You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρίμπο.....τέλος!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 208
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
το μονο που εχω να πω ειναι πως γι αυτο το λογο το πρωταθλημα ηταν ειναι και θα ειναι για το πουτσο..ενας παικτης κοσμημα ηρθε κι αυτον τον διωξανε κακην κακως..και θελουνε λεει και ρομπερτο καρλος..ουτε ο
γιεκινι δεν προκειται ν αερθει σε αυτη τν γιαφκα
Eίμαι γέννημα θρέμα Πειραιώτης.Μια ζωή κοκκινίλα,γαυράκι απο τα γενοφάσκια μου.Αρρώστεια!!!Απο χθες ομως είμαι πολύ θυμωμένος με την ομάδα μου.Μάλλον για να το πω καλύτερα απο χθές αισθάνομαι ντροπιασμένος απο την ομάδα μου!Μην παει κανείς στην φιέστα,εγω δεν θα παω,και όσοι τελικά πάτε δείξετε την οργή σας.Μην πανυγηρίσετε αυτό το πρωτάθλημα.Το χρωστάμε στον Ρίμπο.Στον άνθρωπο που δίδαξε ποδόσφαιρο και ήθος όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλα σε όλον τον κόσμο.Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν φέρεται έτσι,ο κόσμος μας δεν ανέχεται πια αυτήν την αλητεία που περιβάλει την ομάδα μας.Εσείς έπρεπε να φύγετε πιτσικόμηδες.Μακρυά απο αυτήν την ιστορική ομάδα.Φύγεται αλήτες.ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ούτε ο Κωσκοτας αλλά ούτε και ο Ζούγκλας θα το έκανε αυτό
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ειμαι Παναθηναικος,αλλα αυτο δεν το περιμενα ποτε να γηνει,να του φερθει τοσο πουστηκα ο κοκκαλης του RIVALDO εδω μηλαμε για εναν ανθρωπο παγκοσμιας ακτυνοβολιας,που βγαζει προς τα εξω το ελληνικο πρωταθλημα και ακουγεται σε ολων τον ΚΟΣΜΟ και οχι μονο στην ευρωπη.ελεως πια....αν δεν εχεις τετοιους παιχτες πος ονυρευεσαι ΤΕΛΙΚΟΥΣ CHAMPIONS LEAGUE H OUEFA.μακαρι να ειμουν εγω στον ΠΑΟ προεδρος,θα τον επερνα μονο για εναν λογο να μην χαθει αυτη η ακτυνοβολια στον ΚΟΣΜΟ και την ΕΥΡΟΠΗ,και οχι για σπασημο και βλακιες μονο για να μηνει και να μην φηγει και πει ασχημα πραγματα για την ελλαδα και δεν δουμε ουτε ΜΠΟΡΧΑ εδω να ερχεται.τελος παντων κουραγιο μαγκες κουραγιο..και κατι τελευταιο ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ RIVALDO ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ..ΙΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΞΗΖΑΜΑΙ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΔΩ...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
1.Δεν συμφωνώ καθόλου με την τακτική του Ολυμπιακού....
2.Δεν συμφωνώ καθόλου με την τακτική του Ριβάλντο....
3.Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Κόκκαλη και τον Ριβάλντο γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του...
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
[move]ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ....[/move]
2.Δεν συμφωνώ καθόλου με την τακτική του Ριβάλντο....
3.Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Κόκκαλη και τον Ριβάλντο γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του...
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
[move]ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ....[/move]
Πραγματικά ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το πώς πάνε να πλασάρουν το θέμα οι ΓΑΒΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ..
Το τι λένε απο το μεσημέρι δεν περιγράφετε..Πες ρε φίλε ψαχνωτρανς αν ακούς ΕΡΑ,πες τι λένε οι κουφάλες..
Απο το μεσημέρι ερα,αντ1,σκαι και σπορ φμ και ΚΥΡΙΩΣ οι γαβροδημοσιογράφοι λένε απιτευτα πράγματα πχ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ κλπ
ΔΥΣΩΔΙΑ,ΛΕΡΕΣ,ΣΙΧΑΜΑΤΑ...
