big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η κοπελα ηταν απο το Μιχαλακοπουλου 99 ή απο καμμια αγγελια/internet κτλ.?
η κοπελα ηταν απο το Μιχαλακοπουλου 99 ή απο καμμια αγγελια/internet κτλ.?
out of topic αδερφε
επιτελουs. ολα καλα λοιπον. η επικοινωνια σπανιζει σημερα, πολυ δυσκολο πραγμα.και εποικοινωνια..
μάλλον ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα, και δεν άνοιγαν. σήμερα πήγα. το κωλαράκι της μπέλλα ήταν και πάλι ετοιμοπόλεμο. και ρούφηγμα το σπέρμα μέχρι τελευταίας στγόνας. καλά γαμήσια.Επισκεψη σημερα απο γνωστο μου στις 14:00. Το μαγαζι ηταν κλειστο και κανεις δεν ανοιγε. Ο φιλος επεμενε για κανενα 10λεπτο. Καμια πληροφορια?
η ειναι απασχολημενεs η οταν δεν σε ξερουν δεν ανοιγουν.Επισκεψη σημερα απο γνωστο μου στις 14:00. Το μαγαζι ηταν κλειστο και κανεις δεν ανοιγε. Ο φιλος επεμενε για κανενα 10λεπτο. Καμια πληροφορια?
στα ελεγα και την ειχεs απορριψει. τι εγινε και αλλαξεs γνωμη ? παντωs εισαι ο πρωτοs που γραφει για το κωλαρακι τηs. οι υπολοιποι μαλλον η δεν την ξερουν η δεν προτιμουν κωλαρακι, για αυτο και δεν υπαρχει καμμια ενημερωση .σήμερα πήγα. το κωλαράκι της μπέλλα ήταν και πάλι ετοιμοπόλεμο.
στα ελεγα και την ειχεs απορριψει. τι εγινε και αλλαξεs γνωμη ? ...... .
δικιο εχειs. το εψαξα για να μην τρεχουμε στουs γιατρουs . δεν ησουν εσυ. με τον brut τα λεγαμε.Πότε έγινε αυτό το ολέθριο σφάλμα? μήπως ήμουν μεθυσμένος? Για δείξε μου την απόρριψή μου. Για να τη δείξω στο γιατρό μου, για να του αποδείξω ότι όντως δεν πάω καλά.
απο βυζι μειον και απο προσωπο 2 μειον.παντως απο μια βολτα που εκανα η μπελλα ειναι ωραιο παιδι,με καλο σωμα και ωραιο κολαρακι(που το δινει κιολας)....απο βυζι ειναι μειον..παντως δεν την εχω δοκιμασει αλλα ειναι στα υποψιν....
η αλβανιδα....παντως απο μια βολτα που εκανα η μπελλα ειναι ωραιο παιδι,με καλο σωμα και ωραιο κολαρακι(που το δινει κιολας)....απο βυζι ειναι μειον..παντως δεν την εχω δοκιμασει αλλα ειναι στα υποψιν....
ασχετο αυτο ,αλλα πεθυμησα την αφροδιτη λιγο ρε spuνκy. τετοια βυζια( με φρεσκαδα και αφρατα 22 χρονων - καλυπταν σχεδον, ολο τηs το προσωπο οταν τα εγλυφε), δεν μου εχουν ξανατυχει. εκανα μαλακια τοτε που δεν πηρα το τηλεφωνο τηs. αλλα ηθελε το πουτανακι για εξω 500 ευρω για 4-5 ωρεs.παντως απο μια βολτα που εκανα
ασχετο αυτο ,αλλα πεθυμησα την αφροδιτη λιγο ρε spuνκy. τετοια βυζια( με φρεσκαδα και αφρατα 22 χρονων - καλυπταν σχεδον, ολο τηs το προσωπο οταν τα εγλυφε), δεν μου εχουν ξανατυχει. εκανα μαλακια τοτε που δεν πηρα το τηλεφωνο τηs. αλλα ηθελε το πουτανακι για εξω 500 ευρω για 4-5 ωρεs.
ναι βαλλεντινε. ηξερε οτι μετρουσε και οπου επιανε. 100 ευρω την ωρα. αν την παζαρευα θα επεφτε. δεν το χειριστηκα σωστα και τηs ειπα , τοσα βγαζειs την ημερα που δουλευειs εδω? το θεμα ειναι οτι τωρα δουλευει ανεξαρτητη και δεν μπορουμε να την βρουμε. και οι κολλητεs τηs , δεν μαs δινουν και το τλφ. ομωs καπου θα την πετυχουμε. ολοκληρη αθηνα ειναι αυτη.[/color]
:o
ασχετο αυτο ,αλλα πεθυμησα την αφροδιτη λιγο ρε spuνκy. τετοια βυζια( με φρεσκαδα και αφρατα 22 χρονων - καλυπταν σχεδον, ολο τηs το προσωπο οταν τα εγλυφε), δεν μου εχουν ξανατυχει. εκανα μαλακια τοτε που δεν πηρα το τηλεφωνο τηs. αλλα ηθελε το πουτανακι για εξω 500 ευρω για 4-5 ωρεs.