Παιδιά καλησπέρα, σχετικά με τη Ρενάτα όντως νομίζω η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Έχει μακράν το καλύτερο κορμί και πρόσωπο της γειτονιάς νομίζω, αλλά στο κεφάλι τα πράματα μάλλον δεν έχουν διαύγεια. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και είναι πολύ απόμακρη, μου έκανε εντύπωση - το άτομο ήταν αλλού κυριολεκτικά. Σκέφτηκα μήπως ήταν χαπακωμένη - τελείως junkie συμπεριφορά... Παρ΄όλα αυτά ξεκινάμε κανονικά και ξαφνικά γυρνάει και με ρωτάει αν θέλω να τη γαμήσω χωρίς προφυλακτικό. Λέω όχι, μετά γυρίζει και με ρωτάει αν θέλω να μου κάνει πίπα ακάπωτη (!!!). Τι να πω, λέω πάλι όχι, έχω χαλαστεί γιατί το άτομο επιδεικνύει πολύ ανέμελη στάση σε θέματα προφύλαξης - εντάξει κορίτσι μου καβλωμένοι είμαστε, μαλάκες δεν είμαστε! Εντωμεταξύ εξίσου ξαφνικά γίνεται πολύ τρυφερή και διαχυτική, και δεν φαίνεται είναι το fake που συναντάει συνήθως κανείς στις τσάρκες...Και τελικά εκεί που κοντεύουμε να τελειώσουμε κάνει ξαφνικά μια κίνηση, μου βγάζει την καπότα και με τελειώνει με το χέρι!!! Μετά μου είπε ότι της άρεσε που είμαι χοντρούλης εκεί κάτω -δεν έδωσα σημασία, η γκόμενα με απώθησε με τον τρόπο της στο θέμα προφυλάξεων(Καλό το τρομπάρισμα αλλά τι να το κάνεις άμα κολλήσεις τίποτα?)... Διαβάζοντας τα παραπάνω νομίζω κατάλαβα τι έγινε- θα βάρεσε ξυλοκαϊνη, θα μούδιασε ή θα έκανε κανένα σπασμό το αιδοίο της και μετά για να μην σταματήσει τη δουλειά και την ακούσει από την τσατσά , άρχισε να προσφέρει έξτρα υπηρεσίες... Πολύ επικίνδυνη συμπεριφορά νομίζω...