Εξάδελφος μου, νεώτερος και μπουρδελιάρης, εκτελώντας αποστολή αναγνώρισης, έπεσε πάνω στο παλτό που περιγράφετε, αλλά, όπως μου τόνισε, όχι στο 65, αλλά στο 71.
ειμαι πολυ παλιος στην φυλη εχω παρει παρα πολλες.αλλα τωρα αναζητω την ρενατα απο φυλης 65 επανω που δουλευε πριν απο τις διακοπες.εχω ακουση οτι εργαζεται παλι αλλα δεν ξερουν οπιος ξερει κατι ας με ενημερωση
την ρενατα την ξερω απο τοτε που επιασε δουλεια στο 65 τα πρωινα ειμουν τακτικοτατος πελατης . ρωσιδακι πολυ καλο ομορφη και πολυ τρυφερη μαζι μου ολες τις στασεις και πολυ στενη και εγω την αποζημιωνα με κανα 20 ευρω που και που.τελευταια δουλευε πρωι φυλη 71 και βραδυ φυλης 65 .την τελευταια φορα την πειρα στο 71 παρασκευη 3 αυγουστου στις 10 το πρωι πρωτος πελατης αλλα η τσατσα με εβαλε τριτο .και οταν ηρθε στο δωματιο με πολλη καθυστεριση μου ειπε οτι ειχαν ερθει τα ρουχα της. τελικα την πηρα την δευτερη φορα γιατι παντα πηγαινα δυο φορες μαζη της και πραγματι πονουσε παρα πολυ και ειχε και αιμα και ηθελε να παρει χαπια να σταματιση την περιοδο διοτι το μαγαζι επρεπε να δουλεψη και το μαγαζι θα ηταν δικο της για τρεις μηνες.προσπαθησα να την πεισω να μην το κανει αλλα δεν ξερω τι εκανε τελικα . οπου τωρα ειναι η μιλενα και εχω παει μαζι της αρκετες φορες. απο τοτε εχω εχω νατην δω. αλλα απο ρωσιδακια αλλο τιποτα αλλα ρενατα δεν εχω βρει ποτε απο τον τροπο που το εκανε σε εμενα δεν ξερω για τους αλλους που λενε διαφορα περι μαστουρωμενης και αλλα αυτα...........