Προσυπογραφω ολα οσα λεει ο φιλος...Θυμαμαι καποια στιγμη που επαιζε ο Ριμπο στην Μπαρτσα ,αναρωτιομασταν ολοι ποιος ειναι ο Νο1 στον κοσμο , αυτος ή Ζινταν? Κοιτα δεν ειναι η πρωτη φορα που ο πρωην πρακτορας αδειαζει καποιον με τοσο ακομψο τροπο (βλ.Κατανετς , Μπαγεβιτς κλπ).Αλλα απο την αλλη μην σου προξενει εντυπωση.Οι ζαμπλουτοι νομιζουν οτι επειδη εχουν λεφτα μπορουν να ισοπεδωνουν ΑΞΙΕΣ .Εγω ειμαι Παναθηναικος αλλα εχω να πω οτι ηταν απο τους μεγαλυτερους gentlemen που περασαν απο τα γηπεδα.Οσο για τους αθλητικους δημοσιογραφους συμφωνω οτι ειναι τα μεγαλυτερα σκουπιδια.Ηδη πηραν εντολη να αρχισει η εκστρατεια συκοφαντησης του Βραζιλιανου.Αυτα που εχουμε τραβηξει εμεις με τις πρασινες κωλοφυλλαδες δεν περιγραφονται(προστασια στην οικογενεια Βαρδηνογιαννη,παραμυθιασμα φιλαθλων περι ερχομου Χατζι,Βερον κλπ) .Το παρηγορο ειναι , κρινοντας απο φιλους μου γαβρους, οτι ξυπνησαν και δεν μασανε πια το κουτοχορτο τυο Κοκκαλη....
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Περιμένατε κάτι καλύτερο από τον Κόκκαλη?
Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου 'επιχειρηματία'. Κοροϊδία, στημένες 'δουλειές' γύρω από εξασφαλισμένα συμβόλαια του δημοσίου, τακτικές ανατολικού μπλοκ στην παραπληροφόρηση...
Είμαι φανατικός ολυμπιακός, αλλά απορώ ρε παιδιά πως πέρνετε τοις μετρητοίς τόσα χρόνια ότι λέει αυτός ο άνθρωπος. Εγώ αν αντάλασα χειραψία μαζί του θα μετρούσα μετά τα δάχτυλα μου για να σιγουρευτώ.
Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου 'επιχειρηματία'. Κοροϊδία, στημένες 'δουλειές' γύρω από εξασφαλισμένα συμβόλαια του δημοσίου, τακτικές ανατολικού μπλοκ στην παραπληροφόρηση...
Είμαι φανατικός ολυμπιακός, αλλά απορώ ρε παιδιά πως πέρνετε τοις μετρητοίς τόσα χρόνια ότι λέει αυτός ο άνθρωπος. Εγώ αν αντάλασα χειραψία μαζί του θα μετρούσα μετά τα δάχτυλα μου για να σιγουρευτώ.
akalyptos_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παραθετω την Δήλωση του Σωκρατη Κοκκαλη στο επισημο site του ΟΣΦΠ
Εν όψει των αυριανών εορταστικών εκδηλώσεων στο γήπεδο Καραισκάκη με αφορμή την απονομή του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2007, του δέκατου που κατακτά η ομάδα μας τα τελευταία 11 χρόνια, θέλω να απευθυνθώ στο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού και να τον ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμμετοχή του στην πορεία πού έφερε τον Ολυμπιακό μας από το χείλος του γκρεμού στη θέση που βρισκόμαστε σήμερα.
Υπερήφανοι, άρτια οργανωμένοι και έχοντας δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, διεκδικούμε πλέον το επόμενο μεγάλο μας όνειρο, την καταξίωση του Ολυμπιακού και στο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό στερέωμα.
