Και συνεχιζω...Η αποπομπη του Ριμπο,αυτη καθεαυτη,δεν ειναι λαθος..
Το λαθος ειναι στο τροπο..Ειναι περισσοτερο επικοινωνιακο το προβλημα..
Και αν μου πειτε οτι δεν υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη (ποσο περισσοτερο στην Ελλαδα),που δε χρωσταει το 6,5% των δεδουλευμενων σε ενα ποδοσφαιριστη (τοσα ειναι τα 390.000 ευρω στα 6.000.000 που πηρε για 3 χρονια),τοτε πλαναστε οικτρα...
Το θεμα ειναι πως θα χρησιμοποιηθει το πλεοναζων μπατζετ,απο τα 2 εκ. ευρω που εκανε "οικονομια" ο Σωκρατης με τη μη ανανεωση του συμβολαιου του Ριμπο..
Αν ειναι να φερει καποιον η καποιους παικτες που θα αναπληρωσουν το κενο και θα ανεβασουν την ομαδα,καλως...
Γιατι μη ξεχναμε,οτι ο Ριμπο ηταν καλος για την Ελλαδα και τα επαιρνε μονος του τα πρωταθληματα,στην Ευρωπη ομως,δεν εφτανε μονος του για να κανει τη διαφορα..
Αν ειναι ο Σωκρατης να φερει 3 Τουρε με τα λεφτα που γλυτωσε τοτε ΟΚ..(μεταξυ μας ,ο Σωκρατης εχει γλυκαθει πολυ απο τη περιπτωση Τουρε,μιας και ειναι μια απο τις ελαχιστες περιπτωσεις στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου,που μια ομαδα ανακαλυψε λαβρακι και κερδισε λεφτα απο μεταπωληση ποδοσφαιριστη..)
Επειδη ομως Τουρε υπαρχουν ελαχιστοι και συνηθως τους ανακαλυπτουν ομαδες με απιστευτα οργανωμενο σκαουτινγκ (για τα δεδομενα της Ελλαδιτσας μας),επιτρεψτε μου να ειμαι απαισιοδοξος...
Τα παραγματα ειναι δυσκολα για το Σωκρατη και το προβλημα ειναι οτι ο ιδιος επελεξε να μπλεξει σε τετοιου ειδους περιπετειες...
Καλο ξεμπερδεμα Σωκρατη..
Και σε προειδοποιω,οτι σημερα στη φιεστα,θα περασεις τις δυσκολοτερες στιγμες απο τοτε που ανελαβες τον Ολυμπιακο..
Κλεισε τα αυτια,κουραγιο...και καθαρο μυαλο για να κανεις μια μερα τον Ολυμπιακο ΜΑΣ (οχι ΣΟΥ,γιατι εσυ ενας απλος επιχειρηματιας εισαι),πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ σε Ελλαδα και ΕΥΡΩΠΗ..