καταρχήν ήταν επαγγελματικό να βγεί ο Ρίμπο να κάνει συνέντευξη(?) τύπου?Που το έχεις δεί γραμμένο αυτό?Αν εσύ κατάλαβες ότι ''σε πληρώνω και πρέπει να με γλύφεις''...φίλε κακώς κάθομαι και έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου...πολύ κακώς...απλά πρέπει να ξέρεις πως όταν δουλεύεις έχεις συγκεκριμένα πράγματα να κάνεις...αν κάνεις την δουλειά σου σωστά δεν φοβάσαι τίποτε....αν εσύ αυτό το πιάνεις για γλύψιμο τότε...καλά...πάω πάσο...πήγαινε εσύ σε 1 δουλειά,να δουλεύεις σωστά και μετά να βγαίνεις και να βρίζεις σε άλλους τον εργοδότη σου....μου θυμίζει αλβανική μέθοδο...που τους ταϊζεις,τους ποτίζεις,τους δίνεις και στέγη και αυτοί μετά σε σκοτώνουν....  :headbang: :headbang: :headbang:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και επιμένω:ο Κόκκαλης δεν λειτούργησε σωστά....σε καμία περίπτωση...αλλά και ο Ρίμπο δεν λειτούργησε καθόλου σωστά....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μπορεί να γράφω σαν Παναθηναικός αλλά ο Ρίμπο δεν προκάλεσε ποτέ κανέναν. Δεν μπορεί να βγαίνει πάντα αθώος ο θείος. Απλώς αν είναι έξυπνος μπορεί να τον πληρώσει κάνοντας απευθείας κατάθεση στα ιδρύματα που αναφέρθηκε ο Ριβάλντο γιατί πολλές φορές έχουμε δει ότι τα χρωστούμενα θα δωριστούν εδώ και 'κει και μόλις τα πάρουν Λούης.
Υ.Γ. Κάτι άσχετο αληθεύει ότι ο Κόκκαλης θα επενδύσει μυθικό ποσό στον Τουρκαλά επειδή τα Τουρκικά Δικαστήρια έκριναν άκυρη την σύμβαση της Ιντραλότ με το Τουρκικό Δημόσιο ώστε σιγά σιγά να αποκτήσει ερίσματα στην γείτονος;

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο Κόκκαλης είναι Κόκκαλης. Αν δεν του υπογράψεις χαρτί ότι για κάθε δραχμή που θα βάλει θα τις κάνει 10 δεν επενδύει σε ποδοσφαιριστές ο κόσμος να χαλάσει. Αν περιμένουμε να φτιάξει ευρωπαϊκή ομάδα, μην κρατάμε την αναπνοή μας γιατί θα πάμε από ασφυξία.

Για το θέμα ρίμπο είναι προφανές ποιος από τις δύο πλευρές λέει αλήθεια. Ο χα-χα-χα απλώς μετάνιωσε για την προφορική συμφωνία που έκανε και κατά την προσφιλή του τακτική κρύφτηκε και άφησε τον άλλο να καταλάβει ότι πρέπει να πάρει δρόμο.

Αν πάψει να έχει οφέλη από τον ΟΣΦΠ θα τον στείλει και αυτόν εκεί που έστειλε τον ρίμπο. Μόλις σταματάει η εγγυημένη κονόμα, έτσι συμπεριφέρετε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Υ.Γ. Κάτι άσχετο αληθεύει ότι ο Κόκκαλης θα επενδύσει μυθικό ποσό στον Τουρκαλά επειδή τα Τουρκικά Δικαστήρια έκριναν άκυρη την σύμβαση της Ιντραλότ με το Τουρκικό Δημόσιο ώστε σιγά σιγά να αποκτήσει ερίσματα στην γείτονος;
Παρ'οτι βαζελος...εισαι πολυ μπροστα ρε μαγκα...
Ετσι,για να καταλαβαινουν μερικοι,πως παιζεται το παιχνιδι...
Και να αφησουν τους συναισθηματισμους,τα οπαδιλικια,τους τσακωμους και τα μαχαιρωματα...
Η μπαλλα εναι μπιζνα..Παρτε το χαμπαρι..