Σε αυτή μας την πορεία, οδηγός όλων μας πάντα είναι η αγάπη και το καθήκον για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έγιναν πολλά σωστά, αλλά έγιναν και λάθη. Λάθη κάνουμε όλοι, όμως το μεγαλύτερο λάθος κάνουν όσοι πιστεύουν ότι οι ύβρεις και η αχαριστία κάνουν καλό στον Ολυμπιακό.
Θα είναι κρίμα να μην έρθει ο Ριβάλντο να γιορτάσει τον καρπό του κόπου του και των συμπαικτών του, και να στερηθεί το χειροκρότημά μας. Τον καλώ να έρθει και να σηκώσει το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε.
Σας καλώ όλους σε μία μεγάλη ολυμπιακή γιορτή όπου θα γιορτάσουμε τα μεγάλα επιτεύγματα της τελευταίας δεκαετίας και όλοι μαζί να οραματιστούμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε και είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε.
Εγώ είμαι, ήμουν και θα είμαι παρών στον αγώνα μας για ένα ακόμα μεγαλύτερο Ολυμπιακό.
Εν όψει των αυριανών εορταστικών εκδηλώσεων στο γήπεδο Καραισκάκη με αφορμή την απονομή του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2007, του δέκατου που κατακτά η ομάδα μας τα τελευταία 11 χρόνια, θέλω να απευθυνθώ στο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού και να τον ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμμετοχή του στην πορεία πού έφερε τον Ολυμπιακό μας από το χείλος του γκρεμού στη θέση που βρισκόμαστε σήμερα.
Υπερήφανοι, άρτια οργανωμένοι και έχοντας δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, διεκδικούμε πλέον το επόμενο μεγάλο μας όνειρο, την καταξίωση του Ολυμπιακού και στο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό στερέωμα.
Σε αυτή μας την πορεία, οδηγός όλων μας πάντα είναι η αγάπη και το καθήκον για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έγιναν πολλά σωστά, αλλά έγιναν και λάθη. Λάθη κάνουμε όλοι, όμως το μεγαλύτερο λάθος κάνουν όσοι πιστεύουν ότι οι ύβρεις και η αχαριστία κάνουν καλό στον Ολυμπιακό.
Θα είναι κρίμα να μην έρθει ο Ριβάλντο να γιορτάσει τον καρπό του κόπου του και των συμπαικτών του, και να στερηθεί το χειροκρότημά μας. Τον καλώ να έρθει και να σηκώσει το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε.
Σας καλώ όλους σε μία μεγάλη ολυμπιακή γιορτή όπου θα γιορτάσουμε τα μεγάλα επιτεύγματα της τελευταίας δεκαετίας και όλοι μαζί να οραματιστούμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε και είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε.
Εγώ είμαι, ήμουν και θα είμαι παρών στον αγώνα μας για ένα ακόμα μεγαλύτερο Ολυμπιακό.
η γνωμη μου ειναι πως καλως φευγει ο ριμπο αλλα ο τροπος με τον οποιο γινεται αυτο ειναι πολυ κακος. για να εξηγησω αυτο που λεω, αν φετος μεινουν ριμπο και τζολε η ομαδα αναγκαστικα θα χτιστει πανω τους και του χρονου, ετσι κι αλλιως, θα φυγουν και οι δυο (λογω ηλικιας). και οι δυο στιλοβατες την ιδια χρονια ειναι σοβαρο πραγμα και η ομαδα ισως να μη μπορεσει να ορθοποδησει. ο τροπος ειναι ασχημος και κανει κακο στην ομαδα επικοινωνιακα.
δεν ειμαι με αυτους που βριζουν τον κοκκαλη γιατι απλα ειναι απο τους πιο εξυπνους επιχειρηματιες και καπου ειναι φυσικο να κανει και αυτος λαθη (ή οι συνεργατες του). επισης δε θελω να φυγει ο κοκκαλης γιατι πολυ απλα δε βλεπω κανεναν αλλο να μπορει να παρει την ομαδα και να κανει αντιστοιχα πραγματα. δε βλεπετε τι τραβανε οι αλλες ομαδες?? (βλεπε παο,αεκ και φυσικα παοκ)
μη διαβαζετε αθλητικες εφημεριδες (ειδικα αυτο το καιρο). γραφουν συνεχως ψεματα για να πουλησουν. εσυ φιλαρακο που ειπες οτι ο κοκκαλης μας κοροιδεψε με τον ντουντου πως το καταλαβες?? επειδη το εγραψαν οι εφημεριδες?? κοιτα καλυτερα την ομαδα σου και οπου να ναι θα παρετε τον...χάτζι. (ποσο ευκολα ξεχναει ο ανθρωπος ε !!)
τελειωνοντας θελω να πω οτι, οταν ηρθε ο ριμπο, λεγατε εσεις των αλλων ομαδων οτι ηταν γέρος, τελειωμενος, συνταξιουχος και μισός έκι τωρα (3 χρονια μετά)ξαφνικα εγινε νεανιας, παιχταρας κοσμημα για την ομαδα σας και πολλοι εκι μαζι δε φτανουν την αξια του. ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ετσω και αργα το καταλαβατε.
δεν ειμαι με αυτους που βριζουν τον κοκκαλη γιατι απλα ειναι απο τους πιο εξυπνους επιχειρηματιες και καπου ειναι φυσικο να κανει και αυτος λαθη (ή οι συνεργατες του). επισης δε θελω να φυγει ο κοκκαλης γιατι πολυ απλα δε βλεπω κανεναν αλλο να μπορει να παρει την ομαδα και να κανει αντιστοιχα πραγματα. δε βλεπετε τι τραβανε οι αλλες ομαδες?? (βλεπε παο,αεκ και φυσικα παοκ)
μη διαβαζετε αθλητικες εφημεριδες (ειδικα αυτο το καιρο). γραφουν συνεχως ψεματα για να πουλησουν. εσυ φιλαρακο που ειπες οτι ο κοκκαλης μας κοροιδεψε με τον ντουντου πως το καταλαβες?? επειδη το εγραψαν οι εφημεριδες?? κοιτα καλυτερα την ομαδα σου και οπου να ναι θα παρετε τον...χάτζι. (ποσο ευκολα ξεχναει ο ανθρωπος ε !!)
τελειωνοντας θελω να πω οτι, οταν ηρθε ο ριμπο, λεγατε εσεις των αλλων ομαδων οτι ηταν γέρος, τελειωμενος, συνταξιουχος και μισός έκι τωρα (3 χρονια μετά)ξαφνικα εγινε νεανιας, παιχταρας κοσμημα για την ομαδα σας και πολλοι εκι μαζι δε φτανουν την αξια του. ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ετσω και αργα το καταλαβατε.
Επισκέπτης
Φίλοι Ολυμπιακοί η αδιαφορία είναι το καλύτερο φάρμακο γιαυτούς που ποντάρουν στα ευρώ μας.
3000 στη φιέστα
1000 διαρκείας
Όσο για το γιουσουφάκι το Τζόλε αφού δε σέβεται την υστεροφημία και την ιστορία του ας τον αγνοήσουμε.
Σωκράτη γερά με άδεια την 7
Στο καλό φίλε Ribo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3000 στη φιέστα
1000 διαρκείας
Όσο για το γιουσουφάκι το Τζόλε αφού δε σέβεται την υστεροφημία και την ιστορία του ας τον αγνοήσουμε.
Σωκράτη γερά με άδεια την 7
Στο καλό φίλε Ribo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
απλα πράγματα . Τι θέλουμε στον Ολυμπιακο για την ομαδα του μελλοντος ( και της Ευρώπης;) τρεις τορο η εναν ριβαλντο; Διαλέγεις και επιλέγεις.
Καλός σουπερ ο Ριβάλντο αλλα για Ελλάδα και αυτο άντε για ενα χρόνο.
Μην πέφτετε στην παγιδα των Παναθηναικών που θυμηθηκαν Ριβαλντο, αν τους καιει ας τον προσλαβουν τωρα.
Η ομαδα μας θελει ανανεωση !!!!
Καλός σουπερ ο Ριβάλντο αλλα για Ελλάδα και αυτο άντε για ενα χρόνο.
Μην πέφτετε στην παγιδα των Παναθηναικών που θυμηθηκαν Ριβαλντο, αν τους καιει ας τον προσλαβουν τωρα.
Η ομαδα μας θελει ανανεωση !!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Aνανέωση ναί βρε παιδιά αλλά με Λεμονή?????????
Ποιό προπονητικό τήμ, με τι γνωριμίες, εμπειρίες?
Με τι?
Με τι?
Ας θυμηθούμε πως διέλυσε το μπάσκετ το 1997 ο Σωκράτης...
Ποιό προπονητικό τήμ, με τι γνωριμίες, εμπειρίες?
Με τι?
Με τι?
Ας θυμηθούμε πως διέλυσε το μπάσκετ το 1997 ο Σωκράτης...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ 1000% φίλε....όταν ήρθε ο Ρίμπο ακούστηκαν πολλά για ένσημα κ.α...τώρα που φεύγει κλαίνε όλοι.....τώρα που ήρθε ο Αουρεμπαρένα(αν το γράφω και σωστά καθώς μου ήταν παντελώς άγνωστος) κει είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος από την ηλικία που είχε έρθει ο Ρίμπο όλοι έγραψαν...παιχταράς κ.α....απλώς είναι ευκαιρία να χτυπήσουν αυτόν που τους πονάει....η γνωμη μου ειναι πως καλως φευγει ο ριμπο αλλα ο τροπος με τον οποιο γινεται αυτο ειναι πολυ κακος. για να εξηγησω αυτο που λεω, αν φετος μεινουν ριμπο και τζολε η ομαδα αναγκαστικα θα χτιστει πανω τους και του χρονου, ετσι κι αλλιως, θα φυγουν και οι δυο (λογω ηλικιας). και οι δυο στιλοβατες την ιδια χρονια ειναι σοβαρο πραγμα και η ομαδα ισως να μη μπορεσει να ορθοποδησει. ο τροπος ειναι ασχημος και κανει κακο στην ομαδα επικοινωνιακα.
Φίλε,εμείς οι Ολυμπιακοί αυτό πιστεύουμε...τώρα εσείς αν νιώθετε ''πελάτες'' είναι δικό σας θέμα...εμείς όταν λέμε ότι είστε πελάτες το λέμε ότι είστε απέναντι σε εμάς....και φυσικά,αν και δεν ξέρω τί ομάδα είσαι,οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάνε είναι οι βάζελοι....εδώ διώξατε 25 παίχτες οι οποίοι δεν θέλουν να ακούσουν για βάζελο...στον 1 δικό μας κολλήσατε?Αυτό φίλε,πρέπει και είναι θέμα Ολυμπιακού.....ο Ολυμπιακός έχασε σε επικοινωνιακό επίπεδο...ούτε ο ΠΑΟ,ούτε η ΑΕΚ ούτε κανένας άλλος...και ας υποκρίνονται κάποιοι,μη Ολυμπιακοί,πως ξεφτιλίστηκε η Ελλάδα....όταν ο Ολυμπιακός χάνει από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα όλοι χαίροντε....οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν το δικαίωμα να καταλογίζουν ευθύνες όπου αυτοί θέλουν...οι άλλοι καταλογίζουν απλά για να το παίξουν θιγμένοι και να κερδίσουν εντυπώσεις....και ξέρω πως πολλοί θα γράψουν τα δικά τους χωρίς να είναι γαύροι,υποκρινόμενοι όμως τους γαύρους....Εμείς φωνάζουμε:Αυτο το παραμυθι με τον κοσμο.......ο καθε ολυμπιακος ανηκει σε αυτον που τα χωνει.....ολοι εμεις οποια ομαδα και αν υποστηριζουμε....ειμαστε απλα πελατες!!!!
[move]ΡΙΜΒΟ...THANK YOU[/move]
[move]ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!![/move]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 5K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K