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δεν διαβασα τι λετε ειμαι γαυρος και νιωθω αηδια απο τους μαλακες που μας κουμανταρουν την ομαδα πρεπει να ειναι πολυ λαλακες για να το κανουν αυτο.ας πανε να δωσουν1,500,000 ευρω να παρουν τον σπυροπουλο που ακουγεται να παρουμε το πρωταθλημα παλι του χρονου.ολοι μελη!!!!!!!!!!!!!!!!μαλακες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και συνεχιζω...Η αποπομπη του Ριμπο,αυτη καθεαυτη,δεν ειναι λαθος..
Το λαθος ειναι στο τροπο..Ειναι περισσοτερο επικοινωνιακο το προβλημα..
Και αν μου πειτε οτι δεν υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη (ποσο περισσοτερο στην Ελλαδα),που δε χρωσταει το 6,5% των δεδουλευμενων σε ενα ποδοσφαιριστη (τοσα ειναι τα 390.000 ευρω στα 6.000.000 που πηρε για 3 χρονια),τοτε πλαναστε οικτρα...
Το θεμα ειναι πως θα χρησιμοποιηθει το πλεοναζων μπατζετ,απο τα 2 εκ. ευρω που εκανε "οικονομια" ο Σωκρατης με τη μη ανανεωση του συμβολαιου του Ριμπο..
Αν ειναι να φερει καποιον η καποιους παικτες που θα αναπληρωσουν το κενο και θα ανεβασουν την ομαδα,καλως...
Γιατι μη ξεχναμε,οτι ο Ριμπο ηταν καλος για την Ελλαδα και τα επαιρνε μονος του τα πρωταθληματα,στην Ευρωπη ομως,δεν εφτανε μονος του για να κανει τη διαφορα..
Αν ειναι ο Σωκρατης να φερει 3 Τουρε με τα λεφτα που γλυτωσε τοτε ΟΚ..(μεταξυ μας ,ο Σωκρατης εχει γλυκαθει πολυ απο τη περιπτωση Τουρε,μιας και ειναι μια απο τις ελαχιστες περιπτωσεις στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου,που μια ομαδα ανακαλυψε λαβρακι και κερδισε λεφτα απο μεταπωληση ποδοσφαιριστη..)
Επειδη ομως Τουρε υπαρχουν ελαχιστοι και συνηθως τους ανακαλυπτουν ομαδες με απιστευτα οργανωμενο σκαουτινγκ (για τα δεδομενα της Ελλαδιτσας μας),επιτρεψτε μου να ειμαι απαισιοδοξος...
Τα παραγματα ειναι δυσκολα για το Σωκρατη και το προβλημα ειναι οτι ο ιδιος επελεξε να μπλεξει σε τετοιου ειδους περιπετειες...
Καλο ξεμπερδεμα Σωκρατη..
Και σε προειδοποιω,οτι σημερα στη φιεστα,θα περασεις τις δυσκολοτερες στιγμες απο τοτε που ανελαβες τον Ολυμπιακο..
Κλεισε τα αυτια,κουραγιο...και καθαρο μυαλο για να κανεις μια μερα τον Ολυμπιακο ΜΑΣ (οχι ΣΟΥ,γιατι εσυ ενας απλος επιχειρηματιας εισαι),πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ σε Ελλαδα και ΕΥΡΩΠΗ..

Επισκέπτης
παιδια, γελαω με βαζελους αεκτζηδες που τωρα που αφηγε ο παππους (ετσι τον ελεγαν) απο τον θρυλο τριβουν τα χερια τους.....  πριν 3 ΧΡΟΝΙΑ τον ελεγαν γερο και οτι εχει κοψει την μπαλα, και τωρα που ειναι 35 χρονων γραφουν οι φυλαδες για ριμπο σε βαζελο και αεκ..... αρε γελια που εχετε.....

ο ριμπο επρεπε καποια στιγμη να φυγει αλλα οχι ετσι, επρεπε να φυγει με δοξα οπως ολοι οι παικταραδες του θρυλου..... επρεπε να του μιλησουν ντομπρα και να τον αφησουν να τραβηξει την πορεια του....

το ρουφιανακι ο τζολε εδειξε τι τσιρακι ειναι με τις απαραδεκτες δηλωσεις κατα ριμπο.... και πιστευω οτι επεσε πολυ στα ματια του αγνου γαυρου......

τελος για να μην βλεπω να γραφονται μαλακιες... ο βαζελος με τους μπασινα, κωνσταντινου, λυμπε, χαλκια, νικοπολιδη κτλ δεν δικαιουται να μιλαει για κακη συμπεριφορα σε αθλητη.... αλλα και το αεκακι με κασαπη τσαρτα παλι δεν πρεπει να πολυμιλαει.... οχι οτι ειμαστε καλυτεροι αλλα μην ακουω και μαλακιες.......

Επισκέπτης
Ρε πίκρα τα βαζελάκια λίγες ώρες πριν τον κεφαλαιώδους σημασίας αγώνα με το CORFU FC να ασχολούνται με τον θρύλο και τον Σωκράτη.
Αλήθεια πόσο κόσμο θάχει σήμερα το τζαμί του Καλατράβα?
Δικός μας ο Σωκράτης και τον πατάμε κάτω εσείς τι ζόρι τραβάτε?
Όλοι μέλι (ΑΤΤΙΚΗΣ)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μαριάντα Πιερίδη στο Καραισκάκη Τώρα!!!  :)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
δεν διαβασα τι λετε ειμαι γαυρος και νιωθω αηδια απο τους μαλακες που μας κουμανταρουν την ομαδα πρεπει να ειναι πολυ λαλακες για να το κανουν αυτο.ας πανε να δωσουν1,500,000 ευρω να παρουν τον σπυροπουλο που ακουγεται να παρουμε το πρωταθλημα παλι του χρονου.ολοι μελη!!!!!!!!!!!!!!!!μαλακες
ολυμπιακος με παναθηναικο παρατσουκλι? πλακα εχει :dancing:
εγω που ειμαι αεκ, παντω μια χαρα μου αρεσε ο ριβαλντο (μια ςκαι ειμαι φαν της βραζιλιας) και θα τον ηθεκλα στην οαμδα μοθ, αρκει αν βοηθησει η Puma και για αλλη μεταγραφη και να μην αρκεστει σαυτην.
το μονο που την σπαει σε αυτον ειναι οτι θεατρινιζει (με τουρκια το 2002, αν και μλκας ο τουρκος που πεταξε την μπαλα) και που ηταν στην μπαρτσελιομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom